- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
Yok canim. Ultrasonda bebisim gorunuyodu olusmaya baslamis. Ama kalp sesi icin iki hafta sonra gel dedikalp atışı duyabildiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim. Ultrasonda bebisim gorunuyodu olusmaya baslamis. Ama kalp sesi icin iki hafta sonra gel dedikalp atışı duyabildiniz mi
Umarım yanılıyorumdur. Umarım bebeklerimiz sağlıkla doğar.hiç doktora gitmedim ama sat göre 5+4 bugün, kesinlikle unutmuyor ama şöyle düşünün bu kayıplar genelde sağlıksız gebeliğinin neticesinde oluşuyor çoğu zaman inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız
Hayirla duyarsin insllah cnm kalp atisinidaAminnn insaAllah. Bebek olusmaya baslamis ama kalp sesi icin iki hafta sonraya gun verdi
5+1 de gittimBenimde sadece kese göründü siz hang gün gittiniz ben bugün 7. Haftaya giriyorum ama
Şuan 5+4Bende uyuyamıyorum onceden daha çok uyurdum
Peki kaç haftalık sizin takibinize göre
Aa benımde 5+3Şuan 5+4
Merhaba, benmde tarihlerim aynı. Salı günü için randevu aldım inşallah görebilirizi keseyiMerhaba benim de sat 15 mayıstı şu tarihe kadar olmadım test yaptım pozitif çıktı.Siz doktor kontrolüne gittiniz mi yarın için randevu aldım.Bir kaç gün daha beklesem mi acaba?
Benimde 5+3Aa benımde 5+3
dıyetle mı verıyorsun. benım kendılıgınden gıtmıyor ıste. ama ılk aydan da 5 kılo nedır yaa ağlıcaammValla aynı kaderi paylaşıyoruz ama çok dert etmiyorum ben kızında 71 le hamile kalmıştım 93 le doğuma gittim kızım 1 yaşındayken 68 kiloydum. Şimdi de 73 le hamile kaldım 77 oldum şimdiden
İş çıkışı hemen alıcam yulafı denemem lazım acil . açlıktan uyuyamıyorum oturamıyorum sureklı yemek yıyesım gelıyor ben böyle bişi görmedım bayılcak gıbı acımŞaka yapıyorsun kız şimdiden 5 kg mu aldın çok da güzel kg vermişsin bak , bence daha kontrollü ol canım, yoğurda yulaf ezmesi koy bir avuç ve 1 muz bir de ceviz koy, asla acıkmazsın en az 5 saat, garanti ediyorum
Gerçekten mi ne kadar güzel siz ne durumdasınız pekiBenimde 5+3
belki geç döllenme olabilirMerhabalar, bugün kontrol için doktora gittim. doktor keseyi gördü ama embriyo gelişimi göremediğini söyledi. Boş gebelik olabilirmiş. Haftaya tekrar gideceğim çok üzgünüm
Amin canim. Sen nezaman gidecen bida. Ogluslari gormeyeHayirla duyarsin insllah cnm kalp atisinida
Ben başlayacaktım hemen diyetisyenlr bu yüzden vazgeçtim canim ağustosa attim randevuyu zaten bisey yiyemiyorum gereksiz yere kendimi kasmayayim dedim şimdi Ekmeğe yoğurt sürüp tuzla onu yiyorum bizim burada sert kara simit derler o iyi geliyor onu yiyorum insallah geçince bilantin gidersindiyetisyen eşliğinde diyet yapamıyorum olmuyor, sabah büyük mide bulantısı ve halsizlik var
ama aşırı da yüklenmiyorum kendime, kilo almadım şükür ama uymamakta fena
zor bi yaz beni bekliyor.
Birde şöyle düşün bende yazım mahvolacak diye düşünüyordum kış gec geliyor daha yaz da gelemedi en azından ağustos eylüle geçecek hersey sonunda iyi hissedeceksindiyetisyen eşliğinde diyet yapamıyorum olmuyor, sabah büyük mide bulantısı ve halsizlik var
ama aşırı da yüklenmiyorum kendime, kilo almadım şükür ama uymamakta fena
zor bi yaz beni bekliyor.
Bende sıralamaya girmediniz yazıyor canimKızlar ya e-nabız dan aşı durumunuza baktınız mı hiç sabah baktım benimkinde böyle yazıyor herkes de mi böyle yazıyor acaba yoksa ben asm de gebelik testi yaptırdım ve yüksek riskli gebeyim o yüzden sistem de gözüküyor da bende mi yazıyor sadece
Doktoruna git canim veya bilgilendir kanamanin hangi türlüsü risk bilemeyizKizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.