Kuzucum bu sene genel olarak biraz zor zaten maalesef Pluto burç değiştiriyor uzun süre 29 derecede kalacak kriz derecesidir. Kişisel haritalara göre değişir tabi ama herkes bir şekilde bir yerden deneyimliyor sert konumları işteNe zaman aydınlık o zaman , gercekten o kadar kalbım kırık kı anlatamam , dıyorum hamıle halımle bu kadar uzuldugumu gorup bısey yapmamaları bıde hormonlar hergun aglıyorum resmenRabbım yardımcımız olsun
Sorunum yok aslında kuzum ama birkaç kere daha önceden bastırdığımda sınırda çıkmıştı bir sorayım doktora bakalım ne diyecekAskım ben daha yaptırmadım doktorumda ıstemedı henuz 10-12 hafta gıbı yaptırmıstım sankı oglumda oyle hatırlıyorum, ama oyle bır sorunun varsa kuzum daha onceden gıt tabı ben oglumda bır ay kullanmıstım ılac
Benim 2-3 gün gecikmede 115 çıktıKızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum
Benim tahmini doğum tarihi 15 mart yazıyor canımHanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ @Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 freejourney 28 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @Neptunnn 40 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @XbirKadin 29 27 Aralık 1.Çocuk 06.10.2023 @kisacabkk 34 29 Aralık 1.Çocuk 05.10.2023 @Muallime Zuzu 30 1 Ocak 1.Çocuk Eskişehir 08.10.2023 @ebru_can_ebru 30 2 Ocak 2.Çocuk 07.10.2023 @simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @springlove 26 2 Ocak 1.Çocuk İzmir 09.10.2023 sadecebirsoruu 30 3 Ocak 1.Çocuk Ankara 15.03.2023 mucizelerim34 31 3 Ocak 1.Çocuk Ankara 17.10.2023 @Kolostrofobi 28 5 Ocak 2.Çocuk Mersin 12.10.2023 @mucize1996 26 5 Ocak 1.Çocuk Tekirdağ 12.10.2023 @Hilal15 23 6 Ocak 3.Çocuk 13.10.2023 @Duambelliduyanbelli228 24 7 Ocak 1.Çocuk 14.10.2023 sandriyon 33 7 Ocak 3.Çocuk Belçika 14.10.2023 Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 @hatery 34 8 Ocak 2.Çocuk İzmir 14.10.2023 @srsrnr 27 9 Ocak 1.Çocuk Yurtdışı 16.10.2023 @cido09 33 9 Ocak 1.Çocuk İstanbul 18.10.2023 @dra21 26 9 Ocak 1.Çocuk 18.10.2023 @yilldizyilldiz 27 9 Ocak 1.Çocuk İstanbul 15.10.2023 @mbaytekin 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023 @leilani 33 10 Ocak 1.Çocuk İstanbul 17.10.2023 @E L B A 25 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 18.10.2023 eebruli06 26 11 Ocak 1.Çocuk 18.10.2023 @nirayku 31 12 Ocak 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023 @Sandal kokusu 31 12 Ocak 1.Çocuk Adana 18.10.2023 @Kubraslm 28 12 Ocak 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023 @sezen0782 40 18 Ocak 1.Çocuk Kars 25.10.2023 @sakgun 28 19 Ocak 1.Çocuk İstanbul 26.10.2023 @Devakus 29 20 Ocak 1.Çocuk İzmir 17.10.2023 @ayzelll 30 24 Ocak 1.Çocuk Ankara 31.10.2023
Kesenin içinde bebeğin uzunluğuna göre haftası belli oluyor, satla karşılaştırıldığında geç olup olmadığı anlaşılıyorGeç döllenme bu şekilde mi anlaşılıyor? Çok şükür çok sevindim canım senin adına. Bana da dua eder misin bebeğim sağlıkla tutunsun gelişsin
Çok güzel haber umarım sağlıkla gelir bebeğinKızlar günaydınn, 20 şubatta kontrolümüz vardı kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sonraki randevumuz 1 ay sonraya artık bebişle baş başa zamanlarımız başladı :)
Size bir şey sormak istiyorum, gebelik sürecinde evde lazer (philips ıpl) cihazlarını kullanmak problem yaratır mı? Herhangi bir deneyimi veya bilgisi olan var mı?
