- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
genelde 6-7 hafta sonrası baslar bulantı olursa , olmayadabılır. Benım baslamıstı artmaya devam edıyordu ben ılac aldım doktorumdan ıkı gundur daha ıyıymKızlar mide bulantınız falan var mı bende az biraz uyku hali var şişkinlik var başka da Bi şey yok normal mi 6 hafta doldu bugün
bende folidoce kullanıyorum bana günde 1 tok karnına demişti. tok da sorun olmayabilir doktoruna sor istersen cnmKızlar doktor bana folidoce folik asit yazdı eczacı sabah veya öğlen yemekten 15 20 dk önce aç karna iç dedi. Ben oruç tutmak istiyorum ne yapmalıyım sizce
ben sözel olarak söyledim de mantıklı aslında bende cumartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyacağız bir aksilik çıkmazsa talep ediyim doktordan bendeaslında 12 haftalık cıvarı soylemek ıstıyordum , ama saklamak da fesıh sebebı dıye emın olamadım acıkcası ya kararsızım ben alayım doktordanda , oğlumda kalp atıslarını duyunca bıldırmıstım ısyerıne
şişkinlik bende de var. henüz tam olarak bir bulantı yaşamadım. şişkinlikten pantolonlarım sıkıyor :):)Kızlar mide bulantınız falan var mı bende az biraz uyku hali var şişkinlik var başka da Bi şey yok normal mi 6 hafta doldu bugün
benimde sadece göğüslerde ve karında şişlik ve uyku hali var, midem benimde bulanmıyor 7+3 ümKızlar mide bulantınız falan var mı bende az biraz uyku hali var şişkinlik var başka da Bi şey yok normal mi 6 hafta doldu bugün
Hiç bilmiyorum gerçekten ne düşüneceğimi artık en son 9 ocakta regl olmuşken daha bugün ancak kan da hcg bakılacak şaka gibiCanim panik yapma bazi kisilerde gec olabiliyormus ya da ultrason cihazina da bagli biraz
İnşallah öyledir ya hem korkuyorum hem anlam veremıyorum çok oldu çünkü bilmiyorumgec dollenme olabılır o zaman kuzum hemen kotuyu dusunme
Almanyadayım canım hiç bilmiyorum cihazı neydi ama güzel bi klinikti , Türkiye’de olsaydım şimdi zibilyon kez hcg baktırmıştım sanırım o kadar Farklı ki burda elimde idrar testim dışında hiçbir şey yok resmen bakalım bugün hcg için kan aldı yarın çıkacak sonucbalım devlete mi gidiyordun özele mi? usg cihazından da çok fark olabiliyormuş, benim arkadaşıma devlette kese yok demişlerdi özelde kalp atışı duymasına rağmen
Ama benim de senınkı kadar yüksek olsaydı en azından kese görünmez miydi o kadar endişelendim ki bugün bebeği ve kalp atışını görememeyi anlıyorum ama kesenın de görünmemiş olması çok endişendiriyorBende 11 ocakta adet olmuştum beklenen adet günüm 6 şubattı 1 hafta sonra test yaptım çift çizgi kanda 8 bin çıkmıştı kötü düşünme geç döllenme olmuş olabilirsin
Devlette muayene oldum sormam biraz imkansız. Akşam içme dedi eczacıbende folidoce kullanıyorum bana günde 1 tok karnına demişti. tok da sorun olmayabilir doktoruna sor istersen cnm
Devlete mi gidiyorsun ozele mi ?Hiç bilmiyorum gerçekten ne düşüneceğimi artık en son 9 ocakta regl olmuşken daha bugün ancak kan da hcg bakılacak şaka gibi
alla alla neden o şekilde söyledi acaba. benimki bitmek üzere tekrar alacağım eczacıya sorayım senin için aç tok fark eder mi diyeDevlette muayene oldum sormam biraz imkansız. Akşam içme dedi eczacı
aman sozel olarak soyledıysen onuda ver nolcak ben hıc soylemedımben sözel olarak söyledim de mantıklı aslında bende cumartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyacağız bir aksilik çıkmazsa talep ediyim doktordan bende
Almanyadayım canım kliniğe gidiyorum ama burda devlet - özel gibi bi şey yok hepsi aynı statüdeDevlete mi gidiyorsun ozele mi ?
Olur teşekkür ederim. Ben de çok şaşırdımalla alla neden o şekilde söyledi acaba. benimki bitmek üzere tekrar alacağım eczacıya sorayım senin için aç tok fark eder mi diye
Canim belki kullanilan cihazla ilgilidir. Tekrar ne zaman gidiceksin ?Almanyadayım canım kliniğe gidiyorum ama burda devlet - özel gibi bi şey yok hepsi aynı statüde
Benim sat 5 ocaktı 5 şubatta regl olmam gerekiyordu beni 4 şubatta bişeyler dürttü dedim test alıp yapayım kaset test silik çift çizgi çıktı kan tahlili 77.5 çıktı. Keseyi tam adet gecikmesinden 2 hafta sonra gördük çok küçük dedi. Geç döllenme olmuş normalde sat a göre 6+6 olmam gerekiyor şuan 4+5. stresini anlayabiliyorum sakin kal herkesin hamileliği farklı seninki sana özgü sağ salim keseyi de bebeği de görürsün inşallah canımHiç bilmiyorum gerçekten ne düşüneceğimi artık en son 9 ocakta regl olmuşken daha bugün ancak kan da hcg bakılacak şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?