2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimkini eşim yapıyor ama bazen tam sıkamadığımda deriden geçerken kıtırt yaptı bir kaç defa öldüm öldüm dirildim. Zorlaşmaya başladı gercekten baya canım vurmak benimde
Ayy o sesi bilirim benimde oldu. Bende aynı oldum. Kese dışında kanama alanı olduğu için doktor devam dedi. Umarım dağılmıştır cumartesi kontrol var bakalım. Artık kesin şu zıkkımı dicem

Ayy o sesi bilirim benimde oldu. Bende aynı oldum. Kese dışında kanama alanı olduğu için doktor devam dedi. Umarım dağılmıştır cumartesi kontrol var bakalım. Artık kesin şu zıkkımı dicem
Ben 12 de kesilcek diye biliyorum canım ama seninki belki farklı karar verir
Umarım kesilir bende cumartesi tüp doktoruma gidicem muayeneye. Bir sorun yoksa inşallah şu lutinus yerine progestan fitile geçsem diye sorcam. En azından onu devlet karşılasın

Hayırlı olsun canım. Sağlıcakla gelsin inşallah. Bende şuan 7+3 üm 4.5 haftalıkken başladı bulantılarım herkes erken başladın dedi. Şuandada çok şiddetli durumdayım. Allah yardım etsin herkese

Bana doktorum tüp bebek gebelerini 10. Haftadan sonra normal gebelere katıyoruz dedi. 10. Haftada kesicem ilaçlarını dedi. Estrofemi 3 ten 2 ye düşürdü cumartesi 1 e düşürcek. Fitili hala 3 kullanıyorım bende fitile razıyım iğneden kurtulayım

Cok sukur kuzum bebıs ıyı en azından , umarım en kısa zamanda da kesılır Yemeklerı mecbur yıyorum yıyebıldıgımı ama bazen gercekten cok kotu oluyo mıdemı etkılıyo zeytın peynır yıyorum ac kalıncada mecbur devam edıcez bu sekılde yapcak bısey yok tabı

Tesekkur ederim hepimizinki insallah saglikla gelsin. Iliskiden 4 gun sonra baslayinca diyorum herlade tutunmaya basladi benim bulantilar başladi bu kadar erken ne duydum ne gordum.. Suan 4+5 im aslinda. Beklenen dogum tarihim sezeryan olacağı icin 2 hfta kadar erken oluyor oyle girdiğim için 8 haftalik göstermis beni düzelteyim. Suan 4+5 cunku. Ama ben 4.gunden beri kusuyorum

Ay benim ilaçlar hala aynı devam ediyor umarım benimkilerde kademeli kesilir. Birden bıcak gibi kesmek istemiyorum
Bende fitilden muzdaribim hiç sevmiyorum

Çok şükür canım inşallah
Ya aç kalmakta zor aç olunca bulantı daha da çok oluyor birde. Yanında mutlaka birşeyler bulundur bari öyle zamanlarda atıştıırabileceğin

Kızlar bugün kayınvalidem yemek gönderdi sağolsun. Pilavı yerken farkettim sanırım knorla yapmış. Biraz yemiş bulundum. Çok zararlı birşey olduğundan vicdan yapıyorum birşey olmaz umarım
O kadardan bişey olmaz canım yaaa. İnsanlar neler yiyor içiyor da sorun olmuyor. Hiç bişey olmaz hiç canını sıkma. Ki zaten şu an bebek bizim yediklerimizle değil depolarımızla besleniyor. Bebeğe gidene kadar kaç aşamadan süzülüyor o besinler.

Benimde 5in sonlarına doğru başladı bulantı. 8 de zirveyi gördüm ilaca başladım. Prilam dr .%100 kesmiyor ama çok çok rahatlatıyor.

Kizlar araniza yeni geldim simdilik 5 ekim gozukuyor ama sezeryan olucam ilk dogumumda da oyleydi, akcigerlerim sonuyor benim bayiltildigimda dogum bana riskli oyuzden herhalde eylul annelerine kayabilirim. Ilk burayi gordum mesaj armak istedim
Hepinize hayirli ugurlu olsun arkadaslarim. 23.000 beta hcg cikti devlet hastanesinde ama heyecandan sonucun ciktisini almayi unuttum. Yarin kadin dogumcuma gidicem insallah tekrar kan almaz kizlar damarim yok deliyolar sizce 23 bin kacinci haftadir? Bat 1 ocak en son. Bir de kizlar sag kasigimin agrisindan olucem, tuvalete bile yuruymedim gece ciglik cigligayim korkuyorum ben kizlar yas 36 ondan mi acaba zorlaniyorum 80 kiloyum boyum kisa? 6 yasinda oglum boyle kasik agrisi gormedim?

E nabiza yuklenmiyor bu arada kadindogumcuya nasi kanitlicam beta degerimi silivriden corluya gidip sonucu cikti almam lazim kanitlamak icin ve uzak

Evet doğru canım ben biran vicdan yaptım işte dediğin gibi

E nabiza yuklenmiyor bu arada kadindogumcuya nasi kanitlicam beta degerimi silivriden corluya gidip sonucu cikti almam lazim kanitlamak icin ve uzak
Verdiğiniz hastanenin sitesinde sonuç görebileceğiniz bir bölüm vardır. Ama kanıtlamanıza gerek varmı gitseniz şimdi zaten kese rahat görünür bu beta ile

Verdiğiniz hastanenin sitesinde sonuç görebileceğiniz bir bölüm vardır. Ama kanıtlamanıza gerek varmı gitseniz şimdi zaten kese rahat görünür bu beta ile
Site de calismiyor malesef 404 hatasi. Doktor gelip almaniz lazm dedi bence de gorunur tekrar delmesinler soylucem
Doktoruma kesin hamileyim dicem. 23 bin sizca kac haftalik bat 30 aralik

Site de calismiyor malesef 404 hatasi. Doktor gelip almaniz lazm dedi bence de gorunur tekrar delmesinler soylucem
Doktoruma kesin hamileyim dicem. 23 bin sizca kac haftalik bat 30 aralik
Yok direk kadın doğum doktoruna gidin rahat kese gözünür nasipse. Yani beta değeriyle hafta tam belli olmaz ama 5-6 falan vardır. Ultrasonda netleşir haftanız

Hastane sisisoft diye bir sistem corlu deblet hastanesi. Bozuk sistem zaten e nabiza dusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…