2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Şimdi ben kendi doktoruma sordum folbiol kullanmıyoruz decavite devam ediyoruz dedi. Tiroid ilacıma da devam edecekmişim. Sağlık Ocağındaki doktor da decavit yeterli artık dedi

Kızlar koca gün miğde kazıntısından ne yiyeceğimi şaşırıyorum ya sürekli birşeylere saldırmakta istemiyorum nasıl olcak bu iş böyle

Ben hala kullandığım için sürekli çamaşırıma ilaç kalıntıları geliyor. Dün gece sadece çok hafif pembemsi bir leke geldi korktum dr. İlaçtan olabilir dedi bugün gelmedi.
Çok şükür hiç olmasın inşallah. Muhtemelen ilaç kalıntısı birçok yerden araştırma yaptım

orda ıkılı test 3lü test falan yapıyolar mı kuzum merak ettım
Ya bisuru testlerimiz oluyo , sizin o 2li test 3lu test dedginiz ne bilmiyorum ama nipt test yapiliyo mesela oradan cinsiyeti ogreniyosun
Ben bidahaki gittigimde yaptiricam
Ultrasona guven olmaz

Kızlar koca gün miğde kazıntısından ne yiyeceğimi şaşırıyorum ya sürekli birşeylere saldırmakta istemiyorum nasıl olcak bu iş böyle
Ay inanın benim de öyle ZTen ilaçlar bizi çok şişiriyor gece açlıktan uyuyamıyorum sabah uykumdan uyanıyorum ödem de var nasıl olucak bende bilmiyorum
Kanamanız ne durumda bitmiştir inşallah

Ay inanın benim de öyle ZTen ilaçlar bizi çok şişiriyor gece açlıktan uyuyamıyorum sabah uykumdan uyanıyorum ödem de var nasıl olucak bende bilmiyorum
Kanamanız ne durumda bitmiştir inşallah
Evet hep bir kazınma. Sürekli saldırmakta istemiyorum hafif şeylerle geciştirmeye çalışıyorum ama işe yaramıyor hep şöyle güzel bir yemek yemem lazım sanırım
Kanamam şuanlık büyük oranda azaldı gibi birkaç gündür sadece açık kahverengi geliyor azar azar. İnşallah yine şiddetlenmez

İyi bari çok sevindim inşallah tekrarını yaşamazsınız bidaha

Ayy canımmm Allah razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın içim rahatladı sizler sayesinde hepiniz iyi ki varsınız burası olmasa bu acemi anne adayı halimle kendimi yiyip bitirecek bebişe daha çok zarar verecektim

Hayırlısı olsun hakkında kuzum hem de çok yakından biri memnunmuş bak vardır her şeyde bir hayır inşallah çok çok seversin bu doktoru da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…