- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Helalı hos olsunnnnnnAy hakkını helal et gerçekten
Evet kuzum bana da dırek o hafta cıvarlarında bakmıslardı oglumda oncesınde dırek almadı , aynı doktor suan yıne hemen ıstemedıBenim de sınırda çıktı 0.50 gebelikte bhcg ile tsh biraz birlikte hareket ediyorlar beta yükseldikçe ondada değişkenlik gösterebiliyor en doğru sonucu 10.haftada alıyoruz. 10. Haftada tekrar bakıcaz demişti bana doktorum
Canım ben reglime 1 gün kala kan testi vermiştim 204 çıkmıştı, fakat erken döllenme geç döllenme gibi sebeplerden herkesin değeri aynı olmaz, önemli olan sağlıklı ilerlemesi bunu görmek için de ilk başlarda sabırla beraber tatlı bir bekleyiş oluyor :)Kızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum
Tamam canımm olumlu düşüneceğim çok teşekkür ederim :)Canım ben reglime 1 gün kala kan testi vermiştim 204 çıkmıştı, fakat erken döllenme geç döllenme gibi sebeplerden herkesin değeri aynı olmaz, önemli olan sağlıklı ilerlemesi bunu görmek için de ilk başlarda sabırla beraber tatlı bir bekleyiş oluyor :)
Olumlu düşün güzel olsun bebiş geleceği varsa hcg ye bata sata yumurtlamaya bakmıyor gümbürdeyip geliyor :))
Canım ilk gebeligimde adet düzensizliğinden dolayı bat bielmiycem ama kanda 16 çıkmıştı beta ben 2 günde 1 kan verdim sağlık ocağına 46 75 200 şeklinde ilerledik sonra da doktora gitmiştim erken öğrenmenin söyle bir dezavantajı oluyor her doktora gidişte birşey görüyorsun kese bebek kalp atışı 1 ay sürüyor ama sağlıkla ilerliyor seninde minigin sağlıkla büyürKızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum
Karından baktı canımVajinal mi baktı karından mı
Canım ben adet günü kan vermiştim 105 çıkmıştı. Yani 2 gün önce verseydim senin değerine yakın bir şey çıkacaktı. Şu an 7+3 haftalık hamileyim. Geç döllenme benimki de. Her şey sağlıklı ilerliyor şükür. İçini rahat tutKızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum
5+6 da kalp atışı duyamadık 6+5 e çağırdı inşallah bende duyarımKarından baktı canım
Sen benden onden gidiyosun heralde duyarsin insallahHadi hayırlı olsun canım herşey güzel olsun inşallah benimde 16:30 da öğleden sonra kendi doktıruma görüneceğim kese ve kalp atışı artık nasıl ilerlediysek inşallah güzel olur çok korkuyorum endişeliyim yim. Daha önce devlette 9 gün önce kese görmüştük 10 gün sonra gel kalp atışını dinleriz demişti şuan korkuyorum inşallah hakkımızda hayırlısıyla güzel şeyler duymak nasip olur.
ya oyle olmalı bence de..Canım bende özele gidiyorum eşimle birlikte aldı hatta eşime de olup biteni anlatıyor
valla cmt konusucam. bu hastalık değil ki guzel seylerı paylasmak gerek.Ben üç gebeliğimde toplam 3 farklı hastaneye ve 5 farklı doktora gittim, hepsi özeldeydi, hepsi de eşimi de aldı canım
kesınlıkle cok cok sacma.Devlette hiç gitmedim ama gebelik durumunda eşle almamaları çok saçma. Benim özeldi aldılar umarım devlette de alıyorlardır orayla birlikte yürütmeyi düşünüyorum çünkü süreci
Bugun ben 6+5 im bende birazdan rdvuma gidicem5+6 da kalp atışı duyamadık 6+5 e çağırdı inşallah bende duyarım
Geç döllenme bu şekilde mi anlaşılıyor? Çok şükür çok sevindim canım senin adına. Bana da dua eder misin bebeğim sağlıkla tutunsun gelişsinCanım ben adet günü kan vermiştim 105 çıkmıştı. Yani 2 gün önce verseydim senin değerine yakın bir şey çıkacaktı. Şu an 7+3 haftalık hamileyim. Geç döllenme benimki de. Her şey sağlıklı ilerliyor şükür. İçini rahat tut
Değişebiliyo canım yere göre. Ben hiç almıyorum randevu ama almadan muayene olamayanları da duydum. Randevulu gitmende fayda var. Gebelik için doktorum detaylı kan tetkiki istedi dersen bakarlar. Zaten sağlık ocaklarında da kayıt açmaları gerekiyor ordada takip oluyor belli aralıklarla onlarda çağırıyorlar.
Teşekkür ederim canım bugün bir uğrayıp sormaya çalışacağım bakalım ne diyecekler.Benim de sınırda çıktı 0.50 gebelikte bhcg ile tsh biraz birlikte hareket ediyorlar beta yükseldikçe ondada değişkenlik gösterebiliyor en doğru sonucu 10.haftada alıyoruz. 10. Haftada tekrar bakıcaz demişti bana doktorum
Beni çok rahatlattın çok teşekkür ederim canım. Erken öğrenmek gerçekten de stresli bir durummuş. Daha betanın katlanması dediğin gibi keseyi görmek kalp atışını beklemek çoook büyük bir sabır işi yeter ki sağlıkla ilerlesin tutunsun başka bir şey istemiyorumCanım ilk gebeligimde adet düzensizliğinden dolayı bat bielmiycem ama kanda 16 çıkmıştı beta ben 2 günde 1 kan verdim sağlık ocağına 46 75 200 şeklinde ilerledik sonra da doktora gitmiştim erken öğrenmenin söyle bir dezavantajı oluyor her doktora gidişte birşey görüyorsun kese bebek kalp atışı 1 ay sürüyor ama sağlıkla ilerliyor seninde minigin sağlıkla büyürgeç döllenmeye bağlı olarak da değer az çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?