- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Bu tarz ara kanamalar bazı kadınlarda olurmuş canım, yoğun gelmedikçe endişe etme , çok ayakta kalmamaya çalış , muhtemelen embriyo büyürken rahimde hafif kanamalar yaratıyorKizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Sonraki randevunuza gititniz mi pekiHayır sadece kese göründü.
Ben de 65’le hamile kalmış oldum..ahh ahhh bende 72 ile hamile kaldım kimbilir kaçla doğuma gidecem kızımda veremedim kilolları inşallah bunda öyle olmam
Anladım canım teşekkür ederim merak ettim bendeDevlette de dosya açtır dedi özeldeki doktorum bazı testleri orda yaptır dicem dedi ondan canım
Merhaba tebrikler bende ıkı gun once keseyı gprdum benide dokuz gun sonra çagırdı bende bi stres bi heyecan bebek kesede var mı yok ona da bakılıyor dmiEvet şimdi çıktım dr.ilk knt olduk kesemiz oluşmuş.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.nasıl dayanıcam 2 hafta :)
Bu kez öyle düşünüyorum kizimda hep kaybetme korkusu vardı icimde, şimdi iyi düşünüyorum ins sonu güzel olur bu kez hepimiz icinInsallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Guzel düşünün guzel olsun
L
Masallah kuzum hakkinda hayirlisi buymus demekki kalp atisinida duydunmu kuzum saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah
Benimde dün aksamdan beri kötü migdem sanırım baslicak bulanti. Kizimda yoktu hic ama bu simdiden rahatsız etmeye basladibugün hafifden midem rahatsız etmeye başladı çok korkayrum ondan
ivet ivettt ay ikinci ama bunda değişik heycanlıyımO zaman git, en azından kese düzgün oluşmuş mu, haftasında mı onu görürsün
ah ah kızımda ben 6 ay çekdiydim bunda çekmem inşallahBenimde dün aksamdan beri kötü migdem sanırım baslicak bulanti. Kizimda yoktu hic ama bu simdiden rahatsız etmeye basladi
Cnm benimde 3 gun once geldi doktor progestan verdi istersen bir doktora git bende kanama alani görünmedi doktor her ihtimale karşı vereyim dediKizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
kalp atışı varsa bebişde ordadır:)Merhaba tebrikler bende ıkı gun once keseyı gprdum benide dokuz gun sonra çagırdı bende bi stres bi heyecan bebek kesede var mı yok ona da bakılıyor dmi
Canım benim kaybın için üzüldüm, inşallah bu sefer çok güzel bir hamilelik yaşarsınKızlar merhaba 10 gün önce cok şükür şubat annesi olucagimi öğrendim, elim yazmaya gitmedi günlerdir.. Ben geçen senr bu ay hamile kalmıştım 2021 şubat annesi olucaktim Rabbim nasip etmedi kaybettim kızımı 4 buçuk aylik su bitmesi sonucu malesef kromozom bozukluğu cikti.. Simdi yine aynı aya denk gelmesi rabbimin bu mucizesi.. Rabbim ins bu kez 2022 şubat annesi olmayı nasip eder.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ins.. Bugün kese randevum var Allahın izniyle ins keseyi de bebeğimi de görürüm. Adete göre 5+1im..
Merhaba cnm seni burda görmek çok güzelKızlar merhaba 10 gün önce cok şükür şubat annesi olucagimi öğrendim, elim yazmaya gitmedi günlerdir.. Ben geçen senr bu ay hamile kalmıştım 2021 şubat annesi olucaktim Rabbim nasip etmedi kaybettim kızımı 4 buçuk aylik su bitmesi sonucu malesef kromozom bozukluğu cikti.. Simdi yine aynı aya denk gelmesi rabbimin bu mucizesi.. Rabbim ins bu kez 2022 şubat annesi olmayı nasip eder.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ins.. Bugün kese randevum var Allahın izniyle ins keseyi de bebeğimi de görürüm. Adete göre 5+1im..
Doğru :) ikisi bir bellı olacak yanı kontroldekalp atışı varsa bebişde ordadır:)
Benim de 2. , ben de pek bir heyecanlıyım bize ne oluyorsaivet ivettt ay ikinci ama bunda değişik heycanlıyım
Ya cnm sen tanıdık geldin sanki daha önce konusmustuk demiMerhaba cnm seni burda görmek çok güzelinsallah saglikla bebeğini kucagina alacaksin rabbimin izni ile
Hayırla güzel haberle gel insllah cnm
Hayirli olsun cnm kesen gözükmüş insallah kalp atisinida duyarsin aklina kötü birsey getirme hersey guzel olacak cnmBen bugün doktora gittim kızlar sadece kese göründü. Bugün 6. Hafta bitiyor 7 ye giriyorum doktor hiç kötü bişey söylemedi ama bilemedim bende
Evet kuzum dua grubundanim bendeYa cnm sen tanıdık geldin sanki daha önce konusmustuk demiAmin ins..