• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Tesekkur ederim 🙏 hepimizinki insallah saglikla gelsin. Iliskiden 4 gun sonra baslayinca diyorum herlade tutunmaya basladi benim bulantilar başladi 🙄🙄 bu kadar erken ne duydum ne gordum.. Suan 4+5 im aslinda. Beklenen dogum tarihim sezeryan olacağı icin 2 hfta kadar erken oluyor oyle girdiğim için 8 haftalik göstermis beni düzelteyim. Suan 4+5 cunku. Ama ben 4.gunden beri kusuyorum 😰
Her hanilelik ve her bünye farklı oluyor işte ☺️ bide benim mesela adetime yakında midem bulanıyodu. Belki sizinde öyle olmuştur ve vücut hamilelik mi adet mi anlamaya çalışıyordur

Ay benim ilaçlar hala aynı devam ediyor umarım benimkilerde kademeli kesilir. Birden bıcak gibi kesmek istemiyorum😬
Bende fitilden muzdaribim hiç sevmiyorum🤣
Muhakkak kademeli keserler bu sefer vücut noluyoz der 😅. Fitil evde çamaşır bırakmadı çok batıyo yaa 🫠 günlük pedde kullansam batıyo 😅

Benimde 5in sonlarına doğru başladı bulantı. 8 de zirveyi gördüm ilaca başladım. Prilam dr .%100 kesmiyor ama çok çok rahatlatıyor.
Şuan bende zirvedeyim heralde yaa yemek görmek istemiyorum yemek saatleri gelsin istemiyorum napcaz bilmiyorım. Bende prilam kullanıyorum ama akşama doğru iyice şiddetleniyo bulantı 🫠

Midenin bulanmaması terslik mi var demek ? Benim midem bulanmıyor hiç bulanmadı
Bulanmak zorunda değil canım şanslısın demek 🥹 inşallah ben de şanslı olurum çünkü verecek kilom yok yemek yemek zorundayım güzel Allahım acı bana noyyylursunn 🙏🏻😄😄😄

Bulanmak zorunda değil canım şanslısın demek 🥹 inşallah ben de şanslı olurum çünkü verecek kilom yok yemek yemek zorundayım güzel Allahım acı bana noyyylursunn 🙏🏻😄😄😄
Benim adet zamanı çok şiddetli sancılarım oldu şimdi artık o da yok ara ara kasık batıyor midemde de skkıntı yok ama böyle oluncada korkuorum terslik mi var diye küminde belirtiolmayabiliyormuş daha 20 gün sonra gidicez doktora inş herkesin hamileliği güzel geçer. Geceleri yatarken kasığım ara ara ağrıyor benim heğ ağrıyla başladı

Şuan bende zirvedeyim heralde yaa yemek görmek istemiyorum yemek saatleri gelsin istemiyorum napcaz bilmiyorım. Bende prilam kullanıyorum ama akşama doğru iyice şiddetleniyo bulantı 🫠
Benımde 100 kesmedi ama rahatlattı yınede epey mıdem bos olsun baslıyo hemen

Midenin bulanmaması terslik mi var demek ? Benim midem bulanmıyor hiç bulanmadı
Günaydın bende de hiç bulantı yok, 7 haftalık olduk bugün. Bir sonraki kontrolümüze de daha 15 gün var hafif mide yanması ve meme hassasiyeti dışında hiç hamile değil gibiyim.

Günaydın bende de hiç bulantı yok, 7 haftalık olduk bugün. Bir sonraki kontrolümüze de daha 15 gün var hafif mide yanması ve meme hassasiyeti dışında hiç hamile değil gibiyim.
Benimde bulantı yok ama dün ayakta çok kaldım sanırım ondan bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım sabaha kadar şiddetli değildi ama belirgin düzeydeydi biraz zorladı umarım devam etmez bu durum

Merhaba hepinize iyi haftalar hanımlar,
Doktorunuz tüp bebek dışında gebelik yaşayanlariniza kan sulandirici yazdı mı acaba? Ne olur ne olmaz diye.. önlem amaçlı kullanan var mı?

Hayır canım hiç öyle düşünme benim ilk çocuğumda da hiç bulantım olmadı bunda da şuan yok inşallah da olmaz çok rahat geçiyor şanslısın 😉
Benim 2sindede olmadi ama bunda boyle nasil diyim kusma derecede degilde sabahlari canim bise istemiyo migdem kaziniyo degisik bise bu bulantimi bilmiyorum hic yasamadigim icin🤭

Benim adet zamanı çok şiddetli sancılarım oldu şimdi artık o da yok ara ara kasık batıyor midemde de skkıntı yok ama böyle oluncada korkuorum terslik mi var diye küminde belirtiolmayabiliyormuş daha 20 gün sonra gidicez doktora inş herkesin hamileliği güzel geçer. Geceleri yatarken kasığım ara ara ağrıyor benim heğ ağrıyla başladı
Yok yok hiç canını sıkma belirti olması gerekmiyor maşallah 🧿 de ve rahat rahat geçir hamileliğini 🙏🏻

Benimde bulantı yok ama dün ayakta çok kaldım sanırım ondan bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım sabaha kadar şiddetli değildi ama belirgin düzeydeydi biraz zorladı umarım devam etmez bu durum
Kasık ağrısı bende de ara ara oluyor normalmiş

Merhaba hepinize iyi haftalar hanımlar,
Doktorunuz tüp bebek dışında gebelik yaşayanlariniza kan sulandirici yazdı mı acaba? Ne olur ne olmaz diye.. önlem amaçlı kullanan var mı?
Benim daha önce iki düşüğüm olduğu için doktorum asprin vermişti bana daha hamile kalmadan evvel. Her gün içiyorum tedbir maksatlı

Kasık ağrısı bende de ara ara oluyor normalmiş

Benim daha önce iki düşüğüm olduğu için doktorum asprin vermişti bana daha hamile kalmadan evvel. Her gün içiyorum tedbir maksatlı
Oksapar iğne baslatmadi o zmn.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer 🙏

Ağrılar normal bu zamanlarda. Bugün gidin doktora imkanınız varsa 🙏🏼
Kese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktu

Benimde 5in sonlarına doğru başladı bulantı. 8 de zirveyi gördüm ilaca başladım. Prilam dr .%100 kesmiyor ama çok çok rahatlatıyor.
Ben de bulantılara dayanamıyorum acaba bu ilaçtan kullansam mı ? Hamileliğimde ilaç kullanımını çok az tutcam diye düşünüyordum ama dayanamıyorum . Çalışamayacak duruma geldim. Bir sakıncası olmuyor değil mi ?

Back