• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ne zaman aydınlık o zaman , gercekten o kadar kalbım kırık kı anlatamam , dıyorum hamıle halımle bu kadar uzuldugumu gorup bısey yapmamaları bıde hormonlar hergun aglıyorum resmen 🙈 Rabbım yardımcımız olsun 🙏🏼
Kuzucum bu sene genel olarak biraz zor zaten maalesef Pluto burç değiştiriyor uzun süre 29 derecede kalacak kriz derecesidir. Kişisel haritalara göre değişir tabi ama herkes bir şekilde bir yerden deneyimliyor sert konumları işte 🥺
Bu yılı en kolay şekilde atlatırız umarım 🙏🏻 Bahar ayları sert görünümler biraz keskinleşecek yazla beraber ufak rahatlamalar var ama yine de sevimli bir yıl değil 2023 maalesef
Fakat benim kişisel görüşüm felaketlere değil iyiliğe güzelliğe hazırlık döneminde olduğumuz. Bunlar doğum ve uyanış sancıları. Dünyaya kötü davrandık davranıyoruz. Artık uyanma hem birbirimize hem de dünyaya tabiata karşı iyi olma zamanı. Pluto toprak grubundan çıkıyor, tüm dünyada depremler ve kıtlık ihtimali konuşuluyor. Bunlar bize son çağrılar toprağa iyi davranın bana iyi bakın diyor dünya. Tüm kalbimle diliyorum ki bizim çocuklarımız çok daha güzel bir hayat düzeni kuracaklar 🙏🏻 Pluto nun Kova çağına geliyorlar çünkü. 🥹🙏🏻 onlar dünyayı değiştirip daha güzel bir yer yapma potansiyeli ile doğacaklar yerim hepsini.
Askım ben daha yaptırmadım doktorumda ıstemedı henuz 10-12 hafta gıbı yaptırmıstım sankı oglumda oyle hatırlıyorum, ama oyle bır sorunun varsa kuzum daha onceden gıt tabı ben oglumda bır ay kullanmıstım ılac
Sorunum yok aslında kuzum ama birkaç kere daha önceden bastırdığımda sınırda çıkmıştı bir sorayım doktora bakalım ne diyecek 🥹🥹🙏🏻

Kızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum 🥰
Benim 2-3 gün gecikmede 115 çıktı 🥹
Benimki de baya düşük günüme göre aslında ama önemli olan düzenli artması diye çok kafaya takmadım 🥹🥹

Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
❤️
Maraton başlasın güzel anne adaylarım ❤️❤️❤️

ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı❤️ʏᴀş🤰sᴀᴛ 🔄ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔şᴇʜɪʀ 🏙️ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️
@Satilucky2623 Aralık1.ÇocukTokat15.10.2023
freejourney freejourney 2824 Aralık1.Çocukİstanbul09.10.2023
@Neptunnn4024 Aralık1.Çocukİstanbul09.10.2023
@XbirKadin2927 Aralık1.Çocuk06.10.2023
@kisacabkk3429 Aralık1.Çocuk05.10.2023
@Muallime Zuzu301 Ocak1.ÇocukEskişehir08.10.2023
@ebru_can_ebru302 Ocak2.Çocuk07.10.2023
@simomays272 Ocak1.Çocukİstanbul09.10.2023
@springlove262 Ocak1.Çocukİzmir09.10.2023
sadecebirsoruu sadecebirsoruu 303 Ocak1.ÇocukAnkara15.03.2023
mucizelerim34 mucizelerim34 313 Ocak1.ÇocukAnkara17.10.2023
@Kolostrofobi285 Ocak2.ÇocukMersin12.10.2023
@mucize1996265 Ocak1.ÇocukTekirdağ12.10.2023
@Hilal15236 Ocak3.Çocuk13.10.2023
@Duambelliduyanbelli228247 Ocak1.Çocuk14.10.2023
sandriyon sandriyon 337 Ocak3.ÇocukBelçika14.10.2023
Papatyamaviss Papatyamaviss 278 Ocak2.ÇocukBursa12.10.2023
@hatery348 Ocak2.Çocukİzmir14.10.2023
@srsrnr279 Ocak1.ÇocukYurtdışı16.10.2023
@cido09339 Ocak1.Çocukİstanbul18.10.2023
@dra21269 Ocak1.Çocuk18.10.2023
@yilldizyilldiz279 Ocak1.Çocukİstanbul15.10.2023
@mbaytekin3210 Ocak1.ÇocukAnkara19.10.2023
@leilani3310 Ocak1.Çocukİstanbul17.10.2023
@E L B A2510 Ocak1.ÇocukAnkara18.10.2023
eebruli06 eebruli06 2611 Ocak1.Çocuk18.10.2023
@nirayku3112 Ocak1.Çocukİstanbul19.10.2023
@Sandal kokusu3112 Ocak1.ÇocukAdana18.10.2023
@Kubraslm2812 Ocak1.Çocukİstanbul19.10.2023
@sezen07824018 Ocak1.ÇocukKars25.10.2023
@sakgun2819 Ocak1.Çocukİstanbul26.10.2023
@Devakus2920 Ocak1.Çocukİzmir17.10.2023
@ayzelll3024 Ocak1.ÇocukAnkara31.10.2023
Benim tahmini doğum tarihi 15 mart yazıyor canım 😅 onu 17 ekim olarak düzeltebilir misin?

