- 16 Şubat 2019
- 759
- 1.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence vakit kaybetmeden doktora git.Kizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Benim adetim 2 gün geçince kan verdiğimde 11 binlerde çıktı beta doktor normal demiştiOoo cok guzel cikmis masaAllah degerin canim. Benim ilk oglumda 10binlerdeydi. İkincide ilk verdim binlerde cikti bida kana gerek duymadi. Bundada gecen hafta 100lerdeyken iki gun sonra 1669 cikti bidada kan vermedim. Kalp atisini duyarsin muhakkak bidaki kontrolunde canim
Bende salı günü gitmiştim aynı şekilde bana da iki hafta sonraya randevu verdi ve kan testleri istedi , sizden de istedi mi@Maviayyy canim doktordan geldim simdi ikiz deilmis tekmis diger doktor yanilmis sanirim. Alti haftalik olmusuz iki hafta sonraya randevu verdi.
bu beta neye göre değişiyor acaba benim adet öncesi 122 idiBenim adetim 2 gün geçince kan verdiğimde 11 binlerde çıktı beta doktor normal demişti
bencede doktora gitseniz iyi olur gibiKizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Bilmiyorum bende panik olmuştum görünce neden bu kadar yüksek acaba diye , belkide geç döllenme falan olunca mı daha düşük beta çıkıyorbu beta neye göre değişiyor acaba benim adet öncesi 122 idi
Kesenin içinde bebek gorundu mu yoksa kalp atışına gittiğnizde mı bakılacakEvet şimdi çıktım dr.ilk knt olduk kesemiz oluşmuş.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.nasıl dayanıcam 2 hafta :)
Ben 5+5 te gittim canım ve kese bebek göründü ama kalp atışı için önümüzdeki salı gününe çağırdı Ondan dedim sana , 6+5 te gitmiş olacağın ben de kalp atışı için .5+6 olacak ama bilmiom tam doktora sordum gel dedi bakalim kalbede sonra gelirsin
Özelde cihazlar ve ilgi alaka daha iyi oluyor maalesef…Bakın bu üsttekini ben bu öğlen hastanedeyken yazdım.
Duyulmazsa şaşırmam devletteki cihazlar sanırım daha zayıf.
Evet benide gene haftaya gel diye yolladılar.
Sırf üstte yazdıklarım için. Ben şimdi özele gitsem takır takır dinlerim bebeğimin kalp atışını.
bende öyle gideydim iyiydi aslında ama doktor görmek istedi :)Ben 5+5 te gittim canım ve kese bebek göründü ama kalp atışı için önümüzdeki salı gününe çağırdı Ondan dedim sana , 6+5 te gitmiş olacağın ben de kalp atışı için .
inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:)Kızlar merhaba 10 gün önce cok şükür şubat annesi olucagimi öğrendim, elim yazmaya gitmedi günlerdir.. Ben geçen senr bu ay hamile kalmıştım 2021 şubat annesi olucaktim Rabbim nasip etmedi kaybettim kızımı 4 buçuk aylik su bitmesi sonucu malesef kromozom bozukluğu cikti.. Simdi yine aynı aya denk gelmesi rabbimin bu mucizesi.. Rabbim ins bu kez 2022 şubat annesi olmayı nasip eder.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ins.. Bugün kese randevum var Allahın izniyle ins keseyi de bebeğimi de görürüm. Adete göre 5+1im..
Anladım canım, benimki para almadı mesela, önümüzdeki hafta alır herhalde %20 sini ödeyeceğim neyseki özel sağlık sigortam var. Gitmek istemiyorsan şehir dışındayım de haftaya geleceğim de uydur nerden bilcekbende öyle gideydim iyiydi aslında ama doktor görmek istedi :)
Canım tebrık ederım bende kese gordum sonrakı randevu kalp atışı için mi oluyor yoksa kese içinde bebek var mı yok mu ona mı bakılıyorBugün gittim 5+ 1 im karından ultrasonla kese hemen göründü. Haftaya cuma kalp atışı için randevu verdi
bende özel sigortalıyım ondan rahatım bende merak etmesem gitmezdim belki ama çatlıyacam merakdanAnladım canım, benimki para almadı mesela, önümüzdeki hafta alır herhalde %20 sini ödeyeceğim neyseki özel sağlık sigortam var. Gitmek istemiyorsan şehir dışındayım de haftaya geleceğim de uydur nerden bilcek
Insallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Guzel düşünün guzel olsunKızlar merhaba 10 gün önce cok şükür şubat annesi olucagimi öğrendim, elim yazmaya gitmedi günlerdir.. Ben geçen senr bu ay hamile kalmıştım 2021 şubat annesi olucaktim Rabbim nasip etmedi kaybettim kızımı 4 buçuk aylik su bitmesi sonucu malesef kromozom bozukluğu cikti.. Simdi yine aynı aya denk gelmesi rabbimin bu mucizesi.. Rabbim ins bu kez 2022 şubat annesi olmayı nasip eder.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ins.. Bugün kese randevum var Allahın izniyle ins keseyi de bebeğimi de görürüm. Adete göre 5+1im..
Hayır sadece kese göründü.Kesenin içinde bebek gorundu mu yoksa kalp atışına gittiğnizde mı bakılacak
O zaman git, en azından kese düzgün oluşmuş mu, haftasında mı onu görürsünbende özel sigortalıyım ondan rahatım bende merak etmesem gitmezdim belki ama çatlıyacam merakdan