• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
❤️
Maraton başlasın güzel anne adaylarım ❤️❤️❤️

ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı❤️ʏᴀş🤰sᴀᴛ 🔄ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔şᴇʜɪʀ 🏙️ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️
@Satilucky2623 Aralık1.ÇocukTokat15.10.2023
@freejourney2824 Aralık1.Çocukİstanbul09.10.2023
@Neptunnn4024 Aralık1.Çocukİstanbul09.10.2023
@XbirKadin2927 Aralık1.Çocuk06.10.2023
kisacabkk kisacabkk 3429 Aralık1.Çocuk05.10.2023
1HANIM 1HANIM 301 Ocak1.ÇocukEskişehir08.10.2023
@ebru_can_ebru302 Ocak2.Çocuk07.10.2023
@simomays272 Ocak1.Çocukİstanbul09.10.2023
@sadecebirsoruu303 Ocak1.ÇocukAnkara15.03.2023
Kolostrofobi Kolostrofobi 285 Ocak2.ÇocukMersin12.10.2023
@mucize1996265 Ocak1.ÇocukTekirdağ12.10.2023
@Hilal15236 Ocak3.Çocuk13.10.2023
@Duambelliduyanbelli228247 Ocak1.Çocuk14.10.2023
sandriyon sandriyon 337 Ocak3.ÇocukBelçika14.10.2023
@Papatyamaviss278 Ocak2.ÇocukBursa12.10.2023
@hatery348 Ocak2.Çocukİzmir14.10.2023
@srsrnr279 Ocak1.ÇocukYurtdışı16.10.2023
D dra21 269 Ocak1.Çocuk18.10.2023
@mbaytekin3210 Ocak1.ÇocukAnkara19.10.2023
@nirayku3112 Ocak1.Çocukİstanbul19.10.2023
@Sandal kokusu3112 Ocak1.ÇocukAdana18.10.2023
@sezen07824018 Ocak1.Çocuk25.10.2023
Devakus Devakus 2920 Ocak1.Çocukİzmir17.10.2023
@ayzelll3024 Ocak1.ÇocukAnkara31.10.2023
@mucizelerim343126 Ocak1.ÇocukAnkara17.10.2023
benide ekler misin canım :)
Yaş 25, Sat 11 Ocak, ilk çocuk, Ankara, beklenen doğum 18.10.2023
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :dua:

Kızlar kullandığınız kozmetik ürünlerle ilgili doktoruna danışan oldu mu. Tecrübeli anneler bilir belki ama bana kullandığım hiç bir ürünü kullanamayacağımı söyledi. Vücuduma sürdüğüm nemlendiricen tut yüz için serum vs tarzı hiç biri uygun değilmiş gebelikte. Sadece bebe ürünleri kullanabilirsin dedi neyi kastetti önerisi olan var mıdır?
bana hiç bir şey demedi saçını boyatma yeter dedi diğer seyleri abartmamak kaydıyla serbest

kese seklınde bozukluk dıye google aratırsan senı mahvederımmmmmm :KK70: kuzum ıcımız oyle lombur lombur kı ne sekıllere gırıyor cıhaz baslıgını oynatırken :) endıselenme anlıyorum senı , ama ıcını ferah tut hayırlısı ıle buyuyor bebısın gelısmıs :)
Ayne bileyim kuzum ya 🤣🤣yuvarlak desek yuvarlak degil fasulye desek oyle degil 🤣🤣

Canım bütün mesajlarını okudum. Bana göre biraz fazla gerginsin. Heyecanını stresini anlıyorum ama bence biraz sakin olmaya çalış. Hepimiz sırayla duyduk ben de ilk gittiğimde sadece kese gördüm sonra bebek gördüm sonra kalbini duydum. Hepsi birden olması için en az 8 haftalık falan olman lazım. Sen şu an daha 6 haftalıksın. Çok normal yani. Döllenme günlerimiz farklı yumurtlama günlerimiz farklı. Belki geç yumurtan çatladı geç döllendi 🤷🏼‍♀️ sakin ol lütfen 🎈 ilacın bitince de kafana göre alıp devam etme. Öyle olsa dr derdi yani. Şu an en mantıklısı ilacın bittiği gün git kontrol ol. Bebeğini strese sokmazsın aksine rahatlarsın acaba mı diye düşünmezsin. Bunlar benim fikrim ☺️ hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıcakla ilerler sürecin ♥️
Evet biraz gerginim🙏 ama haklısınız biraz daha sakinleşmek lazım.. uzun zamandır isteyince şimdi bu mucize ile insan daha da bir korumacı ve gergin oluyormuş.. teşekkür ederim desteğin için.. 🤗 Amin hepimizin sağlıkla büyüsün sağlıkla kucagimiza alalım inşallah 🤲

hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım :dua:
Canım hayırlı olsun topiği almışsın hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. Benim dün çok yoğun kanamalarım oldu büyük parçalar düşürdüm fenalaştım apar topar doktora gittik çok şükür bebeğim hala yerinde kalbide pıt pıt atıyor ama riskim var hep yatış verdi doktor yatıyorum sürekli. Şu riskli zamanı gecirebilirsem inşallah o zaman listeye girmek istiyorum ❤️🥲🙏🏼

Çok soru soruyorum ama yinede bilgisi olanlar yazarsa mutlu olurum.

