Bugünkü kan sonucu için yarın ararız dediler tekrar görüşme ve kan alımı da haftaya bugün bilmiyorum nasıl bekleyeceğim çok zormuş bu durumlar gerçektenCanim belki kullanilan cihazla ilgilidir. Tekrar ne zaman gidiceksin ?
gorulduyse , duyarsınız da canım benım bazı cıhazlar dan kaynaklı dınlenemeyebılıyor benımde 8 ocak son adet tarıhım 6+0 da cumartesı gunu cok mınıktı ama cok sukur doktor cıhazımız degıstı dedı deneyelım bakalım duyabılecekmıyız dıye ve duyduk cok sukur kikızlar merhaba,bugün bebeği gördük şükürler olsun ama kalp atışını dinleyemedim.doktor ekrandan gösterdi bak bu kalp atışı dedi.sesi daha duyulmadı.pazartesi tekrar çağırdı .siz duydunuzmu kalp seslerini.bugün 6+2 haftalığız son adet 8 ocaktı.
doktorun bı sorun gormedıyse bol bol dınlenmene bak kuzum cabucak etkı eder ılaclar ınsallahKızlar dün biraz kanamam oldu baya kırmızı 7- 8 damla gelmiştir muhtemelen.çok korkuttu beni takip edeyim dedim ama gece çok gelmemiş.sabah da geldi 3-5 damla.bugün gittim doktora bebek hala oradaydı gördüm şükür ama progesteron iğne verdi 3 tane 10gün sonra gel kontrole dedi.Doktor aktif kanaman yok gibi görünüyor dedi ama insan tedirgin oluyor yinede.Dinleniyorum inşallah kesilir kanamam
Beklenen adet tarihinden sonraki 16. Günüm bugün benim de , bir de tecrübemizin ilk olacak inşallah bilmiyorum sürekli olasılık düşünüyorum bugüne kadar hep idrar test yaptım hatta bugün de yaptım ve düzenli koyulaştı artık hep çok koyu çıkıyor kimyasal olsaydı silikleşirdi değil mi ? Ya da dış ve boş gebelik bi şekilde anlaşılabiliyor mu bilginiz var mı acabaBenim sat 5 ocaktı 5 şubatta regl olmam gerekiyordu beni 4 şubatta bişeyler dürttü dedim test alıp yapayım kaset test silik çift çizgi çıktı kan tahlili 77.5 çıktı. Keseyi tam adet gecikmesinden 2 hafta sonra gördük çok küçük dedi. Geç döllenme olmuş normalde sat a göre 6+6 olmam gerekiyor şuan 4+5. stresini anlayabiliyorum sakin kal herkesin hamileliği farklı seninki sana özgü sağ salim keseyi de bebeği de görürsün inşallah canım
Sağol canım dinleniyorum bol bol doktor 1,5 mm kanama bölgesi gördü kese dışındaydı.Ama dünkü kan muhtemelen bir kaç gün gelir o kan dedi rahatladım şimdi de dünkü korku da bana yetti bir de sıcak duş almayın kızlar ben bilmiyordum baya sıcak aldım duşu ondan da olabilirdoktorun bı sorun gormedıyse bol bol dınlenmene bak kuzum cabucak etkı eder ılaclar ınsallah
cok sukur kuzum dısında olması ıyı gececektır Allahın ıznıyleSağol canım dinleniyorum bol bol doktor 1,5 mm kanama bölgesi gördü kese dışındaydı.Ama dünkü kan muhtemelen bir kaç gün gelir o kan dedi rahatladım şimdi de dünkü korku da bana yetti bir de sıcak duş almayın kızlar ben bilmiyordum baya sıcak aldım duşu ondan da olabilir
Yumurtlama tarihine, döllenme zamanına göre değişkenlik gösterebiliyor benim sat 5 ocak döllenme 17 18 ocak görünüyor. Kimyasal olsa şimdiye adet olmanız gerekirdi diye biliyorum 16 gün geçmiş. Diğerleri hakkında bilgim yok doktor kontrolüyle öğrenildiğini biliyorum sadece. İçini ferah tut yarınki test inşallah güzel çıkar keseyi de bebeğini de görürsün umarım canımBeklenen adet tarihinden sonraki 16. Günüm bugün benim de , bir de tecrübemizin ilk olacak inşallah bilmiyorum sürekli olasılık düşünüyorum bugüne kadar hep idrar test yaptım hatta bugün de yaptım ve düzenli koyulaştı artık hep çok koyu çıkıyor kimyasal olsaydı silikleşirdi değil mi ? Ya da dış ve boş gebelik bi şekilde anlaşılabiliyor mu bilginiz var mı acaba
Ya İnşallah öyle olur canım çok sağol çok teşekkür ederimYumurtlama tarihine, döllenme zamanına göre değişkenlik gösterebiliyor benim sat 5 ocak döllenme 17 18 ocak görünüyor. Kimyasal olsa şimdiye adet olmanız gerekirdi diye biliyorum 16 gün geçmiş. Diğerleri hakkında bilgim yok doktor kontrolüyle öğrenildiğini biliyorum sadece. İçini ferah tut yarınki test inşallah güzel çıkar keseyi de bebeğini de görürsün umarım canım
