2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bir şey olmaz Allahın izniyle.
Allah esirgesin diyeceğiz ben de ara ara kasık ağrısı oluyor ben de o olmayınca korkuyorum bir şey mi oldu diye :) böyle 9 ay geçmez
Haklısın canım rabbim korusun eşime demedim bir daha uğraşamam diye camı var ama apartman boşluğuna açılıyor o bile kapalıydı Allahım esirgesin inşallah

Bende 5+4 ün canım haklısın. Daha da elimi sürmem

Kızlar dünden karşıma bir uygulamada şu yüzük testi çıktı yapan varmı hamişlerim eskiden çok yaparlardı küçükken özenirdim cinsiyet merak edenler yaptı mı acaba bir çoğunuz öğrenmiş sanırım en baştaki ankette kız çoğunlukta çıkmış rabbim sağlıkla nasip etsin hiç farketmez

Ne güzel ayniyiz bel ağrısı var bugün benim senin var mı?
Olmazmı zaten erkenden uzanıyorum akşam kendi yatağıma sabah her lavaboya gittiğimde ve uyanırken hatta sağdan sola dönerken ağrıya uyanıyorum siz nerde yaşıyorsunuz nasipse aynı zaman doğum yapcaz rabbim sağlıkla nasip etsin

Kızlar İstanbul adadolu yakasında özellikle Ataşehir doktor hastane tercihlerinizi söyler misinize
Ben atasehir medicana da Funda Ozturk e gidiyorum sanirim devam edecegim cok isindim
Parvana seyidovaya normal muayene icin gitmistim sanirim bir kac sene once memorialdayken, enerjisi iyi bi doktordu

Bel ağrısı oluyordu çok hafiftir bugün kahvaltı yaparken sandalyede otururken bitmeden uzansam dedim doğal demekki. Geçen isyerimde büyük bir abla niye yavaş hareket ediyorsun dedi kaşık bel ağrısı oluyor arada. Oda dediği hamilelikte agri olmazdı dedi aramızda 20 yaş farkı var. Eskiler dahami farklı yaşamışlar dedim. Birde benim tüp bebek 4 denememde tuttu. Kullandığım iğneler fiiller balık yağı foluc asit var. Onlarda yapıyor tabi. Ben Ümraniyedeyim. Zeynep Kamile gidiyorum doktora. Siz hangi sehirdesiniz

Siz
Siz kaç haftalıksnz

Kars tayım eşim burda görevli ondan

Canim hepimiz daha yeni hamileyiz kimse cinsiyeti bilmiyor daha
Tahmini oylamadir o

Ben pek yemek yiyemiyorum yarı aç yarı tok kalkıyorum ilerde daha çok nefes nefese kalcakmışız arkadaşlar söylüyor. Kan basıncımız arttığı için öyle oluyoruz
Evet benim ikinci hamilrlik son aylar nefes alamk ne horlama darlanma ödem hepsi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…