2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ya demin yazmıştım ama beta hcg 15399 çıktı ama onun yan tarafında 0.100<Negatif diye yazan bişey var o ne demek

Benim esim tarafinda kimse yok ama benim annem ikizmis kardesi yasamamis 😔 banada ikiz dedi doktor dun gittigimde ikinci keze hic gelismemis kendiliginden kaybolur dedi. Yarin baska bi doktora gidecem bakalim Rabbim ne gosteriyo
Rabbim hayirlisi ve sagliklisini versin 🤲🌼 ya tabi illa gen ile olmuyo biraz şans faktorude var☺️

Masallah deger baya guzel artmis ikiz olma ihtimali yuksek benimde gonlum cok ister Rabbim hayirlisini nasip etsin degerim okadar cok artmadi 27 mayista yumurta catladi 8 haziranda 86ydi beta 11 haziranda 340 oldu saglikla gelsin insallah kuzularimiz
Cnm benimde yumurtamam 26 maysiti senin değer iyi cnm Rabbim senin gönlüne göre versin inşllah hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun insllah🤲🤲

İnsaAllah canimm insaAllah umudumuz olmasa yasayamayiz. Rabbim umitlarimizi bosa cikarmasin. Burda 15gun sonra gelisti ikinci kese doktor kaybolmaya baslamis dedi ama simdi ikizlerim kucagimda diye bir suru yorum okudum. Döllenmeyle ilgiliymis sanirim ikimci kese gec gelisebiliyomus insaAllah oyledir benimkide🤲 yarin sabah baska bi doktora gidecem bakalim o ne diyecek. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Bende senden guzel haberler bekliyorum 🤲💙🤲💙
Canim zaten keseler hemen hemen ayni olmuyor biri daha iyi gelişiyor biri geriden geliyor. Gör bak yarin keselerin cok iyi cikacak bebislerinide gorirsun insllah cnm🤲💗💗insallah bende guzel haberlerle gelirim kuzum duamdasin 🤲😇

Ben de salıya kadar bekleyeceğim nasıl acaba 🤭🤗

Ben de doğumda baygın değildim canım, belden yapılan bir iğneyle epidural sezaryen olmuştum, bütün anlara şahit oldum yani çok güzeldi ama ameliyatla oldu sonuçta, doğumdan 3 gün sonra kızımın bezini kendim değiştiriyordum ama normal doğum gibi olmaz tabii, bakalım bu bebiş nasıl doğacak 🤗

Hadi yaa süpersin 🥰😁 işin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?

Hadi yaa çok mu sancılıydı 🥺 hiç o işlere girme mi diyorsun 🤔

Kızlar muayene çok güzeldi, kese göründü tam haftasında dedi doktor ama kalp atışı için erken dedi (bugün 5+5 tim) haftaya salı tekrar gideceğim, bu da kızımın kardeşinin ilk fotosu 😄☺️ bu arada alttan muayene oldum ama çok rahattı, kızımın doğum doktoru olduğu için ve eli çok hafif olduğu için hiç acımadı..🥰
bende mi bu hafta gitmesem ya bilemedim :)

Merhaba kızlar. 7 haziranda kan testimde betahcg 2580 çıktı. 11 haziranda özelde bi doktora gittim kese ve bebeği gördük. Ancak bugün 16 haziranda devlet hastanesine gittim. Keseyi gördü ancak bebeği göremedim dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bugün gene beta hcg için kan verdim henüz sonucu çıkmadı. Sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu ?
makinesi eski olduğu için görünmemiş olabilir bence.
İnşallah canım. Şimdi betahcg çıktı da değer 15399. Acaba sizlerin nasıldı 6. Hafta da biliyor musunuz ?
doktor keseyi gördükten sonra bhcg degerine baymaya gerek yok artık kalp atışı ile takip edeceğiz dedi ve ölçmedi benimkini.
Kızlar ya demin yazmıştım ama beta hcg 15399 çıktı ama onun yan tarafında 0.100<Negatif diye yazan bişey var o ne demek
0.100 'dan küçükse negatif yani gebelik yok demek olması gerekli.