Ohhh yerime de dinle pıt pıt seslerini annesiiiamın kuzucum benım amınnbende agladım valla cok farklı bı duygu gercekten :) cuma gunu ıs ıcın gbelık bıldırme raporu alıcam gıtmısken dıyım bıdaha bakalım dıye :)
o ara konustum baya doktum ıcımı , aynı tas aynı hamamlar orası ayrı ama ıdare edıyoruz etmem lazım suan mecburum valla kuzum , ınsallah guzelce buyumustur mınıgımOhhh yerime de dinle pıt pıt seslerini annesiii
İş yerinde nasılsın kuzum bu arada? Seninle aynı dönem sorunlar yaşıyorduk işte de ben ayrıldım işten sonrasında zaten hamile kalırsam ayrılacaktım iki ay önceden olmuş oldu
Ultrason da kese 3000 üstünde görünüyor belki daha o kadar yükselmemiştir hiç kafana takmaAma benim de senınkı kadar yüksek olsaydı en azından kese görünmez miydi o kadar endişelendim ki bugün bebeği ve kalp atışını görememeyi anlıyorum ama kesenın de görünmemiş olması çok endişendiriyor
Boş gebelik i sadece doktor anlıyor ultrasonda kese var ama içi boş oluyor kimyasal değilsindir şimdiye kadar adet olman lazımdı kimyasal olsaydıBeklenen adet tarihinden sonraki 16. Günüm bugün benim de , bir de tecrübemizin ilk olacak inşallah bilmiyorum sürekli olasılık düşünüyorum bugüne kadar hep idrar test yaptım hatta bugün de yaptım ve düzenli koyulaştı artık hep çok koyu çıkıyor kimyasal olsaydı silikleşirdi değil mi ? Ya da dış ve boş gebelik bi şekilde anlaşılabiliyor mu bilginiz var mı acaba
Dualarım seninle ve buradaki tüm kızkardeşlerleyani pozitif olduğu halde negatif gösterme ihtimali var diğer gebelik testlerinin. En iyisi dediğin gibi kan testi vermek. Dün arka arkaya yapılan iki pozitif testten sonra bugün negatif çıkınca bi cesaretim kırıldı doktora gitmek için. Dua eder misiniz bana da eğer pozitifsem bende aranıza katılacağım Allah'ın izniyle
Canim alırken kendime, sordum aç tok fark etmez dedi eczacı. Sana özellikle neden öyle söyledi acaba. Numarası varsa ara istersen. Şuan bilemedim gerçekten.Olur teşekkür ederim. Ben de çok şaşırdım
Yanı bende cok takılmıyorum ac tok herturlu ıcıyorum cok sorun olacagını sanmamCanim alırken kendime, sordum aç tok fark etmez dedi eczacı. Sana özellikle neden öyle söyledi acaba. Numarası varsa ara istersen. Şuan bilemedim gerçekten.
Hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar,
Bende aranıza katıldımSon adet tarihim 30 aralık.
Şuan 9 haftalık görünüyor.
Yarın kontrole gideceğim heyecanlıyım
Bu arada bu grubun daha hızlı iletişim kurabileceği bir telegram grubu falan var mı ? burayı takip etmekte zorlanıyorum
Ben gitmem yaa . En küçük bi risk bile olsa tedirgin eder beni. Ki gittiğim merkez de hamile değilken sormuştum. Eğer bu süreçte hamile kalırsam diye. Yapmayız demişlerdi.ben gıtmeyı dusunuyorum kol bacak ıcın henuz gorusmedım merkezle yapmayadabılırler , bu konu hakkında arastırdım cok herhangı bır zararı olmadıgı soylenıyor sadece hormonlardan oturu fayda etmez denılıyor.Dondururlarsa sonra yaptrırım yanarsada yansın
Canım bana sabah aç karına iç demişti. Öyle kullanıyordum. Sonra değiştirdik başka bi folikasit kullanıyoruz şimdi.Devlette muayene oldum sormam biraz imkansız. Akşam içme dedi eczacı
Rica ederimÇok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinmuayene ücreti ne kadar acaba?
Ben haftaya randevu aldım delta hospital Hakan Gürbüz.. misafirim burda o yüzden onu da önerdiler.. siz biliyor musunuz bu doktoru?
Çok temiz gelmedi bana ama doktorlari iyi demişlerdi bana.. teşekkür ediyorumRica ederim580 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Başka bir doktora daha gidiyorum da ikisini de çok sevdiğim için karar veremedim. Fiyatları falan karıştırabiliyorum o yüzden Delta bana çok yakın ama pek önerilmiyor sanıyorum, hiç gitmedim o yüzden
Eczacı ısrarla aynı şeyleri tekrar edince tereddüt ettim. Hiç denemedim hamile kaldıktan sonra 5 gün borcum var ramazan gelmeden tutayım dedimYanı bende cok takılmıyorum ac tok herturlu ıcıyorum cok sorun olacagını sanmamFlowervillage orucu ne ıcın tutacaksın kendını ıyı hıssedıyormusun bunlarda var tabı tutabılıyorsan tabıkı cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?