2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba herkese. Benim de son adet tarihim 8 mayis. Adetim 1 hafta gecikince dun doktora gittim. Beta 1200 lerde cikti. Vajinal ultrason ile kese gozuktu. Ama ici dolu mu bos mu kalp atisi vs icin 29 hazirana gun verdi. Insallah saglikla dunyaya gelir bebislerimiz.
32 yasindayim bir kizim var. Iki kiz gebelikten sonra tup bebek tedavisi ile dunyaya gelmisti. Gecen ay da kardesi olsun diye tekrar tup bebek yaptirmistik tutmadi. Bu ay kendi kendine oldu. Sasirsik kaldik. Hayırlısıyla gelsin insallah .

Valla aynı kaderi paylaşıyoruz ama çok dert etmiyorum ben kızında 71 le hamile kalmıştım 93 le doğuma gittim kızım 1 yaşındayken 68 kiloydum. Şimdi de 73 le hamile kaldım 77 oldum şimdiden
dıyetle mı verıyorsun. benım kendılıgınden gıtmıyor ıste. ama ılk aydan da 5 kılo nedır yaa ağlıcaamm :KK43:

Şaka yapıyorsun 🤭 kız şimdiden 5 kg mu aldın 🤣 çok da güzel kg vermişsin bak , bence daha kontrollü ol canım, yoğurda yulaf ezmesi koy bir avuç ve 1 muz bir de ceviz koy, asla acıkmazsın en az 5 saat, garanti ediyorum
İş çıkışı hemen alıcam yulafı denemem lazım acil . açlıktan uyuyamıyorum oturamıyorum sureklı yemek yıyesım gelıyor ben böyle bişi görmedım bayılcak gıbı acım :KK43:

Merhabalar, bugün kontrol için doktora gittim. doktor keseyi gördü ama embriyo gelişimi göremediğini söyledi. Boş gebelik olabilirmiş. Haftaya tekrar gideceğim çok üzgünüm

diyetisyen eşliğinde diyet yapamıyorum olmuyor, sabah büyük mide bulantısı ve halsizlik var
ama aşırı da yüklenmiyorum kendime, kilo almadım şükür ama uymamakta fena
zor bi yaz beni bekliyor.
Ben başlayacaktım hemen diyetisyenlr bu yüzden vazgeçtim canim ağustosa attim randevuyu zaten bisey yiyemiyorum gereksiz yere kendimi kasmayayim dedim şimdi Ekmeğe yoğurt sürüp tuzla onu yiyorum bizim burada sert kara simit derler o iyi geliyor onu yiyorum insallah geçince bilantin gidersin

diyetisyen eşliğinde diyet yapamıyorum olmuyor, sabah büyük mide bulantısı ve halsizlik var
ama aşırı da yüklenmiyorum kendime, kilo almadım şükür ama uymamakta fena
zor bi yaz beni bekliyor.
Birde şöyle düşün bende yazım mahvolacak diye düşünüyordum kış gec geliyor daha yaz da gelemedi en azından ağustos eylüle geçecek hersey sonunda iyi hissedeceksin

Kızlar ya e-nabız dan aşı durumunuza baktınız mı hiç sabah baktım benimkinde böyle yazıyor herkes de mi böyle yazıyor acaba yoksa ben asm de gebelik testi yaptırdım ve yüksek riskli gebeyim o yüzden sistem de gözüküyor da bende mi yazıyor sadece
Bende sıralamaya girmediniz yazıyor canim

Kizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Doktoruna git canim veya bilgilendir kanamanin hangi türlüsü risk bilemeyiz

X