Geç döllenme bu şekilde mi anlaşılıyor? Çok şükür çok sevindim canım senin adına. Bana da dua eder misin bebeğim sağlıkla tutunsun gelişsin 🥰
Kesenin içinde bebeğin uzunluğuna göre haftası belli oluyor, satla karşılaştırıldığında geç olup olmadığı anlaşılıyor

Kızlar günaydınn, 20 şubatta kontrolümüz vardı kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sonraki randevumuz 1 ay sonraya artık bebişle baş başa zamanlarımız başladı :)

Size bir şey sormak istiyorum, gebelik sürecinde evde lazer (philips ıpl) cihazlarını kullanmak problem yaratır mı? Herhangi bir deneyimi veya bilgisi olan var mı?
Çok güzel haber umarım sağlıkla gelir bebeğin 💕 kalp atışını duyduktan 2 hafta sonra gel dedi bana da. 6+1 haftalıktı
Ipl lazer kullanılır mı ben de bunu merak ediyorum 😅

Geç döllenme bu şekilde mi anlaşılıyor? Çok şükür çok sevindim canım senin adına. Bana da dua eder misin bebeğim sağlıkla tutunsun gelişsin 🥰
Ederim tabiiki. 🌸
Geç döllenme son adet tarihiyle bebeğin ultrasonda çıkan haftası kıyaslanarak belli oluyor. Gelişim düzenli ilerlediği sürece hiç sorun yok. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum nasip etsin 🙏🏼

Benim 2-3 gün gecikmede 115 çıktı 🥹
Benimki de baya düşük günüme göre aslında ama önemli olan düzenli artması diye çok kafaya takmadım 🥹🥹
Sat tarihin nedir canım. Kaç haftalık olduğunu merak ettim :)
2.ci beta hcg değerin kaç çıkmıştı? 2 gün sonra yapılıyor di mi 2. kan testi

Kızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum 🥰
oglumda adet oncesı ıkı gun kala yada uc gun kala 38 cıkmıstı , ıkı gun sonra 79 oldu sonrada buyudu teyzesı :) bu gebeliğimde de yıne erken ogrendım ama test vermek ıcın reglı gunumu bekledım bu sefer :)

Kızlar günaydınn, 20 şubatta kontrolümüz vardı kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sonraki randevumuz 1 ay sonraya artık bebişle baş başa zamanlarımız başladı :)

Size bir şey sormak istiyorum, gebelik sürecinde evde lazer (philips ıpl) cihazlarını kullanmak problem yaratır mı? Herhangi bir deneyimi veya bilgisi olan var mı?
benımde lazer seanlarım kaldıgı ıcın bende bu konuyu cok arastırdım , bazı doktorlar zararı yok dıyor derının sadece bır cm kadar altına ısın gıdıyormus.Bazı doktorlar kanıtlanmıs bır zararı olmamakla bırlıkte rıske atmasanda olur dıyor, bazısı da yapsan da bosa gıder hormonlar dengesız oldugu veya arttıgı ıcın dıyor canım benım.Bazı postlarda evde kendı aletıyle devam edenlerı gordum , guzl merkezınde devam edenlerı gordum ,bazısın doktoru ızın verse bıle merkezler kabul etmıyormus bla bla uzayıp gıdıyor bu lıste. evde yapacaksan en azından uc ayı bekleyıp ozel bolge olmasada dıger yerler yapılabılır gıbı.benım kol ve bacak ıkı seansım kaldı bende gırmeyı dusunuyorum acıkcası

Hadi hayırlı olsun canım herşey güzel olsun inşallah benimde 16:30 da öğleden sonra kendi doktıruma görüneceğim kese ve kalp atışı artık nasıl ilerlediysek inşallah güzel olur çok korkuyorum endişeliyim yim. Daha önce devlette 9 gün önce kese görmüştük 10 gün sonra gel kalp atışını dinleriz demişti şuan korkuyorum inşallah hakkımızda hayırlısıyla güzel şeyler duymak nasip olur.
hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz :)

