2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar doktordan çıktım şimdi. 6+4 8mm ama devlette vajinal bakmıyolar nedense. Kalp atışını duyamadı ama yerleşimi ve büyümesi gayet iyi haftaya gel dedi. Tekrar idrar vericem ve duruma göre haftaya ilaç verebilirmiş. Gene sönük bir randevu. İnsanın gözünün içine bile bakmıyolar😐 Doktorlarada hak veriyorum 5dk bir hasta alıyolar ama bana da bilgi vermesi lazım genede. Sormasam ağzını açmıcak. Enabızda yazsa gene önemli değil ama ben de takip etmek istiyorum ne oluyo ne bitiyo. Bir de şu tüm sülalesiyle hastaneye gelenler yok mu🧟
Bakın bu üsttekini ben bu öğlen hastanedeyken yazdım. 👆

Senin kaç haftalık olmuştu canım ? 6+4’te falan git bence kalp atışı o zaman duyulur 😉
Duyulmazsa şaşırmam devletteki cihazlar sanırım daha zayıf.
Benim bugün 6+4 tü gittim doktora devlette kese oluşmuş dedi bebeği göremedi doktor. Özelde 5 haftalıkken gördü. 8. Hafta gel garanti olur dedi. 7 veya 8 de gitmek kalp atışı için daha uygun oluyor kızlar
Evet benide gene haftaya gel diye yolladılar.
Neden hem özele hem devlete gidiyorsunuz belli bir nedeni mi var
Sırf üstte yazdıklarım için. Ben şimdi özele gitsem takır takır dinlerim bebeğimin kalp atışını. 🤬

Canim zaten keseler hemen hemen ayni olmuyor biri daha iyi gelişiyor biri geriden geliyor. Gör bak yarin keselerin cok iyi cikacak bebislerinide gorirsun insllah cnm🤲💗💗insallah bende guzel haberlerle gelirim kuzum duamdasin 🤲😇
Ya varya umit doldum sen boyle yazinca Allah razi olsun. İnsan tatli bir dile ihtiyac duyuyo bu zamanda. Senin kalbin okadar temizki seninde ikiz ogluslarini saglikla al kucagina insaAllah arkadasim🥰♥️♥️♥️

Bakın bu üsttekini ben bu öğlen hastanedeyken yazdım. 👆

Duyulmazsa şaşırmam devletteki cihazlar sanırım daha zayıf.

Evet benide gene haftaya gel diye yolladılar.

Sırf üstte yazdıklarım için. Ben şimdi özele gitsem takır takır dinlerim bebeğimin kalp atışını. 🤬
Gerçekten öyle devlette sıkıntı var ona kanaat getirdim bende bugün doğru düzgün ilgilenmedi bile benimle önceki hastasına söyleniyordu ben girdiğimde içeri

İnşallah canım. Şimdi betahcg çıktı da değer 15399. Acaba sizlerin nasıldı 6. Hafta da biliyor musunuz ?
Ooo cok guzel cikmis masaAllah degerin canim. Benim ilk oglumda 10binlerdeydi. İkincide ilk verdim binlerde cikti bida kana gerek duymadi. Bundada gecen hafta 100lerdeyken iki gun sonra 1669 cikti bidada kan vermedim. Kalp atisini duyarsin muhakkak bidaki kontrolunde canim🥰

Kızlar sigara kullananlar naptınız devammı bıraktınız mı?

Ya varya umit doldum sen boyle yazinca Allah razi olsun. İnsan tatli bir dile ihtiyac duyuyo bu zamanda. Senin kalbin okadar temizki seninde ikiz ogluslarini saglikla al kucagina insaAllah arkadasim🥰♥️♥️♥️
Amin kuzum hepimizden rabbim razi olsun😊burda birbirmizi tanimasakta canim ettiğimiz dualarimiz ve yazismalarimiz insani motife ediyor😍insllah yarin güzel haberlerini bekliyorum heycanla canim herşey güzel olacak inşllah 🥰kün fe yekün 🤲🤲

vallahı aynen yaa hıc doymuyorum ben yıyorum yıyorum acım heppp :KK43: 18 kılo vermıstım sımdıden 5 kılosunu almısım zaten nabıcam boyleeee :KK43:
Valla aynı kaderi paylaşıyoruz ama çok dert etmiyorum ben kızında 71 le hamile kalmıştım 93 le doğuma gittim kızım 1 yaşındayken 68 kiloydum. Şimdi de 73 le hamile kaldım 77 oldum şimdiden

Amin kuzum hepimizden rabbim razi olsun😊burda birbirmizi tanimasakta canim ettiğimiz dualarimiz ve yazismalarimiz insani motife ediyor😍insllah yarin güzel haberlerini bekliyorum heycanla canim herşey güzel olacak inşllah 🥰kün fe yekün 🤲🤲
Aminnn insaAllah 🤲🤲 yazacagim sana 🥰

Ya kızlar ben hiç hamile hissetmiyorum bu normal mi. 5+1 de doktora gittim kese gördü bebek görünmedi daha küçükte zaten şimdi 7+1 im cumartesi doktora gidicem. Ablam ilk hamileliğinde boş gebelik yaşamıştı bendeki onun korkusu mu neden böyle bilmiyorum

Ya kızlar ben hiç hamile hissetmiyorum bu normal mi. 5+1 de doktora gittim kese gördü bebek görünmedi daha küçükte zaten şimdi 7+1 im cumartesi doktora gidicem. Ablam ilk hamileliğinde boş gebelik yaşamıştı bendeki onun korkusu mu neden böyle bilmiyorum
Nedense benim de bu korkum vardı.keseyi görünce dış gebelik korkum gecti bende salı kalp için gidicem bende korkuyorum doktora sormuştum boş gebelik ihtimali yuzde 5 herkeste dedi merakla bende bekliyorum hakkimizda hayırlısı olsun

5 ve 6 da gorunmeyebiliyor kötü şeyler getirmeyin aklınıza 7ye kadar bekleyin alttan muayene ile görünür inşallah. Benim merak ettiğim bir konu var covid aşısı olduktan sonra hamile kalan kaç kişi var acaba?

Nedense benim de bu korkum vardı.keseyi görünce dış gebelik korkum gecti bende salı kalp için gidicem bende korkuyorum doktora sormuştum boş gebelik ihtimali yuzde 5 herkeste dedi merakla bende bekliyorum hakkimizda hayırlısı olsun
Ay dış gebeliği de yaşadım 2 yıl önce rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sağ Salim şu 9 ayı geçirir kucağımıza alırız

5 ve 6 da gorunmeyebiliyor kötü şeyler getirmeyin aklınıza 7ye kadar bekleyin alttan muayene ile görünür inşallah. Benim merak ettiğim bir konu var covid aşısı olduktan sonra hamile kalan kaç kişi var acaba?
Valla ben de merak ediyorum🙄

Ben ilk dozdan sonra hamile kaldım canım. Bir tanıdpımızda aynı şekilde kaldı o şimdi 20 haftayı falan geçti şükür 🙏

X