2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Folbiol yükleme dozda bi folik asit. Aile hekimleri direk onu veriyo ama. Bazı kadın doğumcular onu çok nasir durumlarda veriyolar. Decavitteki yeterli olur diye düşünüyorum. Eğer kadın doğuma gittiyseniz belirtin bunu değiştirebilir. Gitmediysenizde gidene kadar sadece decavit kullanın. Ben tüp bebekle hamileyim bana bile doktor vermedi folbiol.

Ögle bir anda oldu ki tedavinin içindeyken transfer öncesi rahim filminden sonra kkuncs insan her şeyden korkuyor :)
Çok haklısın endişelenmekte. Ama iyi tarafından bak. Transfere gerek kalmadan Rabbim vermiş. Hem keseyi ve bebeği de görmüşsün. Aslında her şey yolunda şu anda. Lütfen biraz rahatlamaya çalış. Güzel düşün güzel olsun :)

Adetiniz kaç gün gecikti
10 şubatta regl olmam lazımdı şu an 6+1 gözüküyor sata göre, keseyi ve bebeği gördük geçen hafta ama daha önce tekrarlayan düşüklerim olduğu için çok tedirginim bu yüzden gidip artış var mı diye bakmak için kan verdim yeterince artış yok gibi geldi bana

Tüp bebekDoktoruma kontrolüm 4 martta dün telefonla konuştuk kan sulandırıcıya ara ver 3 gün sonra görüşelim telde dedi. Perşembe durumu haber vericem ne dicek bilmiyorum. Azalmazsa bu cunartesi gideriz diyordum ama çok şükür şuan azalmış durumda sabahtan beri öyle yoğun gelmiyor. Eşimde sürekli ultrasona girmekten yana değil bekleyelim diyor azaldığı için. Bakalım doktor ne dicek onagöre hareket edicem
Kontrolun bıdaha ne zaman olacak kuzum

Benımde bulantım artmaya baslamıstı doktorumdan istedım hap hemen
O haftalara kadar sağlıkla ilerlersek ben de isterim belki her ihtimale karşı bakalım
Kan takibini de pek düzenli yapamayacağım gibi bir süre, bu hafta bir de perşembe günü verebilirim kan sonra belki bir de cumartesi ondan sonra bir hafta yokum şehir dışında olacağız. Dağ başında bir yerde doktor hastane şansım da yok bir hafta inşallah ters bir durum yaşamam

Canım sen neden hep kötüsünü düşünüyosun ki? Yapma böyle bebeni de etkilersin. İyi düşün iyi olsun
Ögle bir anda oldu ki tedavinin içindeyken transfer öncesi rahim filminden sonra kkuncs insan her şeyden korkuyor o
ah bir düşünebilsem bir de ağrım yok geçti akıntı da azaldı ben de terslik mi oldu diye düşünüyorum bu internete bakmak hüç iyi bir şey değil

Beni de ekler misin canım yaş 28 1.çocuk İstanbul sat 19 ocak 26.10.2023 Tahmini doğum zamanı

Yaaa canım inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın ama 2 düşük olduğu için ilaç falan vermiştir dr diye düşünüyorum. İğne falan kullanıyor arkadaşlar ilk 3 ay bence gidip kan vermektense yat dinlen arkadaşım.

Amiiinn canım. İlaç vermedi ya ben de sordum aslında ama bebe aspirini ve folik asit yeterlidir dedi… Randevumu yarına çektim endişelendiğim için. Bir türlü içim rahat etmiyor hep aynı döngüyü yaşıyorum. Adet gecikmesi, kan testi, bir mutluluk, ilk muayene her şey ok, ikincide gelişme yok ve kürtaj. O kadar yıprandım ki

Bana ünv prof verdi folbiol öncesinde 130 tl verim foliac kullandım evlenmeden önce başladım hatta inositol içindeki yeterli dediler o bitince şimdi folbiole devam bakalım hayırlısı inşallah

Evet artış bana da çok az geldi. Benim de 11 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu sat 17 Ocak şu an 5+0 benim. 10 Şubat'ta tahlil yaptım 163 tü . Biz sadece keseyi gördük ama çok minikti bir doktorunuza mesaj mi atsanız

Evet artış bana da çok az geldi. Benim de 11 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu sat 17 Ocak şu an 5+0 benim. 10 Şubat'ta tahlil yaptım 163 tü . Biz sadece keseyi gördük ama çok minikti bir doktorunuza mesaj mi atsanız
Geçen hafta muayenede 5+2’de haftası ile uyumlu gayet güzel kese ve bebek gördük ama bugün beta artışı bana az gibi geldi cumayı bekleyemeyeceğim için yarına çektim randevuyu saat 8.30’da yaşayıp görücez bakalım canım sıkıldı çok

Yaaa ben bu konuyu merak ediyordum. Güneş kremi kullanıyorum hafif makyaj yapıyorum şampuan vs kullanıyoruz sonuçta
Heralde şampuana kadar müdahale olmaz bilemedm ki canım bende. Bana da bi arkadaşım kremlere kısıtlama getiriyorlar deyince doktora sorayım dedim öyle söyledi. Dikkat etmemek ne gibi sebepler doğurur onu da bilemedim

Bebe ürünleri derken bunları kastediyor yani aslında fikir oldu canım çok sağol bu ürünlere bi yoğunlaşayım bakim

bana hiç bir şey demedi saçını boyatma yeter dedi diğer seyleri abartmamak kaydıyla serbest
Sormuşmuydun canım, benim düşük geçmişim de var belki de ondan birazda doktorun da evhamı. Ama bendeki doktor genel manada tam bir sağlıklı yaşam düşkünü ben o kdr da şeyedemem gibi geliyor

Piyasada satılan çoğu şeyi kullanıyor olabilirim içeriğine pek dikkat etmeksizin sağol canım önerin için bi araştırma içine girdim ama farklı önerilere de açığım arkadaşlar komple duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…