• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaptırayım diyorum ama sonucunda hiç bir şey olmayacak 🤷🏼‍♀️ böyle olunca da saçma mı bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ kafam karışık bu konuda. Siz ?
Bende yaptirmasam acaba der miyim diye düşünüyorum ama testin yanılma payı da yüksek malum bilemedim
Ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmayacağım sağ salim 9. 10. Haftalara ulaşırsam direkt fetal DNA yaptıracağım sadece
Evet oda mantıklı

Aslında ikili tarama da doktorun ense kalınlığı ölçümü burun koku tespiti daha değerli geliyor bana. Frtal dna testleri de baya pahalı şimdi baktimda

Kızlar bugün kayınvalidem yemek gönderdi sağolsun. Pilavı yerken farkettim sanırım knorla yapmış. Biraz yemiş bulundum. Çok zararlı birşey olduğundan vicdan yapıyorum birşey olmaz umarım😐

Kızlar bugün kayınvalidem yemek gönderdi sağolsun. Pilavı yerken farkettim sanırım knorla yapmış. Biraz yemiş bulundum. Çok zararlı birşey olduğundan vicdan yapıyorum birşey olmaz umarım😐
Ya bu kadar takılmayın kuzum hangı yedıgımız yıyecek tamamen dogal hıcbısey olmaz

Bence bi kereden bişey olmaz 😁 çünkü bende dün dayanamayıp makarnama yarım bulyon attım. Ama şuan bebişler bizim yediğimizden değilde kandan besleniyor ya sorun olmaz diye düşünüyorum

Ya bu kadar takılmayın kuzum hangı yedıgımız yıyecek tamamen dogal hıcbısey olmaz
O kadar takmıyorum aslında ama knoru gerçekten çok zararlı diye duymuştum ondan vicdanım rahat etmedi ama olan oldu artık napalım 😅

Bence bi kereden bişey olmaz 😁 çünkü bende dün dayanamayıp makarnama yarım bulyon attım. Ama şuan bebişler bizim yediğimizden değilde kandan besleniyor ya sorun olmaz diye düşünüyorum
Evet doğru işte insan panik oluyor herşeyi düşünüyor 😅

Evet doğru işte insan panik oluyor herşeyi düşünüyor 😅
Benimde eşim çok düşünüyo bulantımdan bişey yiyemiyorım bu çocuk nasıl beslencek derdine düştü 😂😂. Ya bişey sorucam sana sen benden bi kaç gün sonra transfer olmuştun. Ben karnımdan iğne yapıyorum normalde acımıyordu ama şu bi kaç gündür yere eğilince yada ayakkabımı giyince karnım acıyo iğne yerleri. Sendede var mı böyle bi durum. Göbeğim daha fazla iğneye dayanamıcak galiba 🥹

O kadar takmıyorum aslında ama knoru gerçekten çok zararlı diye duymuştum ondan vicdanım rahat etmedi ama olan oldu artık napalım 😅
Kuzum ben hergun sanayı yemeği yıyorum kullandıkları yag bıle bellı degıl knor gecen pılavda erımemıs butün denk geldı dusun ve cogusu kotu yemeklerın ama napalım az yıyorum secıyorum falan ama yiyorum yıne 😂 hatta yarım gazoz falan da ıcıyorum 🙈 gecen farketmemısom kofte yerken cıg harctan yedım falan fılan ılk hamıleliğimde kendıme cok sınır koydum ya dogduktan sonrada bu devam ettı bana ıyı gelmıyor ben karar verdım cok kasmadan cok da salmadan orta seker de devam edecegım 😍

