• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
oglumda adet oncesı ıkı gun kala yada uc gun kala 38 cıkmıstı , ıkı gun sonra 79 oldu sonrada buyudu teyzesı :) bu gebeliğimde de yıne erken ogrendım ama test vermek ıcın reglı gunumu bekledım bu sefer :)
regli gününde kaç çıktı canım değerin? Allah bağışlasın ikisi de sağlıklı uzun ömürlü olsun 🙏🏼

Yaa 🥺 o kadar önemliyse bir hafta kadar geciktirmem doğru olmaz heralde halletmeye çalışayım iki gün içinde halledebilirim umarım ☹️ biraz endişelendirdi beni bu tsh meselesi
Endişelenmene gerek yok canım tiroid geçmişin yoksa gebelikte de çıkabiliyor ama 1 hafta için bir şey olacağını sanmam sen yine de verebiliyorsan ver ama yine de

Kızlar selam
8. Haftam ve inanılmaz mide bulantım var
Çözüm bulamıyorum ve iyice halsizleştim
Bulantı yaşayıp çözüm bulan var mı😔
Ayva yiyin bide bana simit iyi geldi deneyin bi isterseniz nerdeyse her gün simit yicem çokta güzel gidiyo 2 tane yiyorım utanmasam 3. Yüde yicem 😂 prilam kullandığım halde benimde bulantılarım devam ediyo simit yediğim gün güzel geçiyo sanki

Kontrole giden kızlaaarr sonuçlarınızı burayada yazın bizlerde okuyalım mutlu olalım 😍😍😍
Ben dün doktora gittim düşük tehlikem vardı hem onun için hemde bebeğin kalp atışı için çok şükür kesem düzelmiş bebeğimin kalbide gümbür günbür geliyodu 6+6 da duydum karnımdan bakıldı 🥰🥰

Merhaba sizinle aynıyız benimse son adet tarihim 9 ocak keseyi veya bebeği kalp atışını duydunuz mu ?
Merhaba, benimki tüp bebek ama sizi doğal yolla sanırım evet geçen hafta cuma gördüm keseyi ancak kalp atışı için 10 gün sonra cagırdı siz duydunuz mu kalp atışını ?

Selam kızlar bende geldim aranıza, sat 17 Ocak, 5+1 günlük gebeyim 24 Ekim doğum gözüküyor, bende femera+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ilk denemede tuttu 🙏🏻 adet günü kan verdim sonucum 88 çıktı, 3. Gün tekrarladım 216 çıktı haftasonu doktora gidicem inş keseyi görücez

Merhaba, benimki tüp bebek ama sizi doğal yolla sanırım evet geçen hafta cuma gördüm keseyi ancak kalp atışı için 10 gün sonra cagırdı siz duydunuz mu kalp atışını ?
Merhaba evet doğal yolla gebe kaldım canım. henüz bende duymadım 5+5 de keseyi gördüm sadece bu cumartesi randevum var kalp atışı için, inş herşey güzel gider. heyecan korku bir arada.

Kızlar dün hatırlarsanız sat a göre 6+2 de doktora gitmiştim kese yoktu kan almışlardı bugün doktor eşimi aramış hcg 18.000 bütün değerleri çok güzel küçük olduğu için görünmemiştir pazartesi alttan bakalım demiş şimdi gel de pazartesiyi bekle kafam iyice allak bullak oldu böyle bi şey olabilir mi 18.000 se nasıl görünmüyor ki boş ya da dış gebelik ihtimali artıyor kafamda ama doktor da o konuyla ilgili hiçbir şey demiyor

Ben dün doktora gittim düşük tehlikem vardı hem onun için hemde bebeğin kalp atışı için çok şükür kesem düzelmiş bebeğimin kalbide gümbür günbür geliyodu 6+6 da duydum karnımdan bakıldı 🥰🥰
Çok güzel canım benim maşallah yavaş yavaş kalp atışını duyma telaşının yerini cinsiyet tahminleri alacak 😍😍 güzel bir yolculuk

Kızlar dün hatırlarsanız sat a göre 6+2 de doktora gitmiştim kese yoktu kan almışlardı bugün doktor eşimi aramış hcg 18.000 bütün değerleri çok güzel küçük olduğu için görünmemiştir pazartesi alttan bakalım demiş şimdi gel de pazartesiyi bekle kafam iyice allak bullak oldu böyle bi şey olabilir mi 18.000 se nasıl görünmüyor ki boş ya da dış gebelik ihtimali artıyor kafamda ama doktor da o konuyla ilgili hiçbir şey demiyor
Dış gebelikte beta okadar yükseliyor mu acaba maşallah çok güzel bir değer iyi düşünelim iyi olsun herşey canım benim pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰

Boş gebelikte kese görünüyor ama bende 1326 hcg ile alttan görmüştü doktor

Selam kızlar bende geldim aranıza, sat 17 Ocak, 5+1 günlük gebeyim 24 Ekim doğum gözüküyor, bende femera+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ilk denemede tuttu 🙏🏻 adet günü kan verdim sonucum 88 çıktı, 3. Gün tekrarladım 216 çıktı haftasonu doktora gidicem inş keseyi görücez
Benimde sat 19 Ocak Pazartesi bende gitcem doktor kan testi ve muayeneyi aynı gün yaparız dedi 5 haftada kese gözüküyor mu 🙏

Endişelenmene gerek yok canım tiroid geçmişin yoksa gebelikte de çıkabiliyor ama 1 hafta için bir şey olacağını sanmam sen yine de verebiliyorsan ver ama yine de
Teşekkür ederim canım. Aile hekimine randevu aldım iki saat sonraya gidip bir soracağım ben de bir haftadan bir şey olmaz diye düşünüyorum ama yine de bir konuşalım bakalım zaten danışmak istediklerim vardı 🙏🏻

Dış gebelikte beta okadar yükseliyor mu acaba maşallah çok güzel bir değer iyi düşünelim iyi olsun herşey canım benim pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰
İnşallah canım çok endişeliyim bana hiç normal gelmiyor bu değerle hala hiçbir şeyin ultrasonda görünmüyor olması , inşallah pazartesi güzel haberlerle bu endişeden kurtulmuş bi şekilde yazarım buraya ❤️

Back