2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
evet kuzum suan kucuk , 7.haftada muhtemelen kalp atısınıda duyma ıhtımalın yuksek ama :)
Kuzucum galiba yanlış hesaplıyorum sat a göre bakılıyor sanırım bata göre değil benim adet döngüm kısa da
Sata göre bakarsam 6+3 falan oluyor döndüğümüz hafta başı, azıcık daha sabredip yediye tamamlar öyle giderim o zaman

Maşallah bak canını sıkmana değmedi inşallah ben de yarın güzel bir haber alırım

Deray vermeyi unutmuşum
Yaş: 27, son adet günüm: 9 ocak, ilk hamileliğim, İstanbul ve sanırım doğum 15 Ekim civarı olacak

bekleyebılırsen adet gunu ver yukselmmıs dha guzel sonuc gorursun :)

her zaman doktorlarda satı baz alırlar kuzum onu baz al sen benımde dongum kısa , 25 gun 6+0 da gıttım ben bebegı gorduk :)

Cuma günü ben de kalp atışını duyarsam sata göre 5 ocak olarak ekleteceğim kendimi ağrının ya da akıntının azalması kötü bir durum demek değil dimi ?

Marka ismi verebilir misin rica etsem?

Canıımm çok sağol evet haklısın çok da saçma bir hareket ama o tedirginliği yaşayan bilir insan tutunacak bir dal arıyor

Gittiniz mi?

Amin canım benim inşallah bende size güzel bir haber veririm
Amin inşallah amin yarın da benim kontrolüm var. Hesaplamayı son adet gününe göre mi bakılıyor. Anlamadım ben normalde 6+5 olacak inşallah sağlıkla güzel haberler alırız çok heycanlanıyorum korkuyorum ilk bebeğimiz olacak Allahım izin verirse.

Aaa sizin benim gibi benim de 6+6 ama kalbini daha duymadık.

Çok geçmiş olsun maşallah bebeğin sağlıklı ve yerinde . Sadece uzan ve dinlen canım . Böyle sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var canını sıkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…