Benimde eşim çok düşünüyo bulantımdan bişey yiyemiyorım bu çocuk nasıl beslencek derdine düştü 😂😂. Ya bişey sorucam sana sen benden bi kaç gün sonra transfer olmuştun. Ben karnımdan iğne yapıyorum normalde acımıyordu ama şu bi kaç gündür yere eğilince yada ayakkabımı giyince karnım acıyo iğne yerleri. Sendede var mı böyle bi durum. Göbeğim daha fazla iğneye dayanamıcak galiba 🥹
Karnımda ağrı yok ama karnımdan sadece progestanı vuruyorum. Oksaparı koldan yapıyorum. Sen ikisinide kullanıyorsan eğer ikisinidemi karından vuruyorsun. Ama benimde şöyle bir sıkıntı oldu iyice sertleşti sanki karnım iğneyi vurmak için sıkamıyorum deriyi 😬

Karnımda ağrı yok ama karnımdan sadece progestanı vuruyorum. Oksaparı koldan yapıyorum. Sen ikisinide kullanıyorsan eğer ikisinidemi karından vuruyorsun. Ama benimde şöyle bir sıkıntı oldu iyice sertleşti sanki karnım iğneyi vurmak için sıkamıyorum deriyi 😬
Bu arada kanaman falan nasıl kesıldımı kuzum

Kuzum ben hergun sanayı yemeği yıyorum kullandıkları yag bıle bellı degıl knor gecen pılavda erımemıs butün denk geldı dusun ve cogusu kotu yemeklerın ama napalım az yıyorum secıyorum falan ama yiyorum yıne 😂 hatta yarım gazoz falan da ıcıyorum 🙈 gecen farketmemısom kofte yerken cıg harctan yedım falan fılan ılk hamıleliğimde kendıme cok sınır koydum ya dogduktan sonrada bu devam ettı bana ıyı gelmıyor ben karar verdım cok kasmadan cok da salmadan orta seker de devam edecegım 😍
Yani biryandan da doğru biz çok takıyoruz herşeyi annelerimiz zamanında hiçbirşeyi takmadan herşeyi yiyormuşlar 🤣 çalışıyorsun mecbur çıkan yemeğide yemek zorundasın aç kalmamak için canım ☺️

Ben oksapar kullanmıyorum sadece progestan. Ay çok canım yanıyo artık ya 😞😞 dayanamıyorum ağlayarak yapıyorum. İğne bazen batmıyo göbeğime banada oluyo o

Bu arada kanaman falan nasıl kesıldımı kuzum
Bir kesiliyor bir tekrar başlıyor canım. Ne yapcağımı şaşırdım Ama o ilk zamanlae gibi değil cuma gittim doktora sorun yoktu kanama alanı bile görülmüyordu çok şükür doktorda şaşırıyor artık nerden geliyor bu kan çözemedik. Tamamen bir kesilse içimde rahat olcak 🙏🏼

Ben oksapar kullanmıyorum sadece progestan. Ay çok canım yanıyo artık ya 😞😞 dayanamıyorum ağlayarak yapıyorum. İğne bazen batmıyo göbeğime banada oluyo o
Benimkini eşim yapıyor ama bazen tam sıkamadığımda deriden geçerken kıtırt yaptı bir kaç defa öldüm öldüm dirildim. Zorlaşmaya başladı gercekten baya canım vurmak benimde

Kizlar merhaba. Aralik ayı asilama yaptıracaklar grubundan buraya transfer oldum 😁 aralik ayi asilamam tutmadi... Ocak bos gecti... Subatin başında temelini atmisiz suan hamileyim 😍😍 kendiliginden oldu.. Cok sık takilamiyorum burda bir çocuğum daha var ama ismen tanidik olanları gordum. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayi nasip etsin.. Hic ummadigim zamanda geldi. 2 senedir kalem kalem hesapladigim takio ettigim yumurtlama gunlerine ragmen yasanan tek ilişkiden oldu. Rabbim ol dedi ❤️ tek sorunum şu iliskiden 4 gun sonra kusmalarim başladı. Ben depreme üzülüyorum sanıyordum stresten saniyordum ama değilmiş........ Bu kadar erken kusmalar yasayan oldu mu yaa 🥴🥴🥴

Back