- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 33
- 28
Folbiol yükleme dozda bi folik asit. Aile hekimleri direk onu veriyo ama. Bazı kadın doğumcular onu çok nasir durumlarda veriyolar. Decavitteki yeterli olur diye düşünüyorum. Eğer kadın doğuma gittiyseniz belirtin bunu değiştirebilir. Gitmediysenizde gidene kadar sadece decavit kullanın. Ben tüp bebekle hamileyim bana bile doktor vermedi folbiol.Kızlar benim aklıma folik asit takıldı daha 6. haftadayım aile hekimi decavit ve folbiol verdi. Folbiolu gnde iki kez alıyorum 5 mgx2. Decavitte de var folik asit. Gnlk 1mg geçmenin gereği yok diye okudum siz ne kadar alıyorsunuz? Kadın Doğum doktoru da almaya devam et dedi.
Ögle bir anda oldu ki tedavinin içindeyken transfer öncesi rahim filminden sonra kkuncs insan her şeyden korkuyor :)Canım sen neden hep kötüsünü düşünüyosun ki? Yapma böyle bebeni de etkilersin. İyi düşün iyi olsun
Çok haklısın endişelenmekte. Ama iyi tarafından bak. Transfere gerek kalmadan Rabbim vermiş. Hem keseyi ve bebeği de görmüşsün. Aslında her şey yolunda şu anda. Lütfen biraz rahatlamaya çalış. Güzel düşün güzel olsun :)Ögle bir anda oldu ki tedavinin içindeyken transfer öncesi rahim filminden sonra kkuncs insan her şeyden korkuyor :)
Adetiniz kaç gün geciktiKızlar geçen çarşamba 2.491 olan beta hcg bugün yani tam 7 gün sonra 13.938 çıktı yeterince yükselmemiş gibi siz ne düşünüyorsunuz
10 şubatta regl olmam lazımdı şu an 6+1 gözüküyor sata göre, keseyi ve bebeği gördük geçen hafta ama daha önce tekrarlayan düşüklerim olduğu için çok tedirginim bu yüzden gidip artış var mı diye bakmak için kan verdim yeterince artış yok gibi geldi banaAdetiniz kaç gün gecikti
Kontrolun bıdaha ne zaman olacak kuzum
O haftalara kadar sağlıkla ilerlersek ben de isterim belki her ihtimale karşı bakalımBenımde bulantım artmaya baslamıstı doktorumdan istedım hap hemen
Ögle bir anda oldu ki tedavinin içindeyken transfer öncesi rahim filminden sonra kkuncs insan her şeyden korkuyor oCanım sen neden hep kötüsünü düşünüyosun ki? Yapma böyle bebeni de etkilersin. İyi düşün iyi olsun
ah bir düşünebilsem bir de ağrım yok geçti akıntı da azaldı ben de terslik mi oldu diye düşünüyorum bu internete bakmak hüç iyi bir şey değilÇok haklısın endişelenmekte. Ama iyi tarafından bak. Transfere gerek kalmadan Rabbim vermiş. Hem keseyi ve bebeği de görmüşsün. Aslında her şey yolunda şu anda. Lütfen biraz rahatlamaya çalış. Güzel düşün güzel olsun :)
hanıımlar
Beni de ekler misin canım yaş 28 1.çocuk İstanbul sat 19 ocak 26.10.2023 Tahmini doğum zamanıHanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ @Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 freejourney 28 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @Neptunnn 40 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @XbirKadin 29 27 Aralık 1.Çocuk 06.10.2023 kisacabkk 34 29 Aralık 1.Çocuk 05.10.2023 1HANIM 30 1 Ocak 1.Çocuk Eskişehir 08.10.2023 @ebru_can_ebru 30 2 Ocak 2.Çocuk 07.10.2023 @simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @sadecebirsoruu 30 3 Ocak 1.Çocuk Ankara 15.03.2023 @Kolostrofobi 28 5 Ocak 2.Çocuk Mersin 12.10.2023 mucize1996 26 5 Ocak 1.Çocuk Tekirdağ 12.10.2023 @Hilal15 23 6 Ocak 3.Çocuk 13.10.2023 @Duambelliduyanbelli228 24 7 Ocak 1.Çocuk 14.10.2023 sandriyon 33 7 Ocak 3.Çocuk Belçika 14.10.2023 @Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 @hatery 34 8 Ocak 2.Çocuk İzmir 14.10.2023 @srsrnr 27 9 Ocak 1.Çocuk Yurtdışı 16.10.2023 @dra21 26 9 Ocak 1.Çocuk 18.10.2023 @mbaytekin 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023 @E L B A 25 Ocak 1.Çocuk Ankara 18.10.2023 @nirayku 31 12 Ocak 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023 @Sandal kokusu 31 12 Ocak 1.Çocuk Adana 18.10.2023 sezen0782 40 18 Ocak 1.Çocuk 25.10.2023 @Devakus 29 20 Ocak 1.Çocuk İzmir 17.10.2023 @ayzelll 30 24 Ocak 1.Çocuk Ankara 31.10.2023 @mucizelerim34 31 26 Ocak 1.Çocuk Ankara 17.10.2023
Yaaa canım inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınKeseyi ve bebeği geçen hafta çarşamba günü 5+2’de gördük. Bu hafta cumaya randevu almıştım ama daha önce iki düşüğüm olduğu için biraz tedirginim. Sabırsızlıktan yine cinlenip gittim tahlil verdim. Artıyor mu diye bakmak için
Amiiinn canım. İlaç vermedi ya ben de sordum aslında ama bebe aspirini ve folik asit yeterlidir dedi… Randevumu yarına çektim endişelendiğim için. Bir türlü içim rahat etmiyor hep aynı döngüyü yaşıyorum. Adet gecikmesi, kan testi, bir mutluluk, ilk muayene her şey ok, ikincide gelişme yok ve kürtaj. O kadar yıprandım kiYaaa canım inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınama 2 düşük olduğu için ilaç falan vermiştir dr diye düşünüyorum. İğne falan kullanıyor arkadaşlar ilk 3 ay bence gidip kan vermektense yat dinlen arkadaşım.
