• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selam bugün köpeğimi yürüyüşe çıkarınca 15 dk yürüdük karnımdan sol tarafa bir ağrı girdi tempoyu düşürüp yürümeye devam ettim ağrı biraz devam edip geçti sizin karın ve kasık ağrılarınız sürekli oluyor mu yoksa bir süre sonra geçiyor mu?
Benimde öyle birgün var ağrılı evet burda diyorum bazen hiç ağrım yok o zaman endişe ediyorum sanırım.

valla kuzum bı aksılık olmazsa Allahın izniyle , 11 12 arası gıtmeyı planlıyorum bırde doktor randevussu bulmama baglı devlette devam edıcem cunku cok yogun oluyor zar zor bulunuyor randevu 10.haftadan sonra bakmaya baslarım 6+6 da en son gozuktum bende doktora
Ben bidahaki gittigimde 12+5 olmus oluyorum
Allah izin verirse

7+3 de 10 martta gidicem. Doktor 2 hafta sonra gel dedi bende 3 hafta sonraya randevu aldım.Bazen gözükmeyebiliyor vs o yüzden 7 haftada gidicem. Senden 4 günden sonra . Karındanmı duydun ?
Hayir canim vajinal
Karindan denemedi bile
Yani burda oyle genelde
Bebek kucukken vajinal bakiliyo
Kalp atisini falan duydukdan sonra karin bakiliyo
Bidahaki rdvumda buyuk ihtimal karin olur ozamanda 12+5 olmus oluyo
Ama sanirim 7+3de karindanda duyabilirsiniz diye tahmin ediyorum

surup ıse bısey olmaz son donemlerde ayyas gıbı sıse elınde gezen arkadaslarımı bılıyorum :KK70:
Şurup canım. İlk 3 ay hiç bi şekilde ilaç kullandırma taraftarı değildi doktorumda ama gece artık ağlıycaktım dayanamadım diye mi verdi oda bilmiyorum inşallah bir zararı olmaz. Sağol canım eksik olma herkese yetişiyorsun burda ♥️🌹

Hayir canim vajinal
Karindan denemedi bile
Yani burda oyle genelde
Bebek kucukken vajinal bakiliyo
Kalp atisini falan duydukdan sonra karin bakiliyo
Bidahaki rdvumda buyuk ihtimal karin olur ozamanda 12+5 olmus oluyo
Ama sanirim 7+3de karindanda duyabilirsiniz diye tahmin ediyorum
UMARIM GÜZEL SONUÇ ALAYIMDA. KAN TAHLİLİ İSTEDİMİ DOKTOR ?

Ben 20 senedir kullanıyorum bulantı yapmaz benim bildiğim
Benim kronik mide rahatsızlığım var bazı ilaçlar hatta en masum ağrı kesiciler vitaminler bile mide yanması bulantısı yapabiliyor bazı ilaçlar yapmıyor ama kullanınca göreceğim artık inşallah sıkıntı olmaz 🙏🏻

Yorulmayla olur mu ilgisi acaba benimde ilk leke geldiği gün çok uzun yürütmüştüm eve geldiğimde leke gelmişti
olur canım benım ılk gebeliğimde oğlumda lekelenme ıle basladı , sonrasnda ne zaman bıraz ev ısı supurge yapsam yada yorulsam lekelenmem olurdu.5 ayıma kadar hemen hemen de oldu bıkere baya pembe gelmıstı cok korkmustum hatta :)

Şurup canım. İlk 3 ay hiç bi şekilde ilaç kullandırma taraftarı değildi doktorumda ama gece artık ağlıycaktım dayanamadım diye mi verdi oda bilmiyorum inşallah bir zararı olmaz. Sağol canım eksik olma herkese yetişiyorsun burda ♥️🌹
elimden geldiğince kuzum , yanı herkesın gorusu farklıdır tabıkı ama ben genel olarak ılac seven bırıyım yanı gerektiği yerde hemen kulanırım,kulanmasammı acaba falan yapmam :D oğlumada aynı sekılde atesı mı var verırım yanı nıye cocuk ceksın bagısıklık kazansın verme dıyenler olur olacak ama ben kıyamıyorum oglumun halnı gorunce yanı ben boyle mı modelım D:

Oğlunda da takibini yapan doktor mu yoksa kuzum?
yok kuzum oglumda takıbını yapan doktor ozeldeydı , 6 aylıktım bırgun sabah bı gıttım doktor yok uzmanlık bılmem ne ıcın 6 ay sehırde olmayacakmıs o zaman yerıne gecıcı bı dr getırmısler cok uzulmustum ama ıkıncı doktorumu cok daha fazla sevdım o burda olsa ona kesın gıderdım , bu ben ıkı senedır duzenlı devlette gıttıgım bı doktordu benım ozel ılgısı ve enerjısı benı tutmustu tam benım kafadan devlette genelde denk gelmıyor cunku , sprıal donemı sonrası yumurtlama takıbı falan o doktordaydım hep , hamılelıgımı ogrendıgım ay tayını cıktıgını ogrendım cok uzuldum.Şimdi devlette cok ıyı olan baska bı dr var ıletısımı zayıf cok konusmazmıs ama ısınde cok ıyıymıs tabıkı sıra bulmakta zorlanıyorum hıc yuz yuze gelmedım umarım severım kendılerını , özelde devam etmeyeceğim

Ben bidahaki gittigimde 12+5 olmus oluyorum
Allah izin verirse
benımde aklımda o cıvarlarda gıtmek var kuzum Rabbım ızın verırse , randevu cıkarsa karsıma daha erkene de alırım ama zor bulunuyor cunku
Sende muhtemelen daha rahatsındır ilk bebiş olmadıgı ıcın o oluyormus harbıden eltım falan derdıde ınanmazdım :D

Back