Ay inşallah duyarsın çıkınca yaz olur muBugun ben 6+5 im bende birazdan rdvuma gidicem
Kalp atisini duymak icin erken diye dusunuyorum ama bakalim belki duyabilirim
Ederim tabiiki.Geç döllenme bu şekilde mi anlaşılıyor? Çok şükür çok sevindim canım senin adına. Bana da dua eder misin bebeğim sağlıkla tutunsun gelişsin
Sat tarihin nedir canım. Kaç haftalık olduğunu merak ettim :)Benim 2-3 gün gecikmede 115 çıktı
Benimki de baya düşük günüme göre aslında ama önemli olan düzenli artması diye çok kafaya takmadım
oglumda adet oncesı ıkı gun kala yada uc gun kala 38 cıkmıstı , ıkı gun sonra 79 oldu sonrada buyudu teyzesı :) bu gebeliğimde de yıne erken ogrendım ama test vermek ıcın reglı gunumu bekledım bu sefer :)Kızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum
benımde lazer seanlarım kaldıgı ıcın bende bu konuyu cok arastırdım , bazı doktorlar zararı yok dıyor derının sadece bır cm kadar altına ısın gıdıyormus.Bazı doktorlar kanıtlanmıs bır zararı olmamakla bırlıkte rıske atmasanda olur dıyor, bazısı da yapsan da bosa gıder hormonlar dengesız oldugu veya arttıgı ıcın dıyor canım benım.Bazı postlarda evde kendı aletıyle devam edenlerı gordum , guzl merkezınde devam edenlerı gordum ,bazısın doktoru ızın verse bıle merkezler kabul etmıyormus bla bla uzayıp gıdıyor bu lıste. evde yapacaksan en azından uc ayı bekleyıp ozel bolge olmasada dıger yerler yapılabılır gıbı.benım kol ve bacak ıkı seansım kaldı bende gırmeyı dusunuyorum acıkcasıKızlar günaydınn, 20 şubatta kontrolümüz vardı kalp atışlarını duyduk çok şükür bir sonraki randevumuz 1 ay sonraya artık bebişle baş başa zamanlarımız başladı :)
Size bir şey sormak istiyorum, gebelik sürecinde evde lazer (philips ıpl) cihazlarını kullanmak problem yaratır mı? Herhangi bir deneyimi veya bilgisi olan var mı?
guzel haberlerını beklıyoruz kuzummmGunaydin hanimlar
Bugun benim rdvum var saat 9da (tr saatiyle 11)
Bakalim keseyi gorup kalp atisini duyabilicekmiyiz
hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz :)Hadi hayırlı olsun canım herşey güzel olsun inşallah benimde 16:30 da öğleden sonra kendi doktıruma görüneceğim kese ve kalp atışı artık nasıl ilerlediysek inşallah güzel olur çok korkuyorum endişeliyim yim. Daha önce devlette 9 gün önce kese görmüştük 10 gün sonra gel kalp atışını dinleriz demişti şuan korkuyorum inşallah hakkımızda hayırlısıyla güzel şeyler duymak nasip olur.
