Aynen öyle çok teşekkür ederimKorkma bebiş de hisseder. sen fazla hareket etme üstüne düşeni yap zaten hep diyorlar ya tutunacak bebeği siz zaten düşüremezsiniz diye. insallah saglıkla kucagımıza alacagız. ben de cok tedırgın olmustum ama kendımı rahatlatdım stres olup onu da stres etmeye gerek yok. bebekler en basından annenın duygularını hıssedıyor. guven duygusunu vermek lazım.
Çok şükür benimde keseye göre 6+3 ama bebiş 3.3mm inşallah gelişimi güzel olur günler yakınken benimki biraz küçük geldiCumartesı gunu 6+2 cıktı kuzum benım o gun gorduk duyduk cok sukur
Canım bende özele gidiyorum eşimle birlikte aldı hatta eşime de olup biteni anlatıyorKızlar bir sey sorucam. Doktora gittiğinizde tek mi alıyolar sizi? Benım doktorum pandemıden beri sadece anne adayını alıyor. Gecen dusugumde bebegın kalbinin durdugunu tek basıma ogrendımBu sefer ultrasonlarda cok tedırgın oluyorum halıyle. Cmt gıdınce konusucam. Ozel hastane bi de guya.
Ben üç gebeliğimde toplam 3 farklı hastaneye ve 5 farklı doktora gittim, hepsi özeldeydi, hepsi de eşimi de aldı canımKızlar bir sey sorucam. Doktora gittiğinizde tek mi alıyolar sizi? Benım doktorum pandemıden beri sadece anne adayını alıyor. Gecen dusugumde bebegın kalbinin durdugunu tek basıma ogrendımBu sefer ultrasonlarda cok tedırgın oluyorum halıyle. Cmt gıdınce konusucam. Ozel hastane bi de guya.
Dollenmeye gore degısır benımkı uc gun kadar erken meselaÇok şükür benimde keseye göre 6+3 ama bebiş 3.3mm inşallah gelişimi güzel olur günler yakınken benimki biraz küçük geldi
Valla ben ne zaman döllendi onu bile bilmiyorum canım bende pcos var hemorajik kist gördü devlette bir doktor hatta büyürse ameliyat olabilirsin felan dedi şu an takipli olduğum dr özelde iyi bir dr ona 9 aydır gebelik olmuyor bir de kist var diye gitmiştim o da bu gebelikte görülen corpus luteum olabilir ya gebesin ya da adet olacaksın demişti ve 10 gün içinde sonra gebe olduğumu öğrendim yani bebiş sürpriz yaptı bizeDollenmeye gore degısır benımkı uc gun kadar erken meselaGeceden sabaha bıle degısır kuzum ona cok takılma sen
Büyümüştür annesi merak etmeo ara konustum baya doktum ıcımı , aynı tas aynı hamamlar orası ayrı ama ıdare edıyoruz etmem lazım suan mecburum valla kuzum , ınsallah guzelce buyumustur mınıgımısı takmıyorum , sımdıde aılemle sorunlar yasıyorum hep bı uzuldugum bıseyler cıkıyor ıste bı ara gezegenlere bakalım ısık varmı gorunuyormu
Benımde gonlum öncelıkle saglıklı olmsaıyla bırlıkte kızdan yanabanada erkek cıkıyor , oğlumda da kız cıkıyordu
Devlette hiç gitmedim ama gebelik durumunda eşle almamaları çok saçma. Benim özeldi aldılar umarım devlette de alıyorlardır orayla birlikte yürütmeyi düşünüyorum çünkü süreciKızlar bir sey sorucam. Doktora gittiğinizde tek mi alıyolar sizi? Benım doktorum pandemıden beri sadece anne adayını alıyor. Gecen dusugumde bebegın kalbinin durdugunu tek basıma ogrendımBu sefer ultrasonlarda cok tedırgın oluyorum halıyle. Cmt gıdınce konusucam. Ozel hastane bi de guya.
Ay hakkını helal et gerçekten@muhendis17 he valla bak ben zor toparladım bu kızcemı
Detaylı kana sağlık ocakları bakıyor beni doktorum aile hekimine yönlendirdi kan için. Öncelik olarak orda kan vermeniz daha uygun olabilirKızlar ilk doktor kontrolüne gider gitmez hemen detaylı kan testi yapılıyor mu hani trioidlere falan bakıyorlar ya?
İnternette okudum az önce içime kurt düştü TSH değeri gebelik başında önemliymiş bebeğin beyin gelişimi açısından. Doktora sadece danışma amaçlı gidecektim şehir dışına çıkacağım için bu detaylı kan işlerini falan sonraya bırakmıştım döndüğümde 6+2 falan olacak tabii eğer sağlıklı gebelikse. Geç mi kalıyorum sizce kan testleri için?
