benide ekler misin canım :)Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ @Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 @freejourney 28 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @Neptunnn 40 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @XbirKadin 29 27 Aralık 1.Çocuk 06.10.2023 kisacabkk 34 29 Aralık 1.Çocuk 05.10.2023 1HANIM 30 1 Ocak 1.Çocuk Eskişehir 08.10.2023 @ebru_can_ebru 30 2 Ocak 2.Çocuk 07.10.2023 @simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @sadecebirsoruu 30 3 Ocak 1.Çocuk Ankara 15.03.2023 Kolostrofobi 28 5 Ocak 2.Çocuk Mersin 12.10.2023 @mucize1996 26 5 Ocak 1.Çocuk Tekirdağ 12.10.2023 @Hilal15 23 6 Ocak 3.Çocuk 13.10.2023 @Duambelliduyanbelli228 24 7 Ocak 1.Çocuk 14.10.2023 sandriyon 33 7 Ocak 3.Çocuk Belçika 14.10.2023 @Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 @hatery 34 8 Ocak 2.Çocuk İzmir 14.10.2023 @srsrnr 27 9 Ocak 1.Çocuk Yurtdışı 16.10.2023 D dra21 26 9 Ocak 1.Çocuk 18.10.2023 @mbaytekin 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023 @nirayku 31 12 Ocak 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023 @Sandal kokusu 31 12 Ocak 1.Çocuk Adana 18.10.2023 @sezen0782 40 18 Ocak 1.Çocuk 25.10.2023 Devakus 29 20 Ocak 1.Çocuk İzmir 17.10.2023 @ayzelll 30 24 Ocak 1.Çocuk Ankara 31.10.2023 @mucizelerim34 31 26 Ocak 1.Çocuk Ankara 17.10.2023
bana hiç bir şey demedi saçını boyatma yeter dedi diğer seyleri abartmamak kaydıyla serbestKızlar kullandığınız kozmetik ürünlerle ilgili doktoruna danışan oldu mu. Tecrübeli anneler bilir belki ama bana kullandığım hiç bir ürünü kullanamayacağımı söyledi. Vücuduma sürdüğüm nemlendiricen tut yüz için serum vs tarzı hiç biri uygun değilmiş gebelikte. Sadece bebe ürünleri kullanabilirsin dedi neyi kastetti önerisi olan var mıdır?
2 martta randevum o zamana kadar idare edecez artık.Gecmis olsun canim doktorundan ilac iste
Ayne bileyim kuzum yakese seklınde bozukluk dıye google aratırsan senı mahvederımmmmmmkuzum ıcımız oyle lombur lombur kı ne sekıllere gırıyor cıhaz baslıgını oynatırken :) endıselenme anlıyorum senı , ama ıcını ferah tut hayırlısı ıle buyuyor bebısın gelısmıs :)
Evet biraz gerginimCanım bütün mesajlarını okudum. Bana göre biraz fazla gerginsin. Heyecanını stresini anlıyorum ama bence biraz sakin olmaya çalış. Hepimiz sırayla duyduk ben de ilk gittiğimde sadece kese gördüm sonra bebek gördüm sonra kalbini duydum. Hepsi birden olması için en az 8 haftalık falan olman lazım. Sen şu an daha 6 haftalıksın. Çok normal yani. Döllenme günlerimiz farklı yumurtlama günlerimiz farklı. Belki geç yumurtan çatladı geç döllendisakin ol lütfen ilacın bitince de kafana göre alıp devam etme. Öyle olsa dr derdi yani. Şu an en mantıklısı ilacın bittiği gün git kontrol ol. Bebeğini strese sokmazsın aksine rahatlarsın acaba mı diye düşünmezsin. Bunlar benim fikrim hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıcakla ilerler sürecin
Canım hayırlı olsun topiği almışsın hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. Benim dün çok yoğun kanamalarım oldu büyük parçalar düşürdüm fenalaştım apar topar doktora gittik çok şükür bebeğim hala yerinde kalbide pıt pıt atıyor ama riskim var hep yatış verdi doktor yatıyorum sürekli. Şu riskli zamanı gecirebilirsem inşallah o zaman listeye girmek istiyorumhanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Tabiki merak ettiklerimizi soracağız tecrübeli olanlar da yanıtlar burda herkes birbirini tanımasa da destek oluyor bu çok güzel bişey.. 10 gün içinde herhangi Bi sorun sıkıntı yaşamazsanız gitmene gerek yok bence benim doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar gel ama bu sürede Bi sorun yaşarsan 2 haftanın dolmasını bekleme hemen çık gel dedi. Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Sağlıklı gebelikler canımÇok soru soruyorum ama yinede bilgisi olanlar yazarsa mutlu olurum.
Sat 18 ocak, 17.02 de beta 2060 çıktı.. 18.02 cumartesi doktor kontrolüne gittik, ufacık belli belirsiz dedi ama ufak bi kese vardı.. vajinal olarakta baktı.. duphaston yazdı sabah akşam 1 içmeye başladım.. akşam sağ kasigima bicak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı ama kan yoktu çok şükür
Bu ilaç 28.02 de bitecek.. 10 gün içinde tekrar kontrole gitmeye gerek var mı sizce yaklaşık 6 haftalik olmuş olacak.. çok strese sokmak uygun mu ?
İlk gebelik öğrendiğiniz zaman ne kadar aralıklarla tekrar kontrole gittiniz?
