küçük görünmüyor diye idarara sıkışık gel diyorlar canım.yani benimki hep idrara sıkışık gel diyorİdrara sıkışık mı olmak lazım kalp atışını duymak için
Ayyy bizide bekliyo o zamanEvet benim ikinci hamilrlik son aylar nefes alamk ne horlama darlanma ödem hepsi birden
Sağolun, Dinlenmeye çalışıyorum aslında düşük olsa hani biliyorsun en azından birşeyler olduğunu kalp durması farklı birden atmıyor diyorlar ne olduğunu anlamıyor insan. Tabi ki bunların nedenleri bebeğin sorunlu olması, bu durumda ilerlememesi daha iyi. İnşallah bu sefer her şey güzel olacakSanki beni tarif etmişsin. Bolca dinlen ve stres yapıp kendini de bebeği de germe. Ben ıkı elımı de karnıma koyup dua ediyorum, guzel seyler dusunuyorum.tedirgin olmamızın bi faydası yok. Düşecek bebeği zaten tutamayız unutma. Saglıkla kucagımıza alalım inşallahama dınlenmeyı ihmal etme
11. Haftadan itibaren ogrenilir en erken canimAy bilemedim benim çok minnaksağlıklı olsunlarda ne farkeden hepsi canımızın parçası
Benimkide tam tersiküçük görünmüyor diye idarara sıkışık gel diyorlar canım.yani benimki hep idrara sıkışık gel diyor
Senin ne kadarlık şu an canım?Aslında doğru bende 8 Mart gibi kalp atışına gitmem lazım ana az daha durabilirsem daha iyi olur diye düşündüm nasip sağlıklı olsun da keseyi bende erken den gittim
Kan ve idrar tetkiki için sağlık ocağına gittim cuma günü verdim canım sonuçları bekliyorum onları diyorsun değil mi?Bende öyle yaptım ama testler var onları ihmal etme canım
Toxoplazmaya karsi bagisikligin yok onu gordum anladimArkadaşlar bu değerler ne anlama geliyor bilen var mı ? Çok korkuyorum
Değerleriniz kaçtı sizin ? Ya çok korktum moralim bozuldu enfeksiyon söz konusu mu diye . Doktora hemen mesaj attım cevabı bekliyorumToxoplazmaya karsi bagisikligin yok onu gordum anladim
O bendede var
3 gebeligimdede vardi
Cok korkulacak bise degil ama dikkat etmen gerek yediklerine
Sebze meyve cok iyi yikanacak
Cig veya az pismis et , balik turu seyler olmamali
5+4 üm canım senin ?Senin ne kadarlık şu an canım?
Kan ve idrar tetkiki için sağlık ocağına gittim cuma günü verdim canım sonuçları bekliyorum onları diyorsun değil mi?
Evet haklısın ben de öyle pat diye öğrenmiştim. Ne yapcagımı sasırmıstım. Çok çok iyi anlıyorum seni. İnsallaaahhh 3 ayı sorunsuz atlatacağızSağolun, Dinlenmeye çalışıyorum aslında düşük olsa hani biliyorsun en azından birşeyler olduğunu kalp durması farklı birden atmıyor diyorlar ne olduğunu anlamıyor insan. Tabi ki bunların nedenleri bebeğin sorunlu olması, bu durumda ilerlememesi daha iyi. İnşallah bu sefer her şey güzel olacak
Maşallah sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah. Benim sat 5 ocak ama doktor tam hafta gün söylemedi senin ne kadarlık canım?Papatyamaviss beni de ekler misin canım. Kalbini duydum şükür.
Sat 6 ocak
Yas 39
Ankara
İlk çocuk
Beklenen dogum tarihi 13 ekim
Elinizde ultrason görüntüsü varsa boyunu ölçtüğü sağ alt köşede bendeki usgde haftası da yazıyor.Maşallah sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah. Benim sat 5 ocak ama doktor tam hafta gün söylemedi senin ne kadarlık canım?
Degerlerime bakmam gerek ama oyle evham yapacak bise degil canim bunun icinDeğerleriniz kaçtı sizin ? Ya çok korktum moralim bozuldu enfeksiyon söz konusu mu diye . Doktora hemen mesaj attım cevabı bekliyorum
Sen hangi şehirde yaşıyorsun canımDegerlerime bakmam gerek ama oyle evham yapacak bise degil canim bunun icin
Ya masallah sizin doktorlar 7 / 24 iletisimde sizinle
Burda oyle bise yok
Biz Allaha emanet yasiyoz hep
Ben BelcikadayimSen hangi şehirde yaşıyorsun canım
ÇokkkKızlar az Bi iş yapayım çok belim ağrıyor neden ya ağır falan asla kaldırmıyorum sizde de var mı bel ağrısı
Benim de sat 5 ocakMaşallah sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah. Benim sat 5 ocak ama doktor tam hafta gün söylemedi senin ne kadarlık canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?