Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 10 gün içinde kalp atışını duymak için gidiliyor. Bende tebrik ederim sizi☺Canım tebrık ederım bende kese gordum sonrakı randevu kalp atışı için mi oluyor yoksa kese içinde bebek var mı yok mu ona mı bakılıyor
Canım kötü şeyler neden düşünüyorsun ? Daha önce kimyasal mı geçirdin ondan mı evhama kapıldın ? Lütfen iyi şeyler düşün..Kızlar sanırım ben bu bebeği de kaybedicem. Memelerimde ne acı ne sızı kalmadı, sertliğide gitti yumuşadı. İlk seferde de böyle olmuştu anlam verememiştim cumartesi özele gidicem. Kalp atışını hiç duyamazsam şaşırmıcam...
Missed abortus dendi. Bebeğin kalbi durdu, düşük de gerçekleşmedi mecbur kürtaja alınmıştım ve ilk hamileliğimdi, doğal yolla hamile kalmıştım. Gene doğal yolla hamile kaldım ama yaşadıklarımın birebir aynısı tekrarlanıyor şu anCanım kötü şeyler neden düşünüyorsun ? Daha önce kimyasal mı geçirdin ondan mı evhama kapıldın ? Lütfen iyi şeyler düşün..
Sonraki randevunuza gititniz mi peki
Bende keseyı gördüm de
Doktor 9 gun sonra gel dedi de o yüzden soruyorum
Çok teşekkür ederim sonu güzel olsun hepımız için inşallahEvet 10 gün içinde kalp atışını duymak için gidiliyor. Bende tebrik ederim sizi☺
Evet canım yaa bende aynı durumdayım senle habire mideme kramp giriyor strestenYok henüz gitmedim.ilk randevumda 5.haftaydı keseyi gördü herşey yolunda gibi dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi ama çok uzun ya
hayır hayır öyle düşünmeyin lütfen evrene olumsuz mesaj göndermeyin benmde ilk ana göre acı sızı yok sakin olunKızlar sanırım ben bu bebeği de kaybedicem. Memelerimde ne acı ne sızı kalmadı, sertliğide gitti yumuşadı. İlk seferde de böyle olmuştu anlam verememiştim cumartesi özele gidicem. Kalp atışını hiç duyamazsam şaşırmıcam...
Beden öyle düşünüyorsun iyi düşün iyi olsun benim hiç olmadı göğüs ağrım normalde adet öncesi 1 hafta olur ama hamileyken olmadı hiç 5. Gebeliğim hepsi birbirinden farklıydı aynısı olacak niye birşey yokKızlar sanırım ben bu bebeği de kaybedicem. Memelerimde ne acı ne sızı kalmadı, sertliğide gitti yumuşadı. İlk seferde de böyle olmuştu anlam verememiştim cumartesi özele gidicem. Kalp atışını hiç duyamazsam şaşırmıcam...
Cnm niye kötü düşünüyorsun ilkte yasafigin olay kötü bir tecrübeydi insllah hersey iyi olacak bol bol.dua et cnm aklina getirme bile rabbim izni ile duyacaksin mingin kalbini stres yaratma kendineKızlar sanırım ben bu bebeği de kaybedicem. Memelerimde ne acı ne sızı kalmadı, sertliğide gitti yumuşadı. İlk seferde de böyle olmuştu anlam verememiştim cumartesi özele gidicem. Kalp atışını hiç duyamazsam şaşırmıcam...
Ben hiç beta baktırmadım.adetim 4 gün gecikince evde test yaptım pozitif çıkınca dr a gittim zaten keseyi hemen gördü o yüzden kan filan istemedi .Evet canım yaa bende aynı durumdayım senle habire mideme kramp giriyor stresten
Birde ıkı gundur sol kasıgımda batmalar falan vardı sımdı hiçbir belirtim yok
Senim belirtilerin var mı
Betan kaçken keseyı gordunuz
Benimde sadece kese göründü siz hang gün gittiniz ben bugün 7. Haftaya giriyorum amaHayır sadece kese göründü.
Sizinde gitti mi o memedeki tüm hisler?hayır hayır öyle düşünmeyin lütfen evrene olumsuz mesaj göndermeyin benmde ilk ana göre acı sızı yok sakin olun
Bende uyuyamıyorum onceden daha çok uyurdumBen hiç beta baktırmadım.adetim 4 gün gecikince evde test yaptım pozitif çıkınca dr a gittim zaten keseyi hemen gördü o yüzden kan filan istemedi .
Benim göğüsler çok hassas aşırı uyku halsizlik ve sol kasıkta gecekeri sancı oluyor.
aynen şimdi normale dönüyor siz içiniz ferah tuttun Allahın izni ile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşalah :)Sizinde gitti mi o memedeki tüm hisler?
Siz kaç haftalıktınız? Kalp kırıklıkları unutulmuyoraynen şimdi normale dönüyor siz içiniz ferah tuttun Allahın izni ile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşalah :)
hiç doktora gitmedim ama sat göre 5+4 bugün, kesinlikle unutmuyor ama şöyle düşünün bu kayıplar genelde sağlıksız gebeliğinin neticesinde oluşuyor çoğu zaman inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınızSiz kaç haftalıktınız? Kalp kırıklıkları unutulmuyor
Aminnn insaAllah. Bebek olusmaya baslamis ama kalp sesi icin iki hafta sonraya gun verdiMasallah kuzum hakkinda hayirlisi buymus demekki kalp atisinida duydunmu kuzum saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah annesi gibi güzel kalpli cimcime nasip olur bitane
Yok canim benden istemedi. En ilk gittigimde istedi bir sürü tahlil ikiz diyen doktor. Ama bu hicbirsey istemedi. O test sonuclarina bakti. Gayet saglikli ilerliyo sorun yok iki hafta sonra gel dediBende salı günü gitmiştim aynı şekilde bana da iki hafta sonraya randevu verdi ve kan testleri istedi , sizden de istedi mi