Aynı durumdayız.Ya şunu anlamıyorum çok üşüyorum bianda ateş basıyor kısa seylrr giyiyorum yine üşüyorum bu sefer ince uzun şeyler giyiyorum bu seferde ateş basıyor ne giyeceğimi şaşırdım gerçekten
Önceki gebeliklerde yaşamadım bunuAynı durumdayız.
Her gebelik kendine özgü diyorlar bundan dolayı sanirimÖnceki gebeliklerde yaşamadım bunu
Haklısın canım rabbim korusun eşime demedim bir daha uğraşamam diye camı var ama apartman boşluğuna açılıyor o bile kapalıydı Allahım esirgesin inşallahBir şey olmaz Allahın izniyle.
Allah esirgesin diyeceğiz ben de ara ara kasık ağrısı oluyor ben de o olmayınca korkuyorum bir şey mi oldu diye :) böyle 9 ay geçmez
Bende 5+4 ün canım haklısın. Daha da elimi sürmemBu halde sakin çamaşır suyu kullanmayın. Başka biri yapsın eşiniz yapsın yada kirli kalsın. Benimde eşim suan banyoyu lavaboyu çamaşır suyuyla fircayla temizliyor. Salonda kapıyı kapattım balkon camini açtım. Bende 5+4um. Kokusu bayilticak kadar kötü geliyor.
Ne güzel ayniyizBende 5+4 ün canım haklısın. Daha da elimi sürmem
Ataşehirdeyim canım ama Pendik’te bi doktora gidiyorumKızlar İstanbul adadolu yakasında özellikle Ataşehir doktor hastane tercihlerinizi söyler misinize
Olmazmı zaten erkenden uzanıyorum akşam kendi yatağıma sabah her lavaboya gittiğimde ve uyanırken hatta sağdan sola dönerken ağrıya uyanıyorum siz nerde yaşıyorsunuz nasipse aynı zaman doğum yapcaz rabbim sağlıkla nasip etsinNe güzel ayniyizbel ağrısı var bugün benim senin var mı?
Ben atasehir medicana da Funda Ozturk e gidiyorum sanirim devam edecegim cok isindimKızlar İstanbul adadolu yakasında özellikle Ataşehir doktor hastane tercihlerinizi söyler misinize
Parvana seyidovaya normal muayene icin gitmistim sanirim bir kac sene once memorialdayken, enerjisi iyi bi doktorduBen Ataşehir Acıbadem Parvana Seyidova ya gitmeyi düşünüyorum canım doğal doğum yanlısı bir senedir takibimde kendisi evime de yakın hastane. Umarım memnun kalırım başka doktor aramak zorunda kalmam bir senedir daha ortada bebek bile yokken araştırmaya başlamıştım Anadolu yakasında henüz başka doktor içime sinmedi gidip de beğenmezsem ne olacak bakalım
Bel ağrısı oluyordu çok hafiftir bugün kahvaltı yaparken sandalyede otururken bitmeden uzansam dedim doğal demekki. Geçen isyerimde büyük bir abla niye yavaş hareket ediyorsun dedi kaşık bel ağrısı oluyor arada. Oda dediği hamilelikte agri olmazdı dedi aramızda 20 yaş farkı var. Eskiler dahami farklı yaşamışlar dedim. Birde benim tüp bebek 4 denememde tuttu. Kullandığım iğneler fiiller balık yağı foluc asit var. Onlarda yapıyor tabi. Ben Ümraniyedeyim. Zeynep Kamile gidiyorum doktora. Siz hangi sehirdesinizOlmazmı zaten erkenden uzanıyorum akşam kendi yatağıma sabah her lavaboya gittiğimde ve uyanırken hatta sağdan sola dönerken ağrıya uyanıyorum siz nerde yaşıyorsunuz nasipse aynı zaman doğum yapcaz rabbim sağlıkla nasip etsin
Siz kaç haftalıksnzHer gebelik kendine özgü diyorlar bundan dolayı sanirimmenopoza girmiş gibi ateş basıyor işten gelirken eşim arabada kaloriferi açıyor of uf diyorum çok sıcak kapatıyorum. Bu ne diyor 9 ay sen böylemi Olcan yandık diyor
7+35+4um siz ?
Kars tayım eşim burda görevli ondanBel ağrısı oluyordu çok hafiftir bugün kahvaltı yaparken sandalyede otururken bitmeden uzansam dedim doğal demekki. Geçen isyerimde büyük bir abla niye yavaş hareket ediyorsun dedi kaşık bel ağrısı oluyor arada. Oda dediği hamilelikte agri olmazdı dedi aramızda 20 yaş farkı var. Eskiler dahami farklı yaşamışlar dedim. Birde benim tüp bebek 4 denememde tuttu. Kullandığım iğneler fiiller balık yağı foluc asit var. Onlarda yapıyor tabi. Ben Ümraniyedeyim. Zeynep Kamile gidiyorum doktora. Siz hangi sehirdesiniz
Normal kontrol icindir canim buyuk ihtimalKızlar günaydın, bir şey soracağım şimdi 6+2 de kalbi duyduk ve doktor bizi 20-25 gün 3 hafta sonra çağırdı. O zamana kadar daha gitmeyeceğiz. O zaman gittiğimde neye bakacak
Canim hepimiz daha yeni hamileyiz kimse cinsiyeti bilmiyor dahaKızlar dünden karşıma bir uygulamada şu yüzük testi çıktı yapan varmı hamişlerim eskiden çok yaparlardı küçükken özenirdim cinsiyet merak edenler yaptı mı acaba bir çoğunuz öğrenmiş sanırım en baştaki ankette kız çoğunlukta çıkmış rabbim sağlıkla nasip etsin hiç farketmez
Evet benim ikinci hamilrlik son aylar nefes alamk ne horlama darlanma ödem hepsi birdenBen pek yemek yiyemiyorum yarı aç yarı tok kalkıyorumilerde daha çok nefes nefese kalcakmışız arkadaşlar söylüyor. Kan basıncımız arttığı için öyle oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?