- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bende yaptirmasam acaba der miyim diye düşünüyorum ama testin yanılma payı da yüksek malum bilemedimYaptırayım diyorum ama sonucunda hiç bir şey olmayacakböyle olunca da saçma mı bilmiyorum kafam karışık bu konuda. Siz ?
Evet oda mantıklıBen tarama testlerinin hiçbirini yaptırmayacağım sağ salim 9. 10. Haftalara ulaşırsam direkt fetal DNA yaptıracağım sadece
Ben de 4+2 yimBenim 4+5 canım sen benden bir hafta kadar öndesin sanırım
Oglumda en basından sonuna kadar bel agrım oldu yorulmama gerek yoktu bıleKızlar az Bi iş yapayım çok belim ağrıyor neden ya ağır falan asla kaldırmıyorum sizde de var mı bel ağrısı
En bastakı crl degerı bebegın olcumu canımEki Görüntüle 3210472
Valla sağ alt köşe boş canım anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Ben düşünmüyorum kuzumIkili tarama testi yaptıracak misiniz
Ya bu kadar takılmayın kuzum hangı yedıgımız yıyecek tamamen dogal hıcbısey olmazKızlar bugün kayınvalidem yemek gönderdi sağolsun. Pilavı yerken farkettim sanırım knorla yapmış. Biraz yemiş bulundum. Çok zararlı birşey olduğundan vicdan yapıyorum birşey olmaz umarım
Bence bi kereden bişey olmazKızlar bugün kayınvalidem yemek gönderdi sağolsun. Pilavı yerken farkettim sanırım knorla yapmış. Biraz yemiş bulundum. Çok zararlı birşey olduğundan vicdan yapıyorum birşey olmaz umarım
O kadar takmıyorum aslında ama knoru gerçekten çok zararlı diye duymuştum ondan vicdanım rahat etmedi ama olan oldu artık napalımYa bu kadar takılmayın kuzum hangı yedıgımız yıyecek tamamen dogal hıcbısey olmaz
Evet doğru işte insan panik oluyor herşeyi düşünüyorBence bi kereden bişey olmazçünkü bende dün dayanamayıp makarnama yarım bulyon attım. Ama şuan bebişler bizim yediğimizden değilde kandan besleniyor ya sorun olmaz diye düşünüyorum
Benimde eşim çok düşünüyo bulantımdan bişey yiyemiyorım bu çocuk nasıl beslencek derdine düştüEvet doğru işte insan panik oluyor herşeyi düşünüyor
Kuzum ben hergun sanayı yemeği yıyorum kullandıkları yag bıle bellı degıl knor gecen pılavda erımemıs butün denk geldı dusun ve cogusu kotu yemeklerın ama napalım az yıyorum secıyorum falan ama yiyorum yıneO kadar takmıyorum aslında ama knoru gerçekten çok zararlı diye duymuştum ondan vicdanım rahat etmedi ama olan oldu artık napalım
Karnımda ağrı yok ama karnımdan sadece progestanı vuruyorum. Oksaparı koldan yapıyorum. Sen ikisinide kullanıyorsan eğer ikisinidemi karından vuruyorsun. Ama benimde şöyle bir sıkıntı oldu iyice sertleşti sanki karnım iğneyi vurmak için sıkamıyorum deriyiBenimde eşim çok düşünüyo bulantımdan bişey yiyemiyorım bu çocuk nasıl beslencek derdine düştü. Ya bişey sorucam sana sen benden bi kaç gün sonra transfer olmuştun. Ben karnımdan iğne yapıyorum normalde acımıyordu ama şu bi kaç gündür yere eğilince yada ayakkabımı giyince karnım acıyo iğne yerleri. Sendede var mı böyle bi durum. Göbeğim daha fazla iğneye dayanamıcak galiba
Bu arada kanaman falan nasıl kesıldımı kuzumKarnımda ağrı yok ama karnımdan sadece progestanı vuruyorum. Oksaparı koldan yapıyorum. Sen ikisinide kullanıyorsan eğer ikisinidemi karından vuruyorsun. Ama benimde şöyle bir sıkıntı oldu iyice sertleşti sanki karnım iğneyi vurmak için sıkamıyorum deriyi
Yani biryandan da doğru biz çok takıyoruz herşeyi annelerimiz zamanında hiçbirşeyi takmadan herşeyi yiyormuşlarKuzum ben hergun sanayı yemeği yıyorum kullandıkları yag bıle bellı degıl knor gecen pılavda erımemıs butün denk geldı dusun ve cogusu kotu yemeklerın ama napalım az yıyorum secıyorum falan ama yiyorum yınehatta yarım gazoz falan da ıcıyorum gecen farketmemısom kofte yerken cıg harctan yedım falan fılan ılk hamıleliğimde kendıme cok sınır koydum ya dogduktan sonrada bu devam ettı bana ıyı gelmıyor ben karar verdım cok kasmadan cok da salmadan orta seker de devam edecegım
Ben oksapar kullanmıyorum sadece progestan. Ay çok canım yanıyo artık yaKarnımda ağrı yok ama karnımdan sadece progestanı vuruyorum. Oksaparı koldan yapıyorum. Sen ikisinide kullanıyorsan eğer ikisinidemi karından vuruyorsun. Ama benimde şöyle bir sıkıntı oldu iyice sertleşti sanki karnım iğneyi vurmak için sıkamıyorum deriyi
Bir kesiliyor bir tekrar başlıyor canım. Ne yapcağımı şaşırdım Ama o ilk zamanlae gibi değil cuma gittim doktora sorun yoktu kanama alanı bile görülmüyordu çok şükür doktorda şaşırıyor artık nerden geliyor bu kan çözemedik. Tamamen bir kesilse içimde rahat olcakBu arada kanaman falan nasıl kesıldımı kuzum
Benimkini eşim yapıyor ama bazen tam sıkamadığımda deriden geçerken kıtırt yaptı bir kaç defa öldüm öldüm dirildim. Zorlaşmaya başladı gercekten baya canım vurmak benimdeBen oksapar kullanmıyorum sadece progestan. Ay çok canım yanıyo artık yadayanamıyorum ağlayarak yapıyorum. İğne bazen batmıyo göbeğime banada oluyo o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?