2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.

Kizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Bence vakit kaybetmeden doktora git.

Ooo cok guzel cikmis masaAllah degerin canim. Benim ilk oglumda 10binlerdeydi. İkincide ilk verdim binlerde cikti bida kana gerek duymadi. Bundada gecen hafta 100lerdeyken iki gun sonra 1669 cikti bidada kan vermedim. Kalp atisini duyarsin muhakkak bidaki kontrolunde canim🥰
Benim adetim 2 gün geçince kan verdiğimde 11 binlerde çıktı beta doktor normal demişti

5+6 olacak ama bilmiom tam doktora sordum gel dedi bakalim kalbede sonra gelirsin😁
Ben 5+5 te gittim canım ve kese bebek göründü ama kalp atışı için önümüzdeki salı gününe çağırdı ☺️ Ondan dedim sana , 6+5 te gitmiş olacağın ben de kalp atışı için .

Kızlar merhaba 10 gün önce cok şükür şubat annesi olucagimi öğrendim, elim yazmaya gitmedi günlerdir.. Ben geçen senr bu ay hamile kalmıştım 2021 şubat annesi olucaktim Rabbim nasip etmedi kaybettim kızımı 4 buçuk aylik su bitmesi sonucu malesef kromozom bozukluğu cikti.. Simdi yine aynı aya denk gelmesi rabbimin bu mucizesi.. Rabbim ins bu kez 2022 şubat annesi olmayı nasip eder.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ins.. Bugün kese randevum var Allahın izniyle ins keseyi de bebeğimi de görürüm. Adete göre 5+1im..

Bakın bu üsttekini ben bu öğlen hastanedeyken yazdım. 👆

Duyulmazsa şaşırmam devletteki cihazlar sanırım daha zayıf.

Evet benide gene haftaya gel diye yolladılar.

Sırf üstte yazdıklarım için. Ben şimdi özele gitsem takır takır dinlerim bebeğimin kalp atışını. 🤬
Özelde cihazlar ve ilgi alaka daha iyi oluyor maalesef…😬

Kızlar merhaba 10 gün önce cok şükür şubat annesi olucagimi öğrendim, elim yazmaya gitmedi günlerdir.. Ben geçen senr bu ay hamile kalmıştım 2021 şubat annesi olucaktim Rabbim nasip etmedi kaybettim kızımı 4 buçuk aylik su bitmesi sonucu malesef kromozom bozukluğu cikti.. Simdi yine aynı aya denk gelmesi rabbimin bu mucizesi.. Rabbim ins bu kez 2022 şubat annesi olmayı nasip eder.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ins.. Bugün kese randevum var Allahın izniyle ins keseyi de bebeğimi de görürüm. Adete göre 5+1im..
inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:)

bende öyle gideydim iyiydi aslında ama doktor görmek istedi :)
Anladım canım, benimki para almadı mesela, önümüzdeki hafta alır herhalde ☺️ %20 sini ödeyeceğim neyseki özel sağlık sigortam var. Gitmek istemiyorsan şehir dışındayım de haftaya geleceğim de uydur nerden bilcek 😜

Anladım canım, benimki para almadı mesela, önümüzdeki hafta alır herhalde ☺️ %20 sini ödeyeceğim neyseki özel sağlık sigortam var. Gitmek istemiyorsan şehir dışındayım de haftaya geleceğim de uydur nerden bilcek 😜
bende özel sigortalıyım ondan rahatım :KK70: bende merak etmesem gitmezdim belki ama çatlıyacam merakdan :KK70:

Insallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Guzel düşünün guzel olsun
L

X