Düzelteyim 5+3 olacak sanırım sata göre hesaplama işi kafamı karıştırıyor da
Evet canım tsh önemli 2.50 altında olması gerekiyor gebelikte bende haşimato var yani tiroid hastalığı uzun zamandır ilaç kullanmıyordum gebelik öğrenince hemen baktırdım tsh 3.19 olmuş doktor hemen ilaç başladı imkanın varsa devlette dahiliyeye gitsen bile yine bakarlar tiroidelereKızlar ilk doktor kontrolüne gider gitmez hemen detaylı kan testi yapılıyor mu hani trioidlere falan bakıyorlar ya?
İnternette okudum az önce içime kurt düştü TSH değeri gebelik başında önemliymiş bebeğin beyin gelişimi açısından. Doktora sadece danışma amaçlı gidecektim şehir dışına çıkacağım için bu detaylı kan işlerini falan sonraya bırakmıştım döndüğümde 6+2 falan olacak tabii eğer sağlıklı gebelikse. Geç mi kalıyorum sizce kan testleri için?
Randevu ile mi gidiliyor acaba? Yoksa direk ben hamileyim kan testine geldim deyince alıyorlar mı?Detaylı kana sağlık ocakları bakıyor beni doktorum aile hekimine yönlendirdi kan için. Öncelik olarak orda kan vermeniz daha uygun olabilir
YaaEvet canım tsh önemli 2.50 altında olması gerekiyor gebelikte bende haşimato var yani tiroid hastalığı uzun zamandır ilaç kullanmıyordum gebelik öğrenince hemen baktırdım tsh 3.19 olmuş doktor hemen ilaç başladı imkanın varsa devlette dahiliyeye gitsen bile yine bakarlar tiroidelere
Değişebiliyo canım yere göre. Ben hiç almıyorum randevu ama almadan muayene olamayanları da duydum. Randevulu gitmende fayda var. Gebelik için doktorum detaylı kan tetkiki istedi dersen bakarlar. Zaten sağlık ocaklarında da kayıt açmaları gerekiyor ordada takip oluyor belli aralıklarla onlarda çağırıyorlar.Randevu ile mi gidiliyor acaba? Yoksa direk ben hamileyim kan testine geldim deyince alıyorlar mı?
Benim de sınırda çıktı 0.50 gebelikte bhcg ile tsh biraz birlikte hareket ediyorlar beta yükseldikçe ondada değişkenlik gösterebiliyor en doğru sonucu 10.haftada alıyoruz. 10. Haftada tekrar bakıcaz demişti bana doktorumYaao kadar önemliyse bir hafta kadar geciktirmem doğru olmaz heralde halletmeye çalışayım iki gün içinde halledebilirim umarım biraz endişelendirdi beni bu tsh meselesi
Bende gunune kadar net bılıyorum kuzum cunku bır gun ıle oldu ben cok hastaydım esım sehır dısındaydıValla ben ne zaman döllendi onu bile bilmiyorum canım bende pcos var hemorajik kist gördü devlette bir doktor hatta büyürse ameliyat olabilirsin felan dedi şu an takipli olduğum dr özelde iyi bir dr ona 9 aydır gebelik olmuyor bir de kist var diye gitmiştim o da bu gebelikte görülen corpus luteum olabilir ya gebesin ya da adet olacaksın demişti ve 10 gün içinde sonra gebe olduğumu öğrendim yani bebiş sürpriz yaptı bizedevletteki doktora güvensem belki ameliyat olacaktım yani her şey nasip çok şükür senin dediğin gibi değişebilir doktorum da sorun görünmüyor gayet iyi dedi İnşallah öyle devam eder kuzum
Ne zaman aydınlık o zaman , gercekten o kadar kalbım kırık kı anlatamam , dıyorum hamıle halımle bu kadar uzuldugumu gorup bısey yapmamaları bıde hormonlar hergun aglıyorum resmenBüyümüştür annesi merak etme
Ya biz seninle aynı dönemler aynı şeyleri yaşıyoruz ciddenbenim de aynı şu an başka başka kardeşimle alakalı falan bir şeyler çıkıyor yani oturup kendimi bebeği düşünecek sıra gelmiyor başka şeylere kafa takmaktan öyle diyim. Bakarız kuzum gerçi bu ara hiç bakasım gelmiyor çünkü Gökyüzünde etkiler çok sert malesef bu aralar, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Askım ben daha yaptırmadım doktorumda ıstemedı henuz 10-12 hafta gıbı yaptırmıstım sankı oglumda oyle hatırlıyorum, ama oyle bır sorunun varsa kuzum daha onceden gıt tabı ben oglumda bır ay kullanmıstım ılacKızlar ilk doktor kontrolüne gider gitmez hemen detaylı kan testi yapılıyor mu hani trioidlere falan bakıyorlar ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?