- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Benim 4+5 canım sen benden bir hafta kadar öndesin sanırım5+4 üm canım senin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4+5 canım sen benden bir hafta kadar öndesin sanırım5+4 üm canım senin ?
Yandaki bilgiler size ait değil maalesefEki Görüntüle 3210472
Valla sağ alt köşe boş canım anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Nasıl yaniYandaki bilgiler size ait değil maalesef
Valla bilmiyorum da hepsine bakıyorlar hormonlar falan yinede sor başka birşey gerekiyor mu diyeSenin ne kadarlık şu an canım?
Kan ve idrar tetkiki için sağlık ocağına gittim cuma günü verdim canım sonuçları bekliyorum onları diyorsun değil mi?
Evet sağolsunlar gece gündüz fark etmiyor cevap veriyorlar . Özel gittiğim bir doktor bu belki o yüzden de olabilir .Degerlerime bakmam gerek ama oyle evham yapacak bise degil canim bunun icin
Ya masallah sizin doktorlar 7 / 24 iletisimde sizinle
Burda oyle bise yok
Biz Allaha emanet yasiyoz hep
Yaptırayım diyorum ama sonucunda hiç bir şey olmayacak böyle olunca da saçma mı bilmiyorum kafam karışık bu konuda. Siz ?Ikili tarama testi yaptıracak misiniz
Doktor kesenin boyunu ölçmemiş ölçseydi çıkardı. Haliyle daha bebekte görünmediği için onunda haftası yazılı değil bi dahaki kontrolünüzde çıkar haftası. Ben normalde doktora gittiğimde geçen hafta 6+6ydım ama bebeği ölçtü 7+2 çıktı. Bebek görünsün sizinde haftanız gününüz görünürEki Görüntüle 3210472
Çok teşekkür ederim bilgiler içinDoktor kesenin boyunu ölçmemiş ölçseydi çıkardı. Haliyle daha bebekte görünmediği için onunda haftası yazılı değil bi dahaki kontrolünüzde çıkar haftası. Ben normalde doktora gittiğimde geçen hafta 6+6ydım ama bebeği ölçtü 7+2 çıktı. Bebek görünsün sizinde haftanız gününüz görünür
Ne demek canım. Birbirimize destek için varızÇok teşekkür ederim bilgiler için
Sizin dediğim gibi ölçmemiş bebek boyunu sağdakiler nedir anlamadım genel bilgi falan olabilir. Bir dahaki sefere kalmış, olsun sağlıkla büyüsün de. Benim dediğim bu şekildeydi.Eki Görüntüle 3210472
Hmmm anladım teşekkür ederim. 2 martta kontrol var umarım o zaman ki ultrason da yazar. Doktor zaten bu sefer net bilgi verir diye düşünüyorum. Yani inşallahSizin dediğim gibi ölçmemiş bebek boyunu sağdakiler nedir anlamadım genel bilgi falan olabilir. Bir dahaki sefere kalmış, olsun sağlıkla büyüsün de. Benim dediğim bu şekildeydi.
Ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmayacağım sağ salim 9. 10. Haftalara ulaşırsam direkt fetal DNA yaptıracağım sadeceIkili tarama testi yaptıracak misiniz
Öyle gibi minikler sağlıkla gelsinBenim 4+5 canım sen benden bir hafta kadar öndesin sanırım
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Protesteron iğne veya fitil vermişlerdir sanırım.Merhabalar,hamileligimi öğrendiğimde beri takip ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 8. Hafta da dün müthiş bir kanama yaşadım. Acile gittiğimde kanama durmuş. Kesede de bebekte de sorun yok düşük tehliken var dediler. Bugünde kasıklarım da batma var. Sonuç nasıl ilerleyecek çok bilgisizim. 2. Çocuğum ilkinde hiç bunları yaşamamıştım
Korkulacak birşey değil korkma bağışıklık bunlarArkadaşlar bu değerler ne anlama geliyor bilen var mı ? Çok korkuyorum