• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Maşallah canım ilk bende beta da 115 ile öğrenmiştim hayırlısı olsun inşallah.
Amin inşallah hepimiz için 🥹🙏🏻 yaa ne güzel şimdi seninki ne kadar oldu?
Bundan sonra ne olacak nasıl ilerleyecek benden iyi anne olacak mı kafamda deli sorular sudan çıkmış balık gibiyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç umarım alışırım bu duruma 🥹🥹

Belırtım var kuzum evet ama yenı basladı , 6 hafta 3 günlük bugun bebegımızıde gorduk Rabbıme cok sukur kı 🙌🏼☺️ Hıc oyle dusunme , kotu gelmesın bıle aklına ıkı gun sonra dayanabılırsen 4 gun sonra kan ver bellı olur kuzum 😍 2 şubattı benım bat ☺️
Yaaa maşallah 🧿 yerimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. 🥹🙏🏻
Ben de adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı var ara ara batmalar oluyor ama asıl şüphelendiğim baş dönmesi oldu dün koltuktan kalkarken tansiyon düşmüş gibi gözüm karardı resmen ara ara başım dönüyor hep bir de ağzımda burnumda çok aşırı kuruluk var başka belirtim yok umarım mide bulantısı falan hiç olmaz 🫠🫠🫠🫠🫠

Yaaa maşallah 🧿 yerimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. 🥹🙏🏻
Ben de adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı var ara ara batmalar oluyor ama asıl şüphelendiğim baş dönmesi oldu dün koltuktan kalkarken tansiyon düşmüş gibi gözüm karardı resmen ara ara başım dönüyor hep bir de ağzımda burnumda çok aşırı kuruluk var başka belirtim yok umarım mide bulantısı falan hiç olmaz 🫠🫠🫠🫠🫠
Bulantı genelde 6-7 haftalardan sonra olursa oluyor, benımde bas donmem cok oldu bak ☺️ Agrılar cok normal mın ıkı hafta daha olabılır endıselenme kendıne dıkkat et dınlen agır ıs yapma minnoşta orda guzel guzel buyuyuversın 😍

Siz de bendensiniz benim 2 tane 3. Gün embiryom donduruldu. Şimdide kendiliğinden olunca tam rahim filminden sonra insan her şeyde bir şey arıyor :) inş herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur
Yaaa çok sevindim 🥹 rahim filmi çatlatma iğneleri aşılama tüp bebek 🥹🥹🥹 ne uğraşlar ne gözyaşları. Amin amin rabbim kimseye aratmasın çok zor beklemek ☹️

Amin inşallah hepimiz için 🥹🙏🏻 yaa ne güzel şimdi seninki ne kadar oldu?
Bundan sonra ne olacak nasıl ilerleyecek benden iyi anne olacak mı kafamda deli sorular sudan çıkmış balık gibiyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç umarım alışırım bu duruma 🥹🥹
Maşallah herşey güzel olacak diye düşün canım Allahım bizlere mucizesini nasip ediyor. Kendine iyi bak yorma kendini sağlıklı beslen. 2 günde bir kan ver yükselme güzel mi gidiyor. Bakarız hayırlısı olsun inşallah. Bizde kese gördük rabbim izin verirse perşembe kontrole gidicez hayırlısı olur inşallah. İki tane kese gördük. Hayırlısı.

Bulantı genelde 6-7 haftalardan sonra olursa oluyor, benımde bas donmem cok oldu bak ☺️ Agrılar cok normal mın ıkı hafta daha olabılır endıselenme kendıne dıkkat et dınlen agır ıs yapma minnoşta orda guzel guzel buyuyuversın 😍
Amin kuzum
Aman olmasın ya annem kardeşime hamileyken bulantı kusma yüzünden hastanede yatmıştı günlerce en korktuğum şey 🥺
Bakalım tabii önce sağlıklı gebelik mi onu görelim de 🥹

Maşallah herşey güzel olacak diye düşün canım Allahım bizlere mucizesini nasip ediyor. Kendine iyi bak yorma kendini sağlıklı beslen. 2 günde bir kan ver yükselme güzel mi gidiyor. Bakarız hayırlısı olsun inşallah. Bizde kese gördük rabbim izin verirse perşembe kontrole gidicez hayırlısı olur inşallah. İki tane kese gördük. Hayırlısı.
İki tane mi aaaa 😍😍😍 maşallah 🧿
Ben de neredeyse üç gün gecikmeye 115 çıktı ikiz değildir heralde yüksek değer değil diyordum kendime senin kaç gün gecikmede çıktı o değer canım?

