2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sağolun, Dinlenmeye çalışıyorum aslında düşük olsa hani biliyorsun en azından birşeyler olduğunu kalp durması farklı birden atmıyor diyorlar ne olduğunu anlamıyor insan. Tabi ki bunların nedenleri bebeğin sorunlu olması, bu durumda ilerlememesi daha iyi. İnşallah bu sefer her şey güzel olacak

Aslında doğru bende 8 Mart gibi kalp atışına gitmem lazım ana az daha durabilirsem daha iyi olur diye düşündüm nasip sağlıklı olsun da keseyi bende erken den gittim
Senin ne kadarlık şu an canım?

Bende öyle yaptım ama testler var onları ihmal etme canım
Kan ve idrar tetkiki için sağlık ocağına gittim cuma günü verdim canım sonuçları bekliyorum onları diyorsun değil mi?

Arkadaşlar bu değerler ne anlama geliyor bilen var mı ? Çok korkuyorum

Eklentiler

• A92A2424-3F2D-41F6-9380-36C20C670A3E.png
    163,5 KB · Görüntüleme: 75
Arkadaşlar bu değerler ne anlama geliyor bilen var mı ? Çok korkuyorum
Toxoplazmaya karsi bagisikligin yok onu gordum anladim
O bendede var
3 gebeligimdede vardi
Cok korkulacak bise degil ama dikkat etmen gerek yediklerine
Sebze meyve cok iyi yikanacak
Cig veya az pismis et , balik turu seyler olmamali

Toxoplazmaya karsi bagisikligin yok onu gordum anladim
O bendede var
3 gebeligimdede vardi
Cok korkulacak bise degil ama dikkat etmen gerek yediklerine
Sebze meyve cok iyi yikanacak
Cig veya az pismis et , balik turu seyler olmamali
Değerleriniz kaçtı sizin ? Ya çok korktum moralim bozuldu enfeksiyon söz konusu mu diye . Doktora hemen mesaj attım cevabı bekliyorum

Evet haklısın ben de öyle pat diye öğrenmiştim. Ne yapcagımı sasırmıstım. Çok çok iyi anlıyorum seni. İnsallaaahhh 3 ayı sorunsuz atlatacağız eskiden hamile kalana kdr uğraşıyosun sanırdım. Asıl hamilelik süreciymiş insanı tedirgin eden. Gercekten annelerin hakkı ödenmez lafı dogru daha ilk günden anlıyosun.

Değerleriniz kaçtı sizin ? Ya çok korktum moralim bozuldu enfeksiyon söz konusu mu diye . Doktora hemen mesaj attım cevabı bekliyorum
Degerlerime bakmam gerek ama oyle evham yapacak bise degil canim bunun icin
Ya masallah sizin doktorlar 7 / 24 iletisimde sizinle
Burda oyle bise yok
Biz Allaha emanet yasiyoz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…