- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
orda ıkılı test 3lü test falan yapıyolar mı kuzum merak ettımHee kiz benim normalde rdvum taaa 14+5 di cevredekilerin israriyla 12+5e aldirdim
Bana kalsa 9 ay sonra direk doguma gidecem
İnşallah duyarsın canım olması gerektiği gibiyde ne güzelAy bunları hiç bilmiyorum en son gittiğimde olması gereken gibi dedi sadece nasipse haftaya kontrole gideceğim sağlıkla duyarım inşallah dualarınızı bekliyorum
Benimde 18. GünüBenim ne zaman olduğunu biliyorum tam adetin 15. Günü ama ne zaman döllenme oldu vs o olayı anlamıyorumsanırım 6+6 oldum
Şimdiden düş peşine randevu işi zorrandevu bulupta gıdebilirsem inşallah bakacağız
Evet vajinalProgestan fitil miydi
Vajinal mi alıyorsunuz ?Evet akıntı oluyor aşırı beyaz değil ama. Bana doktorum kutu bitene kadar kullanmalısın dedi perşembe günü bitecek ilaçlar.
Çok şükür hiç olmasın inşallah. Muhtemelen ilaç kalıntısı birçok yerden araştırma yaptımBen hala kullandığım için sürekli çamaşırıma ilaç kalıntıları geliyor. Dün gece sadece çok hafif pembemsi bir leke geldi korktum dr. İlaçtan olabilir dedi bugün gelmedi.
Tabi ki oluyor dinlenince geçiyor geneldeYorulmayla olur mu ilgisi acaba benimde ilk leke geldiği gün çok uzun yürütmüştüm eve geldiğimde leke gelmişti
Ondan kalanlar beyaz gelebilirEvet vajinal
Alo razı olsun canımİnşallah duyarsın canım olması gerektiği gibiyde ne güzel
Ac karnina canimAÇ TOK FARKETTİMİ ?
Ya bisuru testlerimiz oluyo , sizin o 2li test 3lu test dedginiz ne bilmiyorum ama nipt test yapiliyo mesela oradan cinsiyeti ogreniyosunorda ıkılı test 3lü test falan yapıyolar mı kuzum merak ettım
Yok ya progestan 200 mg hap. Vajinal olanı da mı varmışVajinal mi alıyorsunuz ?
Ay inanın benim de öyle ZTen ilaçlar bizi çok şişiriyor gece açlıktan uyuyamıyorum sabah uykumdan uyanıyorumKızlar koca gün miğde kazıntısından ne yiyeceğimi şaşırıyorum ya sürekli birşeylere saldırmakta istemiyorum nasıl olcak bu iş böyle
Evet hep bir kazınma. Sürekli saldırmakta istemiyorum hafif şeylerle geciştirmeye çalışıyorum ama işe yaramıyor hep şöyle güzel bir yemek yemem lazım sanırımAy inanın benim de öyle ZTen ilaçlar bizi çok şişiriyor gece açlıktan uyuyamıyorum sabah uykumdan uyanıyorumödem de var nasıl olucak bende bilmiyorum
Kanamanız ne durumda bitmiştir inşallah
İyi bari çok sevindimEvet hep bir kazınma. Sürekli saldırmakta istemiyorum hafif şeylerle geciştirmeye çalışıyorum ama işe yaramıyor hep şöyle güzel bir yemek yemem lazım sanırım
Kanamam şuanlık büyük oranda azaldı gibi birkaç gündür sadece açık kahverengi geliyor azar azar. İnşallah yine şiddetlenmez
Ayy canımmm Allah razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsınCanım tsh için geç kaldım eyvah diyebileceğin bir durum değil. Ayrıca bahsettiğin zeka geriliği olayı bu 1. Trimester de olan bir durum değil ve öyle tsh 3 5 de değilçok ciddi yüksekliklerde yaşanır. Bazı kadınlar 6. Hafta da bile gebe olduğunu bilmiyor da ne kadar zararlı şeyler kullanıyor. Açıkçası biraz fazla tedirginsin ama gerek yok. Tsh korkulacak birşey değil.
Hayırlısı olsun hakkında kuzum hem de çok yakından biri memnunmuş bak vardır her şeyde bir hayır inşallah çok çok seversin bu doktoru dabende oyle dıyorum kuzum ıste sezeryanda uzmanmıs bıde benım ılkım sez olmak zorunda kaldıgı ıcın buda sez olur oda cekıyor benı, bırebır eltımın ılk doktoru ıkıncısıde tayın olandı ıste nasıp bana denk gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?