Kuzucum bu sene genel olarak biraz zor zaten maalesef Pluto burç değiştiriyor uzun süre 29 derecede kalacak kriz derecesidir. Kişisel haritalara göre değişir tabi ama herkes bir şekilde bir yerden deneyimliyor sert konumları işte 🥺
Bu yılı en kolay şekilde atlatırız umarım 🙏🏻 Bahar ayları sert görünümler biraz keskinleşecek yazla beraber ufak rahatlamalar var ama yine de sevimli bir yıl değil 2023 maalesef
Fakat benim kişisel görüşüm felaketlere değil iyiliğe güzelliğe hazırlık döneminde olduğumuz. Bunlar doğum ve uyanış sancıları. Dünyaya kötü davrandık davranıyoruz. Artık uyanma hem birbirimize hem de dünyaya tabiata karşı iyi olma zamanı. Pluto toprak grubundan çıkıyor, tüm dünyada depremler ve kıtlık ihtimali konuşuluyor. Bunlar bize son çağrılar toprağa iyi davranın bana iyi bakın diyor dünya. Tüm kalbimle diliyorum ki bizim çocuklarımız çok daha güzel bir hayat düzeni kuracaklar 🙏🏻 Pluto nun Kova çağına geliyorlar çünkü. 🥹🙏🏻 onlar dünyayı değiştirip daha güzel bir yer yapma potansiyeli ile doğacaklar yerim hepsini.

Sorunum yok aslında kuzum ama birkaç kere daha önceden bastırdığımda sınırda çıkmıştı bir sorayım doktora bakalım ne diyecek 🥹🥹🙏🏻
ah bızım cocuklarımız kurtaracak dunyayı desene , hepsı mılletıne dunyaya hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah , dedıgın gıbı yerım onları ben ya :KK200: Bencede 2023 kolay gecemeyecek hep bır derdımız sıkıntımız var , bende senın gıbı bakıyorum bu sene yasadıgımız yasayacagımız zorluklar, onumuzdekı gunlerın refah tohumlarını atıyor olacak ınsallah :dua:

Sen benden onden gidiyosun heralde duyarsin insallah
Ben 6+5im bugun sanki kalp atisini duymak icin erken gibime geliyo
Sen benden onden gidiyosun heralde duyarsin insallah
Ben 6+5im bugun sanki kalp atisini duymak icin erken gibime geliyo
Bilmiyorum ki canım 9 gün önce kese gördük bu kez inşallah güzel şeyler duymak nssip olur 6+5 görünüyor ama benim son regl 3 ocak 26 Ocak transfer.

Aile hekimliğinde son bir tane boş yer kalmıştı onu da ben aldım az önce gidip bir konuşayım bakayım ne diyecek kan testleri için 🥹🥹
Son yeri saniye farkıyla aldım resmen bu çocuk baya ballı heralde 🤣🤣

benımde lazer seanlarım kaldıgı ıcın bende bu konuyu cok arastırdım , bazı doktorlar zararı yok dıyor derının sadece bır cm kadar altına ısın gıdıyormus.Bazı doktorlar kanıtlanmıs bır zararı olmamakla bırlıkte rıske atmasanda olur dıyor, bazısı da yapsan da bosa gıder hormonlar dengesız oldugu veya arttıgı ıcın dıyor canım benım.Bazı postlarda evde kendı aletıyle devam edenlerı gordum , guzl merkezınde devam edenlerı gordum ,bazısın doktoru ızın verse bıle merkezler kabul etmıyormus bla bla uzayıp gıdıyor bu lıste. evde yapacaksan en azından uc ayı bekleyıp ozel bolge olmasada dıger yerler yapılabılır gıbı.benım kol ve bacak ıkı seansım kaldı bende gırmeyı dusunuyorum acıkcası
Ben de öyle düşünüyorum,, 2. trimester ortalarına doğru özel bölge hariç yerleri evde lazer yapmak planım. Güzellik merkezindeki cihazlar daha etkili olduğu için onu riske atmak istemiyorum (belki problem olmayacaktır bile fakat içimin rahat olması açısından) bu sanırım tamamen kişinin kendi aldığı riskle alakalı.. Banu Çiftçi kanıtlanmış bir zararı yok demiş mesela. Allah korusun bebeklerimizi ona emanet..

Canım bu arada beni de listeye ekleyebilir misin?
ʏᴀş🤰27sᴀᴛ 🔄3 ocakᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔1şᴇʜɪʀ 🏙️Denizliᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️10.10.2023

Beni çok rahatlattın çok teşekkür ederim canım. Erken öğrenmek gerçekten de stresli bir durummuş. Daha betanın katlanması dediğin gibi keseyi görmek kalp atışını beklemek çoook büyük bir sabır işi yeter ki sağlıkla ilerlesin tutunsun başka bir şey istemiyorum 💙
Tutunur tutunur canım sen stres yapma herşey zamanla olur kalp atışı için de 3 hafta falan geçebilir o süreçte kontrole gidip keseyi yolk kesesini görebilirsin rahatlarsın sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥰🥰

Back