2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaaa inşallah bir an önce toparlanırsınız her şey yoluna girer canım. Neden öyle olmuş ki acaba durduk yere mi oldu ayrıca da listeye gir tabi ki bebeğin seninle
İnşallah canım. Ya tüp bebek olduğu için sanırım birde kan sulandırıcılar falan çok kullanıyordum ara verdik biraz bakalım çok şükür bıgün azaldı ama inşallah sağlıklıdır bebek dünden beri canım biraz riski atlatayım diyorum

ay hadi inşallah azala azala bitsin. O kadar güçlüler ki tutunacak bebeğin hiç korkma Dualarımız sen ve bebeğinle

Icını ferah tut sen gıt bı gore rahatla ınsallah bıze de yaz mutlaka
Canım gittim doktora. Bebeğimin kalp atışını falan duydum tekrar şükür. Bir sorun görünmüyor dedi doktor. Her ihtimale karşı progestan verdi. 1 hafta istirahat verdi. Haftaya kontrole gideceğim bakalım.

Kızlaaar ben bugün regle 4 gün kala test yaptım miratech diye bir markanın erken gebelik testi ikinci çizgi bu şekilde çok sevindim çok umutlandım daha sonra bu marka ile yapanların yorumlarını okudum yanlış sonuç verdiğine dair.. Akşam farklı bir markadan deneyeceğim. Yarını mı beklemeliyim bilmiyorum. Bu miratech markası ile erken gebelik testi yapıp doğru veya yanlış sonuçlar alan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum. Dualarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-02-21 at 15.19.04.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 57
Benimde kasik ağrım ve bulaştım var çok değil ama şükür 7 artı 1 bugün bir de 5 cm kistim varmış ondan da ağrım oluyor sanirim

Durumu anlamadım hastanenın bı proseduru bıseydır belkı sonucun 115 cıkmıs tebrık ederımmm tebrık ederımmm gel sarılayım evet bende hamıleyım kuzum cok sukur

sen dıkkat et dınlen canım bazen bazı gebelıklerde olabılıyor, kanama alanı rahım dısında bıyerden kaynaklanıyor genelde bebeğe zararsız oluyor.En kısa zamanda gecsın ınşallah.Benim oğlumun topıgınden boyle kanamalardan hastanede yatmıs arkadasım bıle var hepsı saglıkla dogum yaptı , gecmıs olsun cok canım

Eger bu ilaci almak zorundaysan git ama emin degilsen tlfn et sor gerekirse rdvu alirsin

Kuzum farklı bı marka al eger bekleyemem dersen ıkı adet kaset test al bırını 3-4 saat tuttugun ıdrarla yap, dıgerınıde sabah yap

Durumu anlamadım hastanenın bı proseduru bıseydır belkı sonucun 115 cıkmıs tebrık ederımmm tebrık ederımmm gel sarılayım evet bende hamıleyım kuzum cok sukur
teşekkür ederim kuzum ben hala şoktayım valla sevinemiyorum falan tuhaf böyle gerçekten sağlıkla ilerleyecek mi bakalım belki kimyasal falandır diyorum
Sen ne kadar oldu öğreneli? Belirtin falan var mı hiç?

Maşallah canım ilk bende beta da 115 ile öğrenmiştim hayırlısı olsun inşallah.

teşekkür ederim kuzum ben hala şoktayım valla sevinemiyorum falan tuhaf böyle gerçekten sağlıkla ilerleyecek mi bakalım belki kimyasal falandır diyorum
Sen ne kadar oldu öğreneli? Belirtin falan var mı hiç?
Belırtım var kuzum evet ama yenı basladı , 6 hafta 3 günlük bugun bebegımızıde gorduk Rabbıme cok sukur kı Hıc oyle dusunme , kotu gelmesın bıle aklına ıkı gun sonra dayanabılırsen 4 gun sonra kan ver bellı olur kuzum 2 şubattı benım bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…