- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Kuzucum bu sene genel olarak biraz zor zaten maalesef Pluto burç değiştiriyor uzun süre 29 derecede kalacak kriz derecesidir. Kişisel haritalara göre değişir tabi ama herkes bir şekilde bir yerden deneyimliyor sert konumları işteNe zaman aydınlık o zaman , gercekten o kadar kalbım kırık kı anlatamam , dıyorum hamıle halımle bu kadar uzuldugumu gorup bısey yapmamaları bıde hormonlar hergun aglıyorum resmen Rabbım yardımcımız olsun
Bu yılı en kolay şekilde atlatırız umarım Bahar ayları sert görünümler biraz keskinleşecek yazla beraber ufak rahatlamalar var ama yine de sevimli bir yıl değil 2023 maalesef
Fakat benim kişisel görüşüm felaketlere değil iyiliğe güzelliğe hazırlık döneminde olduğumuz. Bunlar doğum ve uyanış sancıları. Dünyaya kötü davrandık davranıyoruz. Artık uyanma hem birbirimize hem de dünyaya tabiata karşı iyi olma zamanı. Pluto toprak grubundan çıkıyor, tüm dünyada depremler ve kıtlık ihtimali konuşuluyor. Bunlar bize son çağrılar toprağa iyi davranın bana iyi bakın diyor dünya. Tüm kalbimle diliyorum ki bizim çocuklarımız çok daha güzel bir hayat düzeni kuracaklar Pluto nun Kova çağına geliyorlar çünkü. onlar dünyayı değiştirip daha güzel bir yer yapma potansiyeli ile doğacaklar yerim hepsini.
Sorunum yok aslında kuzum ama birkaç kere daha önceden bastırdığımda sınırda çıkmıştı bir sorayım doktora bakalım ne diyecekAskım ben daha yaptırmadım doktorumda ıstemedı henuz 10-12 hafta gıbı yaptırmıstım sankı oglumda oyle hatırlıyorum, ama oyle bır sorunun varsa kuzum daha onceden gıt tabı ben oglumda bır ay kullanmıstım ılac