• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar benim aklıma folik asit takıldı daha 6. haftadayım aile hekimi decavit ve folbiol verdi. Folbiolu gnde iki kez alıyorum 5 mgx2. Decavitte de var folik asit. Gnlk 1mg geçmenin gereği yok diye okudum siz ne kadar alıyorsunuz? Kadın Doğum doktoru da almaya devam et dedi.
Benim doktorum decavit verdi folbiol vermedi

Kızlar merhaba ben de Ekim annesi oluyorum sanırım sat 17🥰 5+0 im bir saat önce kahverengi lekelenmem oldu progestan içtim doktorum sabah akşam iç devam ederse gel dedi normal kontrolü haftaya. Böyle lekelenme yaşayan var mı? İlk hamileligimde de olmuştu 6 ay progestan kullanmak zorunda kalmıştım
Genelde oluyor lekelenme bir dönem benim ilkimde 21 de rahim kisalmaso ile oldu. Öncesinde hafif lekeler oluyordu ama umarım bunda da olmaz

İnş instads falan yok kalbini duyamadık bebek öldü faşan yazıyor böyle içim ürperdi sadece kasığım ağrıyodu o da ağrımıyor 6 hafta 5 günlük şu an keseyi ve bebeği gördük cuma kalp için gelin dedi. İnş canım ya inş
İnşallah kalbini de duyarsınız :)) ben de daha keseyi gördm sadece

Kızlar geçen çarşamba 2.491 olan beta hcg bugün yani tam 7 gün sonra 13.938 çıktı yeterince yükselmemiş gibi siz ne düşünüyorsunuz

İnş instads falan yok kalbini duyamadık bebek öldü faşan yazıyor böyle içim ürperdi sadece kasığım ağrıyodu o da ağrımıyor 6 hafta 5 günlük şu an keseyi ve bebeği gördük cuma kalp için gelin dedi. İnş canım ya inş
Canım sen neden hep kötüsünü düşünüyosun ki? Yapma böyle bebeni de etkilersin. İyi düşün iyi olsun 🌸

Kızlar benim aklıma folik asit takıldı daha 6. haftadayım aile hekimi decavit ve folbiol verdi. Folbiolu gnde iki kez alıyorum 5 mgx2. Decavitte de var folik asit. Gnlk 1mg geçmenin gereği yok diye okudum siz ne kadar alıyorsunuz? Kadın Doğum doktoru da almaya devam et dedi.
Folbiol günde 1 tane alıyorum ben. Coraspirn oksapar porogesteron ve duphaston kullanıyorum.

Progestan fitil

Kızlar merhaba ben de Ekim annesi oluyorum sanırım sat 17🥰 5+0 im bir saat önce kahverengi lekelenmem oldu progestan içtim doktorum sabah akşam iç devam ederse gel dedi normal kontrolü haftaya. Böyle lekelenme yaşayan var mı? İlk hamileligimde de olmuştu 6 ay progestan kullanmak zorunda kalmıştım
Bende de 5. haftada pembe bir lekelenme oldu. 7. haftamdayım dün de birazcık kahverengi lekelenmem oldu. Doktor progestan verdi 1 hafta sonra gel dedi. Ama her şey yolunda şükür. Önlem amaçlı verdi. Sanırım olabiliyor bu dönemlerde 🤷🏻‍♀️

Benim doktorum diafol diye bir takviye önerdi içinde folik asit b12 d vitamini ve iyot var

Ben de rahim filminden sonra oldu ama benim derdim şimdi kalp sesini duymak korkuyorum :KK43: inş duyarım
Duyarsın canım inşallah. Biraz pozitif düşün. Hamilesin tadını çıkar.
Kızlar geçen çarşamba 2.491 olan beta hcg bugün yani tam 7 gün sonra 13.938 çıktı yeterince yükselmemiş gibi siz ne düşünüyorsunuz
Canım bence iyi. Beta 5000i geçince kese gözüküyor git baksana. Ayrıca 5000 lerden sonra artık daha ölçülmez yani gerek yoktur. Çünkü bi yerden sonra sürekli 2 katı artmaz. İlla 2 güne 2 katı hesabı yapma. Hormon sonuçta bu az üretilir fazla üretilir 🤷🏼‍♀️

Canım bence iyi. Beta 5000i geçince kese gözüküyor git baksana. Ayrıca 5000 lerden sonra artık daha ölçülmez yani gerek yoktur. Çünkü bi yerden sonra sürekli 2 katı artmaz. İlla 2 güne 2 katı hesabı yapma. Hormon sonuçta bu az üretilir fazla üretilir 🤷🏼‍♀️
Keseyi ve bebeği geçen hafta çarşamba günü 5+2’de gördük. Bu hafta cumaya randevu almıştım ama daha önce iki düşüğüm olduğu için biraz tedirginim. Sabırsızlıktan yine cinlenip gittim tahlil verdim. Artıyor mu diye bakmak için😕

Allah razı olsun kızlar inşallah çok teşekkür ederim hepimiz güzelce kavuşalım bebelerimize inşallah🥰❤️

Canım valla rahimde pek bir kanama alanı göremedi dün 2 doktorda çok minik biryer var dedi o küçücük yer o kadar kanama yaparmı aklım almıyor. Ama geceki doktor kesen uzun duruyor bu düşük tehlikesi olduğunu gösteriyor hemen eve gidip yat hiç kalkma düzelsin kese yuvarlak olması gerek dedi. Geldim dünden beri hep yatıyorum 🤷🏼‍♀️🙏🏼
Kontrolun bıdaha ne zaman olacak kuzum

Bende devlette gördüm keseyi hiç bir bilgi vermedi 10 gün sonra gel kalbini duyarız dedi acaba bebeği de görmüş müdür ki.
Bana kese var bebekte var dedi geçen perşembe işte bu cuma tekrsr gidicez kalbi için ama şu an hiçbir sğrım sızım yok midem zateb bulanmıyodu

Bır kutu folıbol bıttıkten sonra sadece decavıt kuzum devam edılecek bna oyle dedı

Back