2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Bu tarz ara kanamalar bazı kadınlarda olurmuş canım, yoğun gelmedikçe endişe etme , çok ayakta kalmamaya çalış , muhtemelen embriyo büyürken rahimde hafif kanamalar yaratıyor

ahh ahhh bende 72 ile hamile kaldım kimbilir kaçla doğuma gidecem kızımda veremedim kilolları inşallah bunda öyle olmam
Ben de 65’le hamile kalmış oldum.. ramazana girmeden 62 kg idim, dikkat ediyordum, ramazan bitince 64’ü gördüm ben şok ben iptal dün gittiğim muayenede tartıldım 65 çıktım güya 57 kg ile hamile kalacaktım, 4 sene önce kızıma da 63’le hamile kalmıştım Doktorum kızdı bana PinkMermaid buna mı kafaya takıyorsun, bebek sağlıkla doğsun verirsin dedi ki çok haklı, bebeklerimize odaklanalım kızlar, bir can taşıyoruz en güzel şekilde beslenmesi lazım

Evet şimdi çıktım dr.ilk knt olduk kesemiz oluşmuş.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.nasıl dayanıcam 2 hafta :)
Merhaba tebrikler bende ıkı gun once keseyı gprdum benide dokuz gun sonra çagırdı bende bi stres bi heyecan bebek kesede var mı yok ona da bakılıyor dmi

M Maviayyy canim doktordan geldim simdi ikiz deilmis tekmis diger doktor yanilmis sanirim. Alti haftalik olmusuz iki hafta sonraya randevu verdi.
Masallah kuzum hakkinda hayirlisi buymus demekki kalp atisinida duydunmu kuzum saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah annesi gibi güzel kalpli cimcime nasip olur bitane

Kizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Cnm benimde 3 gun once geldi doktor progestan verdi istersen bir doktora git bende kanama alani görünmedi doktor her ihtimale karşı vereyim dedi

Ben bugün doktora gittim kızlar sadece kese göründü. Bugün 6. Hafta bitiyor 7 ye giriyorum doktor hiç kötü bişey söylemedi ama bilemedim bende

Canım benim kaybın için üzüldüm, inşallah bu sefer çok güzel bir hamilelik yaşarsın

Merhaba cnm seni burda görmek çok güzel insallah saglikla bebeğini kucagina alacaksin rabbimin izni ile
Hayırla güzel haberle gel insllah cnm

ivet ivettt ay ikinci ama bunda değişik heycanlıyım
Benim de 2. , ben de pek bir heyecanlıyım bize ne oluyorsa ilkinde cahil cesareti mi desem ne yaşayacağını bilmemenin huzuru mu desem çok rahattım, şimdi an ve an ne yaşayacağımızı bildiğimizden böyleyiz sanırım

Merhaba cnm seni burda görmek çok güzel insallah saglikla bebeğini kucagina alacaksin rabbimin izni ile
Hayırla güzel haberle gel insllah cnm
Ya cnm sen tanıdık geldin sanki daha önce konusmustuk demi Amin ins..

Ben bugün doktora gittim kızlar sadece kese göründü. Bugün 6. Hafta bitiyor 7 ye giriyorum doktor hiç kötü bişey söylemedi ama bilemedim bende
Hayirli olsun cnm kesen gözükmüş insallah kalp atisinida duyarsin aklina kötü birsey getirme hersey guzel olacak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…