2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bugün çok hafif lekelenmem oldu sabah belli belirsizdi ilaç kullanmistim fitil onun törpüsü diye emin olamadım öğlen tekrar gelmiş lütfen ama lütfen stres yapmayın aynı yaşantım devam ediyor dun çok üzgündum hemen etkiledi muhtemelen lütfen üzülmeyin kimseye hiç bir seye

Kizlar bugün çok hafif lekelenmem oldu sabah belli belirsizdi ilaç kullanmistim fitil onun törpüsü diye emin olamadım öğlen tekrar gelmiş lütfen ama lütfen stres yapmayın aynı yaşantım devam ediyor dun çok üzgündum hemen etkiledi muhtemelen lütfen üzülmeyin kimseye hiç bir seye
içini ferah tutmaya çalış canım. biliyorum zor ama dediğin gibi stres en büyük düşman. :nazar:

Merhabalar bugün bende çok şükür kalp atışlarını duydum 6+3 haftalık😊 ALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri👼🌸
Maşallah küçük minige darisi bizlere olsun insllah🤲sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim🥰

içini ferah tutmaya çalış canım. biliyorum zor ama dediğin gibi stres en büyük düşman. :nazar:
Evet canım bende burada arkadaşlara diyordum stres coketkiliyor diye ama hayatın getirdiklerine engel olamıyorsun en iyisi bebeğimiz için kendini içinde kaybetmemek gelenlerin iyiyim şimdilik yatiyorum ama yarın gideceğim aradım doktorumu

Merhaba arkadaşlar benim değerlerim düştü düşük olduğunu söyledi Dr sizlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.daha önceden de böyle birşey yaşadığım için 2 ay korunma sonra Dr kontrolü istedi. genetik test yapılması gerekliymiş il Halk sagliginda ücretsiz yapılıyormuş bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim.
Çok geçmiş olsun Arkadaşım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Merhaba arkadaşlar benim değerlerim düştü düşük olduğunu söyledi Dr sizlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.daha önceden de böyle birşey yaşadığım için 2 ay korunma sonra Dr kontrolü istedi. genetik test yapılması gerekliymiş il Halk sagliginda ücretsiz yapılıyormuş bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim.
Üzüldüm canım….umarım bu süreci çabuk atlatır, toparlanırsın ve genetik testte niye böyle olduğu ortaya çıkar , kimyasal gebelik mi ?

Senin kaç haftalık olmuştu canım ? 6+4’te falan git bence kalp atışı o zaman duyulur 😉
Benim bugün 6+4 tü gittim doktora devlette kese oluşmuş dedi bebeği göremedi doktor. Özelde 5 haftalıkken gördü. 8. Hafta gel garanti olur dedi. 7 veya 8 de gitmek kalp atışı için daha uygun oluyor kızlar

Merhabalar bugün bende çok şükür kalp atışlarını duydum 6+3 haftalık😊 ALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri👼🌸
Bende cumaya randevu aldim tam 6+3 olucam insallah bende duyarim kalp atışını. Saglikla gelsinn insallah bebislerimiz 🤩

X