Kuzum sen de mi hamilesinAskkıııımm gercektennn mııı yaaa nasıl yanlıs olsun bal gıbı var suan cok mutlu oldum anlatamamm
Çok teşekkür ederim..Tabiki merak ettiklerimizi soracağız tecrübeli olanlar da yanıtlar burda herkes birbirini tanımasa da destek oluyor bu çok güzel bişey.. 10 gün içinde herhangi Bi sorun sıkıntı yaşamazsanız gitmene gerek yok bence benim doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar gel ama bu sürede Bi sorun yaşarsan 2 haftanın dolmasını bekleme hemen çık gel dedi. Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Sağlıklı gebelikler canım
Özeldeki doktorum magnezyum için günde bir tane muz ye çok olgunlaşmamış olanlardan dedi ilaç başlayana kadar tercih edebilirsinaz daha buyusun gecer kuzum yerını genısletırken oluyor kuzum , magnezyum bu haftalarda verıyolarmı bılmıyorum ben 30 lu haftalar cıvarı kullanmıstım agrı ıcın
O kadar haklısın ki ben de 4 yıl bekledim tedaviler oldum tutmadı. Şimdi kendiliğinden olunca ben de çok tedirginim. Ama yaptığımız stres hem bebeğe hem bize zarar. Şunun farkına varınca ben sakinleşmiştim. O kadar uğraşmaya olmadı rabbim ol deyince oldu. Onu şu an koruyanda o . Ben ne yaparsam yapayım olacak şey olur önüne geçemem, elimden geleni yaparım gerisini bırakırım dediğim anda rahatladım. Sen de en kısa zamanda rahatla inşallah tadını çıkarEvet biraz gerginimama haklısınız biraz daha sakinleşmek lazım.. uzun zamandır isteyince şimdi bu mucize ile insan daha da bir korumacı ve gergin oluyormuş.. teşekkür ederim desteğin için.. Amin hepimizin sağlıkla büyüsün sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Allah ım sana da bebeğine de şifa versin canım sağlıkla büyüsün gelişsin meleğinCanım hayırlı olsun topiği almışsın hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. Benim dün çok yoğun kanamalarım oldu büyük parçalar düşürdüm fenalaştım apar topar doktora gittik çok şükür bebeğim hala yerinde kalbide pıt pıt atıyor ama riskim var hep yatış verdi doktor yatıyorum sürekli. Şu riskli zamanı gecirebilirsem inşallah o zaman listeye girmek istiyorum
Yaaa inşallah bir an önce toparlanırsınız her şey yoluna girer canım. Neden öyle olmuş ki acaba durduk yere mi olduCanım hayırlı olsun topiği almışsın hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. Benim dün çok yoğun kanamalarım oldu büyük parçalar düşürdüm fenalaştım apar topar doktora gittik çok şükür bebeğim hala yerinde kalbide pıt pıt atıyor ama riskim var hep yatış verdi doktor yatıyorum sürekli. Şu riskli zamanı gecirebilirsem inşallah o zaman listeye girmek istiyorum
Kendine dikkat et dinlen iyiceCanım hayırlı olsun topiği almışsın hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. Benim dün çok yoğun kanamalarım oldu büyük parçalar düşürdüm fenalaştım apar topar doktora gittik çok şükür bebeğim hala yerinde kalbide pıt pıt atıyor ama riskim var hep yatış verdi doktor yatıyorum sürekli. Şu riskli zamanı gecirebilirsem inşallah o zaman listeye girmek istiyorum
İnşallah yakın zamanda olur gönlünüzce olsun her şeyİlaç verdi dün ama değer düşünce kullanmama gerek yok dediler kimyasal diye benim ilk gebeliğim değil zaten
Amin inşallah Rabbim ol desin yeter elbetteO kadar haklısın ki ben de 4 yıl bekledim tedaviler oldum tutmadı. Şimdi kendiliğinden olunca ben de çok tedirginim. Ama yaptığımız stres hem bebeğe hem bize zarar. Şunun farkına varınca ben sakinleşmiştim. O kadar uğraşmaya olmadı rabbim ol deyince oldu. Onu şu an koruyanda o . Ben ne yaparsam yapayım olacak şey olur önüne geçemem, elimden geleni yaparım gerisini bırakırım dediğim anda rahatladım. Sen de en kısa zamanda rahatla inşallah tadını çıkarher şey yolunda korkma
Sağol canım amin inşallah dualarınıza talibizAllah ım sana da bebeğine de şifa versin canım sağlıkla büyüsün gelişsin meleğin
Siz de bendensiniz benim 2 tane 3. Gün embiryom donduruldu. Şimdide kendiliğinden olunca tam rahim filminden sonra insan her şeyde bir şey arıyor :) inş herkes hayırlısıyla evlat sahibi olurO kadar haklısın ki ben de 4 yıl bekledim tedaviler oldum tutmadı. Şimdi kendiliğinden olunca ben de çok tedirginim. Ama yaptığımız stres hem bebeğe hem bize zarar. Şunun farkına varınca ben sakinleşmiştim. O kadar uğraşmaya olmadı rabbim ol deyince oldu. Onu şu an koruyanda o . Ben ne yaparsam yapayım olacak şey olur önüne geçemem, elimden geleni yaparım gerisini bırakırım dediğim anda rahatladım. Sen de en kısa zamanda rahatla inşallah tadını çıkarher şey yolunda korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?