2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynıymışız canım maşallah ben tam adet günü gittim ondan görülmedi sanırım pazartesi gitcem nasip olursa. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Merhaba benim de sat 15 mayıstı şu tarihe kadar olmadım test yaptım pozitif çıktı.Siz doktor kontrolüne gittiniz mi yarın için randevu aldım.Bir kaç gün daha beklesem mi acaba?

Kızlar günaydın,
Aşı ile alakalı USA'de yapılan bir çalışma makalesini paylaşıyorum aşağıda. çok kabaca özetlerle 712 gebelikte 700ü sağlıklı dogumla sonuçlanmış. 12 başarısız durumun tam sebebi yok.Aşı ile bağlantılı olup olmadığı belli değil.
usa çalışma

Bu aşağıdaki diğer link ise DSÖ'nün yaptığı açıklama. Gebelikte kesin aşı olun ya da olmayın demiyorlar açıkça. Virüse maruz kalma riskiniz ne kadar yüksek,kronik hastalık durumunz var mı gibi etkenleri DR'unuza danışarak aşı olup olmamaya kendiniz karar verin diyor.
dsö

Valla aynı kaderi paylaşıyoruz ama çok dert etmiyorum ben kızında 71 le hamile kalmıştım 93 le doğuma gittim kızım 1 yaşındayken 68 kiloydum. Şimdi de 73 le hamile kaldım 77 oldum şimdiden
ahh ahhh bende 72 ile hamile kaldım kimbilir kaçla doğuma gidecem kızımda veremedim kilolları inşallah bunda öyle olmam

Ya kızlar ben hiç hamile hissetmiyorum bu normal mi. 5+1 de doktora gittim kese gördü bebek görünmedi daha küçükte zaten şimdi 7+1 im cumartesi doktora gidicem. Ablam ilk hamileliğinde boş gebelik yaşamıştı bendeki onun korkusu mu neden böyle bilmiyorum
öyle düşünmeyiin içinizi ferah tutun:)

Merhaba benim de sat 15 mayıstı şu tarihe kadar olmadım test yaptım pozitif çıktı.Siz doktor kontrolüne gittiniz mi yarın için randevu aldım.Bir kaç gün daha beklesem mi acaba?
Günaydın benim de 11 Mayıs ben gitmedim ama iki kez asm de beta baktırdım düzenli artış var mı diye kese bazen gözüküyor bazen gözükmüyor kese için kalp atışı İçin tekrar tekrar gitmek istemedim 7 hafta İçin randevu aldım kadın doğuma gitmeseniz de mutlaka iki kez beta baktırın derim

diyetisyen eşliğinde diyet yapamıyorum olmuyor, sabah büyük mide bulantısı ve halsizlik var
ama aşırı da yüklenmiyorum kendime, kilo almadım şükür ama uymamakta fena
zor bi yaz beni bekliyor.

Kızlar ya e-nabız dan aşı durumunuza baktınız mı hiç sabah baktım benimkinde böyle yazıyor herkes de mi böyle yazıyor acaba yoksa ben asm de gebelik testi yaptırdım ve yüksek riskli gebeyim o yüzden sistem de gözüküyor da bende mi yazıyor sadece

Eklentiler

• 9BD22A83-6A5E-49FC-9052-E896BBD63FD4.jpeg
    9BD22A83-6A5E-49FC-9052-E896BBD63FD4.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar ya e-nabız dan aşı durumunuza baktınız mı hiç sabah baktım benimkinde böyle yazıyor herkes de mi böyle yazıyor acaba yoksa ben asm de gebelik testi yaptırdım ve yüksek riskli gebeyim o yüzden sistem de gözüküyor da bende mi yazıyor sadece
Bende standart uyarı çıkıyor. Galiba doktorum zahmet edip gebe olduğumu sisteme girmemiş. Devlete ya da sağlık ocağına bildirmem gerekli galiba.

Eklentiler

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 57
Bende standart uyarı çıkıyor. Galiba doktorum zahmet edip gebe olduğumu sisteme girmemiş. Devlete ya da sağlık ocağına bildirmem gerekli galiba.
Ben gebelik testi pozitif çıkınca asm doktorum giriş yapmıştır büyük ihtimalle çünkü ilaç yazdı gebelik sebebi yazdı ilaç yazarken

Merhaba. Evet gittim pazartesi kese için gidicem inşallah vajinal bakmaya gerek yok 5+3 de karından görülür dedi. Yarın yine bir kan vericem değerim düzgün yükselmiş mi diye o kadar. İnşallah hayırlı haberler alırız 🙏

Günaydın benim de 11 Mayıs ben gitmedim ama iki kez asm de beta baktırdım düzenli artış var mı diye kese bazen gözüküyor bazen gözükmüyor kese için kalp atışı İçin tekrar tekrar gitmek istemedim 7 hafta İçin randevu aldım kadın doğuma gitmeseniz de mutlaka iki kez beta baktırın derim
Teşekkürler yarın gideyim .

Merhaba. Evet gittim pazartesi kese için gidicem inşallah vajinal bakmaya gerek yok 5+3 de karından görülür dedi. Yarın yine bir kan vericem değerim düzgün yükselmiş mi diye o kadar. İnşallah hayırlı haberler alırız 🙏
İnşallah inşallah..bende adet gecikmesi hariç hiç bir belirti yok biraz korkmaya başladım.Kimyasal gebelik dış gebelik falan okuyorum biraz korktum.

Bende çıkmıyor
Ben nisan da covit olmuştum
Bildiğim kadarıyla pozitif olanlar
6 ay geçmeden aşı olamıyor bu yüzden çıkmamış bende diye düşünüyorum

Eklentiler

• 9C8662D5-45DF-49C4-9D5B-1FD07F7859B5.jpeg
    9C8662D5-45DF-49C4-9D5B-1FD07F7859B5.jpeg
    187,8 KB · Görüntüleme: 51
Bende çıkmıyor
Ben nisan da covit olmuştum
Bildiğim kadarıyla pozitif olanlar
6 ay geçmeden aşı olamıyor bu yüzden çıkmamış bende diye düşünüyorum
Evet seni yeni atlattığın İçin çıkmamış bence de bende kasım da geçirmiştim süresi dolmuş demekki benim

İnşallah inşallah..bende adet gecikmesi hariç hiç bir belirti yok biraz korkmaya başladım.Kimyasal gebelik dış gebelik falan okuyorum biraz korktum.
Allah korusun canım🤲 bende de sadece bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor arada erken daha zaten bulantı için falan korkma içini ferah tut

X