2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
unvrhll tablodaki bılgılerı yazıp benı etıketlermısın

Yaş 26
Sat 2 ocak
Ankara
ilk cocuk
unvrhll tablodaki bılgılerı yazıp benı etıketlermısın

Ben atasehir medicana da Funda Ozturk e gidiyorum sanirim devam edecegim cok isindim

Parvana seyidovaya normal muayene icin gitmistim sanirim bir kac sene once memorialdayken, enerjisi iyi bi doktordu
Aa sevindim direk giden birinden bunu duyduğuma teşekkür ederim canım.
Bebek için neden düşünmedin acaba Funda Hanım daha mı iyi ya da daha çok mu memnun kaldın?

Kızda bende öye idim şuan rahatım ne bulantı ne ateşlenme aksine biraz ayak üsimesi var gece karnım bir kasıldı korktum sabahta oldu kahvaltıyı eşim haziradi gelene kadar çay koydum bi sen unutmussun öncekini diyor haklı olabilir ozaman daha çok sorun yaşamıştım hamileliğin ilk dönemlerinde ama doğumum kolay olmuştu birde normal doğum

O zaman sıcak tut kendini şimdi. Bende bir oksurdum biseymi oldu diye aklım çıktı. Kolay olsun bu sefer hepimizin inşallah. Benim ilk çocuk olacak. Valla doğumdan hiç korkmuyorum niye dersen 5 defa tüp bebek 3 doğal kimyasal gebelik olunca agrisinin deecesi önemli değil yeterli hersey yolunda olsun sağlıkla gelsinler. Senin ikinci doğum olacağı için daha hızlı ve kolay olur ilkine göre. Birde şimdiden dikkat etmemiz lazım dimi kilo büyük sorun tabi

Hala aynı kilodayım ama bakalım hayırlısı ile büyüsün minikler

Tuzlu şeyler iyi gelir belki.ne güzel kızınız yardımcı oluyormuş benimki anlamadığından anca dağıtıyor toplayan yok

yarın nasipse kalp atışını dinlicez.ekranda atışını eşim gördü ama duyamadık.idrara sıkışıp gidicem ama mide bulantısından su içemiyorumdua edin kızlar mide bulantım geçsin beni çok yıprattı kurudu dudaklarım su içimi bulandırıyor .ilaçta içiyorum yok faydası olmadı galiba,yada hafifletilmiş hali buysa ben komalığım demekki

Çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bu sıkıntılı dönem ben de o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa doktora 7+1 de gitmeyi düşünüyorum kese ve kalp için ayrı ayrı gitmek istemediğim için tek seferde ikisi de olsun istiyorum acaba vajinal mı yoksa karından mı bakacak doktor?

karından bakçak canım.sen kaç haftalıksın şimdi .ben 7 haftalığım

karından bakçak canım.sen kaç haftalıksın şimdi .ben 7 haftalığım
Benim daha çok yeni canım 4+5 şu an
Salı günü öğrendim daha hamile olduğumu
Doktora çok sık gitmek istemediğim için tek seferde hem kese hem kalp duyabileceğim zamanı seçmek istedim zaten şehir dışında olacağım bir süre döndüğümde biraz daha durup 7+1 de gideyim diyorum ben de doktora. O zamana kadar ters bir durum olmazsa tabii

Aslında doğru bende 8 Mart gibi kalp atışına gitmem lazım ana az daha durabilirsem daha iyi olur diye düşündüm nasip sağlıklı olsun da keseyi bende erken den gittim

Bende öyle yaptım ama testler var onları ihmal etme canım

İdrara sıkışık mı olmak lazım kalp atışını duymak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…