- 23 Temmuz 2008
- 539
- 733
Bakın bu üsttekini ben bu öğlen hastanedeyken yazdım.Kızlar doktordan çıktım şimdi. 6+4 8mm ama devlette vajinal bakmıyolar nedense. Kalp atışını duyamadı ama yerleşimi ve büyümesi gayet iyi haftaya gel dedi. Tekrar idrar vericem ve duruma göre haftaya ilaç verebilirmiş. Gene sönük bir randevu. İnsanın gözünün içine bile bakmıyolar Doktorlarada hak veriyorum 5dk bir hasta alıyolar ama bana da bilgi vermesi lazım genede. Sormasam ağzını açmıcak. Enabızda yazsa gene önemli değil ama ben de takip etmek istiyorum ne oluyo ne bitiyo. Bir de şu tüm sülalesiyle hastaneye gelenler yok mu
Duyulmazsa şaşırmam devletteki cihazlar sanırım daha zayıf.Senin kaç haftalık olmuştu canım ? 6+4’te falan git bence kalp atışı o zaman duyulur
Evet benide gene haftaya gel diye yolladılar.Benim bugün 6+4 tü gittim doktora devlette kese oluşmuş dedi bebeği göremedi doktor. Özelde 5 haftalıkken gördü. 8. Hafta gel garanti olur dedi. 7 veya 8 de gitmek kalp atışı için daha uygun oluyor kızlar
Sırf üstte yazdıklarım için. Ben şimdi özele gitsem takır takır dinlerim bebeğimin kalp atışını.Neden hem özele hem devlete gidiyorsunuz belli bir nedeni mi var