Hep ederim canım ne demek inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız huzurla sevgiyle büyütürüz 🙏

ay hadi inşallah azala azala bitsin. O kadar güçlüler ki tutunacak bebeğin ☺️ hiç korkma Dualarımız sen ve bebeğinle ♥️

Allah razı olsun kızlar inşallah çok teşekkür ederim hepimiz güzelce kavuşalım bebelerimize inşallah🥰❤️

sen dıkkat et dınlen canım bazen bazı gebelıklerde olabılıyor, kanama alanı rahım dısında bıyerden kaynaklanıyor genelde bebeğe zararsız oluyor.En kısa zamanda gecsın ınşallah.Benim oğlumun topıgınden boyle kanamalardan hastanede yatmıs arkadasım bıle var hepsı saglıkla dogum yaptı , gecmıs olsun cok canım :dua:
Canım valla rahimde pek bir kanama alanı göremedi dün 2 doktorda çok minik biryer var dedi o küçücük yer o kadar kanama yaparmı aklım almıyor. Ama geceki doktor kesen uzun duruyor bu düşük tehlikesi olduğunu gösteriyor hemen eve gidip yat hiç kalkma düzelsin kese yuvarlak olması gerek dedi. Geldim dünden beri hep yatıyorum 🤷🏼‍♀️🙏🏼

Kızlar kullandığınız kozmetik ürünlerle ilgili doktoruna danışan oldu mu. Tecrübeli anneler bilir belki ama bana kullandığım hiç bir ürünü kullanamayacağımı söyledi. Vücuduma sürdüğüm nemlendiricen tut yüz için serum vs tarzı hiç biri uygun değilmiş gebelikte. Sadece bebe ürünleri kullanabilirsin dedi neyi kastetti önerisi olan var mıdır?
Bebekler için olan şampuan duş jeli ve nemlendirici kullanıyorum ben hatta saçların boyalı ise johnsons ışıldayan parlaklık diye bir şampuanı var yumuşacık yapıyor bir de unibaby nin sıvı saç kremi var kolay tarama diye duş jeli yine johnsons bedtime kullanıyorum nemlendirici de Nivea baby nazik dokunuş.bunlarin içinde paraben boya alkol sabun sls sles yok 💕

Kızlar benim aklıma folik asit takıldı daha 6. haftadayım aile hekimi decavit ve folbiol verdi. Folbiolu gnde iki kez alıyorum 5 mgx2. Decavitte de var folik asit. Gnlk 1mg geçmenin gereği yok diye okudum siz ne kadar alıyorsunuz? Kadın Doğum doktoru da almaya devam et dedi.

Kızlar merhaba ben de Ekim annesi oluyorum sanırım sat 17🥰 5+0 im bir saat önce kahverengi lekelenmem oldu progestan içtim doktorum sabah akşam iç devam ederse gel dedi normal kontrolü haftaya. Böyle lekelenme yaşayan var mı? İlk hamileligimde de olmuştu 6 ay progestan kullanmak zorunda kalmıştım

Kızlar benim aklıma folik asit takıldı daha 6. haftadayım aile hekimi decavit ve folbiol verdi. Folbiolu gnde iki kez alıyorum 5 mgx2. Decavitte de var folik asit. Gnlk 1mg geçmenin gereği yok diye okudum siz ne kadar alıyorsunuz? Kadın Doğum doktoru da almaya devam et dedi.
Decavit 12 den sonra veriliyor genelde folbiol bıraktıktan sonra ama kan değerlerinde eksik varsa tabi bilmiyorum ama

Back