Bana ünv prof verdi folbiol öncesinde 130 tl verim foliac kullandım evlenmeden önce başladım hatta inositol içindeki yeterli dediler o bitince şimdi folbiole devam bakalım hayırlısı inşallahFolbiol yükleme dozda bi folik asit. Aile hekimleri direk onu veriyo ama. Bazı kadın doğumcular onu çok nasir durumlarda veriyolar. Decavitteki yeterli olur diye düşünüyorum. Eğer kadın doğuma gittiyseniz belirtin bunu değiştirebilir. Gitmediysenizde gidene kadar sadece decavit kullanın. Ben tüp bebekle hamileyim bana bile doktor vermedi folbiol.
Evet artış bana da çok az geldi. Benim de 11 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu sat 17 Ocak şu an 5+0 benim. 10 Şubat'ta tahlil yaptım 163 tü . Biz sadece keseyi gördük ama çok minikti bir doktorunuza mesaj mi atsanız10 şubatta regl olmam lazımdı şu an 6+1 gözüküyor sata göre, keseyi ve bebeği gördük geçen hafta ama daha önce tekrarlayan düşüklerim olduğu için çok tedirginim bu yüzden gidip artış var mı diye bakmak için kan verdim yeterince artış yok gibi geldi bana
Geçen hafta muayenede 5+2’de haftası ile uyumlu gayet güzel kese ve bebek gördük ama bugün beta artışı bana az gibi geldi cumayı bekleyemeyeceğim için yarına çektim randevuyu saat 8.30’da yaşayıp görücez bakalım canım sıkıldı çokEvet artış bana da çok az geldi. Benim de 11 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu sat 17 Ocak şu an 5+0 benim. 10 Şubat'ta tahlil yaptım 163 tü . Biz sadece keseyi gördük ama çok minikti bir doktorunuza mesaj mi atsanız
Heralde şampuana kadar müdahale olmaz bilemedm ki canım bende. Bana da bi arkadaşım kremlere kısıtlama getiriyorlar deyince doktora sorayım dedim öyle söyledi. Dikkat etmemek ne gibi sebepler doğurur onu da bilemedimYaaa ben bu konuyu merak ediyordum. Güneş kremi kullanıyorum hafif makyaj yapıyorumşampuan vs kullanıyoruz sonuçta
Bebe ürünleri derken bunları kastediyor yani aslında fikir oldu canım çok sağol bu ürünlere bi yoğunlaşayım bakimBebekler için olan şampuan duş jeli ve nemlendirici kullanıyorum ben hatta saçların boyalı ise johnsons ışıldayan parlaklık diye bir şampuanı var yumuşacık yapıyor bir de unibaby nin sıvı saç kremi var kolay tarama diye duş jeli yine johnsons bedtime kullanıyorum nemlendirici de Nivea baby nazik dokunuş.bunlarin içinde paraben boya alkol sabun sls sles yok
Evet birisi söylemese aklıma bile gelmezdi bunları sormak. Bebe yağıda denenebilir teşekkür ederim canımBen ilk gebeliğimde nemlendirici dahi sürmüyordum duş sonrası bebek yağı kullanıyordum iyi geliyordu.kimyasal olduğu için çoğu ürün önerilmiyorkisacabkk
Sormuşmuydun canım, benim düşük geçmişim de var belki de ondan birazda doktorun da evhamı. Ama bendeki doktor genel manada tam bir sağlıklı yaşam düşkünübana hiç bir şey demedi saçını boyatma yeter dedi diğer seyleri abartmamak kaydıyla serbest
Piyasada satılan çoğu şeyi kullanıyor olabilirim içeriğine pek dikkat etmeksizinyanı ben bıraz relaxım bu konuda bazı artık pıyasada satılan kremlerde fln normal ılac tarzı seyler kullanılabılıyor onlara dıkkat etmek lazım , ama normal bı nemlendırıcının extra farklı bısey ıcermeyen gıbı cokta bısey yapacağını zannetmem bu benım fıkrım sız doktorunuzn dedıklerıne uyun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?