• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
IMG_20230226_181940.jpg

Valla sağ alt köşe boş canım anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Degerlerime bakmam gerek ama oyle evham yapacak bise degil canim bunun icin
Ya masallah sizin doktorlar 7 / 24 iletisimde sizinle
Burda oyle bise yok
Biz Allaha emanet yasiyoz hep😀
Evet sağolsunlar gece gündüz fark etmiyor cevap veriyorlar . Özel gittiğim bir doktor bu belki o yüzden de olabilir . ☺️

Eki Görüntüle 3210472
Valla sağ alt köşe boş canım anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Doktor kesenin boyunu ölçmemiş ölçseydi çıkardı. Haliyle daha bebekte görünmediği için onunda haftası yazılı değil bi dahaki kontrolünüzde çıkar haftası. Ben normalde doktora gittiğimde geçen hafta 6+6ydım ama bebeği ölçtü 7+2 çıktı. Bebek görünsün sizinde haftanız gününüz görünür ❣️

Doktor kesenin boyunu ölçmemiş ölçseydi çıkardı. Haliyle daha bebekte görünmediği için onunda haftası yazılı değil bi dahaki kontrolünüzde çıkar haftası. Ben normalde doktora gittiğimde geçen hafta 6+6ydım ama bebeği ölçtü 7+2 çıktı. Bebek görünsün sizinde haftanız gününüz görünür ❣️
Çok teşekkür ederim bilgiler için 🥰

Eklentiler

• IMG_20230226_184023.jpg
    IMG_20230226_184023.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 71
Sizin dediğim gibi ölçmemiş bebek boyunu sağdakiler nedir anlamadım genel bilgi falan olabilir. Bir dahaki sefere kalmış, olsun sağlıkla büyüsün de. Benim dediğim bu şekildeydi.
Hmmm anladım teşekkür ederim. 2 martta kontrol var umarım o zaman ki ultrason da yazar. Doktor zaten bu sefer net bilgi verir diye düşünüyorum. Yani inşallah 🤭

Merhabalar,hamileligimi öğrendiğimde beri takip ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 8. Hafta da dün müthiş bir kanama yaşadım. Acile gittiğimde kanama durmuş. Kesede de bebekte de sorun yok düşük tehliken var dediler. Bugünde kasıklarım da batma var. Sonuç nasıl ilerleyecek çok bilgisizim. 2. Çocuğum ilkinde hiç bunları yaşamamıştım

Merhabalar,hamileligimi öğrendiğimde beri takip ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 8. Hafta da dün müthiş bir kanama yaşadım. Acile gittiğimde kanama durmuş. Kesede de bebekte de sorun yok düşük tehliken var dediler. Bugünde kasıklarım da batma var. Sonuç nasıl ilerleyecek çok bilgisizim. 2. Çocuğum ilkinde hiç bunları yaşamamıştım
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Protesteron iğne veya fitil vermişlerdir sanırım.

Kızlar benim bu akşam karnımdan sağ kasığımda çok ağrı oluyor bir anda zonklama yanma gibi arada belime uzanırkende devam ediyor 😞

Back