Sat 18 ocak, 17.02 de beta 2060 çıktı.. 18.02 cumartesi doktor kontrolüne gittik, ufacık belli belirsiz dedi ama ufak bi kese vardı.. vajinal olarakta baktı.. duphaston yazdı sabah akşam 1 içmeye başladım.. akşam sağ kasigima bicak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı ama kan yoktu çok şükür 🙏
Bu ilaç 28.02 de bitecek.. 10 gün içinde tekrar kontrole gitmeye gerek var mı sizce yaklaşık 6 haftalik olmuş olacak.. çok strese sokmak uygun mu ?
İlk gebelik öğrendiğiniz zaman ne kadar aralıklarla tekrar kontrole gittiniz?
Tabiki merak ettiklerimizi soracağız tecrübeli olanlar da yanıtlar burda herkes birbirini tanımasa da destek oluyor bu çok güzel bişey.. 10 gün içinde herhangi Bi sorun sıkıntı yaşamazsanız gitmene gerek yok bence benim doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar gel ama bu sürede Bi sorun yaşarsan 2 haftanın dolmasını bekleme hemen çık gel dedi. Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Sağlıklı gebelikler canım🌼🌼

Askkıııımm gercektennn mııı yaaa nasıl yanlıs olsun bal gıbı var suan cok mutlu oldum anlatamamm :KK200:
Kuzum sen de mi hamilesin 😱 ay hem fe grubun başkanıymışsın valla kafam uçmuş durumda sabahtan beri şimdi fark ettim
kan verdim bir saat önce kuzum sonuç da çıkmış bir yerde 115 var bir yerde durum 5 yazıyor ne demek durum 5 anlamadım. Atıyorum sonuç kağıdını baksana bir. Galiba hamileyim cidden şoktayım

Eklentiler

• 975FFEA7-D19C-4C71-8098-952C1079EB06.jpeg
    975FFEA7-D19C-4C71-8098-952C1079EB06.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 67
Tabiki merak ettiklerimizi soracağız tecrübeli olanlar da yanıtlar burda herkes birbirini tanımasa da destek oluyor bu çok güzel bişey.. 10 gün içinde herhangi Bi sorun sıkıntı yaşamazsanız gitmene gerek yok bence benim doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar gel ama bu sürede Bi sorun yaşarsan 2 haftanın dolmasını bekleme hemen çık gel dedi. Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Sağlıklı gebelikler canım🌼🌼
Çok teşekkür ederim.. 🤗🙏 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

az daha buyusun gecer kuzum yerını genısletırken oluyor kuzum , magnezyum bu haftalarda verıyolarmı bılmıyorum ben 30 lu haftalar cıvarı kullanmıstım agrı ıcın
Özeldeki doktorum magnezyum için günde bir tane muz ye çok olgunlaşmamış olanlardan dedi ilaç başlayana kadar tercih edebilirsin 🙂

Evet biraz gerginim🙏 ama haklısınız biraz daha sakinleşmek lazım.. uzun zamandır isteyince şimdi bu mucize ile insan daha da bir korumacı ve gergin oluyormuş.. teşekkür ederim desteğin için.. 🤗 Amin hepimizin sağlıkla büyüsün sağlıkla kucagimiza alalım inşallah 🤲
O kadar haklısın ki ben de 4 yıl bekledim tedaviler oldum tutmadı. Şimdi kendiliğinden olunca ben de çok tedirginim. Ama yaptığımız stres hem bebeğe hem bize zarar. Şunun farkına varınca ben sakinleşmiştim. O kadar uğraşmaya olmadı rabbim ol deyince oldu. Onu şu an koruyanda o . Ben ne yaparsam yapayım olacak şey olur önüne geçemem, elimden geleni yaparım gerisini bırakırım dediğim anda rahatladım. Sen de en kısa zamanda rahatla inşallah tadını çıkar 🥰 her şey yolunda korkma ♥️♥️

Canım hayırlı olsun topiği almışsın hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. Benim dün çok yoğun kanamalarım oldu büyük parçalar düşürdüm fenalaştım apar topar doktora gittik çok şükür bebeğim hala yerinde kalbide pıt pıt atıyor ama riskim var hep yatış verdi doktor yatıyorum sürekli. Şu riskli zamanı gecirebilirsem inşallah o zaman listeye girmek istiyorum ❤️🥲🙏🏼
Allah ım sana da bebeğine de şifa versin canım sağlıkla büyüsün gelişsin meleğin ❤️

Yaaa inşallah bir an önce toparlanırsınız her şey yoluna girer canım. Neden öyle olmuş ki acaba durduk yere mi oldu 🤷🏼‍♀️ ayrıca da listeye gir tabi ki bebeğin seninle ♥️

Kendine dikkat et dinlen iyice🤲

O kadar haklısın ki ben de 4 yıl bekledim tedaviler oldum tutmadı. Şimdi kendiliğinden olunca ben de çok tedirginim. Ama yaptığımız stres hem bebeğe hem bize zarar. Şunun farkına varınca ben sakinleşmiştim. O kadar uğraşmaya olmadı rabbim ol deyince oldu. Onu şu an koruyanda o . Ben ne yaparsam yapayım olacak şey olur önüne geçemem, elimden geleni yaparım gerisini bırakırım dediğim anda rahatladım. Sen de en kısa zamanda rahatla inşallah tadını çıkar 🥰 her şey yolunda korkma ♥️♥️
Amin inşallah Rabbim ol desin yeter elbette 🤗🤗

Siz de bendensiniz benim 2 tane 3. Gün embiryom donduruldu. Şimdide kendiliğinden olunca tam rahim filminden sonra insan her şeyde bir şey arıyor :) inş herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur

Ben ilk gebeliğimde nemlendirici dahi sürmüyordum duş sonrası bebek yağı kullanıyordum iyi geliyordu.kimyasal olduğu için çoğu ürün önerilmiyor kisacabkk kisacabkk

Back