ah bızım cocuklarımız kurtaracak dunyayı desene , hepsı mılletıne dunyaya hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah , dedıgın gıbı yerım onları ben yaKuzucum bu sene genel olarak biraz zor zaten maalesef Pluto burç değiştiriyor uzun süre 29 derecede kalacak kriz derecesidir. Kişisel haritalara göre değişir tabi ama herkes bir şekilde bir yerden deneyimliyor sert konumları işte
Bu yılı en kolay şekilde atlatırız umarımBahar ayları sert görünümler biraz keskinleşecek yazla beraber ufak rahatlamalar var ama yine de sevimli bir yıl değil 2023 maalesef
Fakat benim kişisel görüşüm felaketlere değil iyiliğe güzelliğe hazırlık döneminde olduğumuz. Bunlar doğum ve uyanış sancıları. Dünyaya kötü davrandık davranıyoruz. Artık uyanma hem birbirimize hem de dünyaya tabiata karşı iyi olma zamanı. Pluto toprak grubundan çıkıyor, tüm dünyada depremler ve kıtlık ihtimali konuşuluyor. Bunlar bize son çağrılar toprağa iyi davranın bana iyi bakın diyor dünya. Tüm kalbimle diliyorum ki bizim çocuklarımız çok daha güzel bir hayat düzeni kuracaklarPluto nun Kova çağına geliyorlar çünkü. onlar dünyayı değiştirip daha güzel bir yer yapma potansiyeli ile doğacaklar yerim hepsini.
Sorunum yok aslında kuzum ama birkaç kere daha önceden bastırdığımda sınırda çıkmıştı bir sorayım doktora bakalım ne diyecek
ılac kullanmanıı tavsıye ederım benım yogunlugu cok artmaya baslamıstı yuzde 85 azaldı dıyebılırımKızlar selam
8. Haftam ve inanılmaz mide bulantım var
Çözüm bulamıyorum ve iyice halsizleştim
Bulantı yaşayıp çözüm bulan var mı
Sen benden onden gidiyosun heralde duyarsin insallah
Ben 6+5im bugun sanki kalp atisini duymak icin erken gibime geliyo
Bilmiyorum ki canım 9 gün önce kese gördük bu kez inşallah güzel şeyler duymak nssip olur 6+5 görünüyor ama benim son regl 3 ocak 26 Ocak transfer.Sen benden onden gidiyosun heralde duyarsin insallah
Ben 6+5im bugun sanki kalp atisini duymak icin erken gibime geliyo
Ben de öyle düşünüyorum,, 2. trimester ortalarına doğru özel bölge hariç yerleri evde lazer yapmak planım. Güzellik merkezindeki cihazlar daha etkili olduğu için onu riske atmak istemiyorum (belki problem olmayacaktır bile fakat içimin rahat olması açısından) bu sanırım tamamen kişinin kendi aldığı riskle alakalı.. Banu Çiftçi kanıtlanmış bir zararı yok demiş mesela. Allah korusun bebeklerimizi ona emanet..benımde lazer seanlarım kaldıgı ıcın bende bu konuyu cok arastırdım , bazı doktorlar zararı yok dıyor derının sadece bır cm kadar altına ısın gıdıyormus.Bazı doktorlar kanıtlanmıs bır zararı olmamakla bırlıkte rıske atmasanda olur dıyor, bazısı da yapsan da bosa gıder hormonlar dengesız oldugu veya arttıgı ıcın dıyor canım benım.Bazı postlarda evde kendı aletıyle devam edenlerı gordum , guzl merkezınde devam edenlerı gordum ,bazısın doktoru ızın verse bıle merkezler kabul etmıyormus bla bla uzayıp gıdıyor bu lıste. evde yapacaksan en azından uc ayı bekleyıp ozel bolge olmasada dıger yerler yapılabılır gıbı.benım kol ve bacak ıkı seansım kaldı bende gırmeyı dusunuyorum acıkcası
ʏᴀş | sᴀᴛ | ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ | şᴇʜɪʀ | ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ | ɪsɪᴍ ✍ | ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ |
Tutunur tutunur canım sen stres yapma herşey zamanla olur kalp atışı için de 3 hafta falan geçebilir o süreçte kontrole gidip keseyi yolk kesesini görebilirsin rahatlarsın sağlıkla gelsin bebişlerimizBeni çok rahatlattın çok teşekkür ederim canım. Erken öğrenmek gerçekten de stresli bir durummuş. Daha betanın katlanması dediğin gibi keseyi görmek kalp atışını beklemek çoook büyük bir sabır işi yeter ki sağlıkla ilerlesin tutunsun başka bir şey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?