Merhaba arkadaşlar benim değerlerim düştü düşük olduğunu söyledi Dr sizlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.daha önceden de böyle birşey yaşadığım için 2 ay korunma sonra Dr kontrolü istedi. genetik test yapılması gerekliymiş il Halk sagliginda ücretsiz yapılıyormuş bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim.

kızlar size bişi sorucam şimdi.. gun içinde neler yıyosunuz. özellikle tukettıgınız neler var mesela dıkkat ettıgınız. kuruyemıs,kurumeyve kefır yada meyve neler yenmesı gerekıyor bu haftalarda. ikilo almadan bebegın ıhtıyacı kadar neler yemelıyız gunluk yedıklerınızı yazarmısınız :)
Benim mide bulantılarım başladı hiç bişey yiyemiyorum diyebilirim bugün sadece bir simit yedim 😨

makinesi eski olduğu için görünmemiş olabilir bence.

doktor keseyi gördükten sonra bhcg degerine baymaya gerek yok artık kalp atışı ile takip edeceğiz dedi ve ölçmedi benimkini.

0.100 'dan küçükse negatif yani gebelik yok demek olması gerekli.
Özelde ki doktoruma sordum şimdi değerde sıkıntı yok normal dedi. O Kısım ile ilgili bişey demedi

Ben de salıya kadar bekleyeceğim nasıl acaba 🤭🤗

Ben de doğumda baygın değildim canım, belden yapılan bir iğneyle epidural sezaryen olmuştum, bütün anlara şahit oldum yani çok güzeldi ama ameliyatla oldu sonuçta, doğumdan 3 gün sonra kızımın bezini kendim değiştiriyordum ama normal doğum gibi olmaz tabii, bakalım bu bebiş nasıl doğacak 🤗

Hadi yaa süpersin 🥰😁 işin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?

Hadi yaa çok mu sancılıydı 🥺 hiç o işlere girme mi diyorsun 🤔

Kızlar muayene çok güzeldi, kese göründü tam haftasında dedi doktor ama kalp atışı için erken dedi (bugün 5+5 tim) haftaya salı tekrar gideceğim, bu da kızımın kardeşinin ilk fotosu 😄☺️ bu arada alttan muayene oldum ama çok rahattı, kızımın doğum doktoru olduğu için ve eli çok hafif olduğu için hiç acımadı..🥰
Süper canım sevindim adına 🌸 bebik de görünüyor sanki yoksa ben mi uyduruyorum 😃

Merhaba, bende pzt günü 202 değerle hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim olacak. Bugun test yaptırdıgımda 354 çıktı %75 bi artış var böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu, doktor yeterli olacağını söyledi ama aklıma takıldı
Hayırlı olsun canım evet yüzde 66 nın üstü gerekiyor zaten

Merhaba kızlar. 7 haziranda kan testimde betahcg 2580 çıktı. 11 haziranda özelde bi doktora gittim kese ve bebeği gördük. Ancak bugün 16 haziranda devlet hastanesine gittim. Keseyi gördü ancak bebeği göremedim dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bugün gene beta hcg için kan verdim henüz sonucu çıkmadı. Sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu ?
Canım kullanılan ultrason dan ultrasona fark ediyor. Belki önce kullanılan ultrason aleti daha güncel bir modeldi ve bebeği de görmüştür

Lekelenme bildiğin regl kanaması gibi devam ediyor şu an öğleden sonra kızımı kayinvalidmee bırakıp Dr a gideceğim randevu bulamadım kendi Dr um da uzakta hava oldukça bozuk ve ağrım var tek başıma uzağa gitmeyi gözüm almadı.aile hekimi devlet hastanesinde genetik testi yaptırmaya yönlendirdi daha öncesinde bir mol bir kimyasal gebeliğim var çünkü
Cnm.nasil oldun?
Benimde iki cocuktan sonra boş gebelik ve kimyasal yaşadım bunun üzerine doktorum.genetik testi istedi 2 genimde pihtilasma cikti şuan kan sulandirici kullaniyorum

X