2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla hiç öyle hayalim yok kuzum yaa 🤗 benim kayınvalidemin de kardeşlerinden biri ikiz mesela, annem de tek yumurta ikizi 😃 olasılık bizde çok fazlaydı ama denk gelmedi demekki, tek tek gelsinler bana valla eminim çok güzeldir ama çok yorucu bence yaa ben almayayım 😃 Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıklı bir evladım daha olsun başka bir şey istemem, zaten defteri kapatırım ben artık sonra, 2 çocuk bana yeter 😍🧿
Amin insallah hersey gonlumuze gore olur🥰🤲

Merhaba, bende pzt günü 202 değerle hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim olacak. Bugun test yaptırdıgımda 354 çıktı %75 bi artış var böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu, doktor yeterli olacağını söyledi ama aklıma takıldı
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Hep aynı saatte ve aynı laboratuvarda verirseniz daha sağlıklı bir sonuç alırsınız. Ben ilk kanımı akşam sekizde vermiştim, takip için her gittiğimde 2 günde bir akşam 8'de kan veriyorum daha matematiksel bir artış oluyor

vallahı aynen yaa hıc doymuyorum ben yıyorum yıyorum acım heppp :KK43: 18 kılo vermıstım sımdıden 5 kılosunu almısım zaten nabıcam boyleeee :KK43:
Şaka yapıyorsun 🤭 kız şimdiden 5 kg mu aldın 🤣 çok da güzel kg vermişsin bak , bence daha kontrollü ol canım, yoğurda yulaf ezmesi koy bir avuç ve 1 muz bir de ceviz koy, asla acıkmazsın en az 5 saat, garanti ediyorum 😉

Gece yatarken bana da oluyor böyle şeyler. Bazen sağda bazrn solda valla anlamadım. Bu gün kontrole gidicem tabi yağmurdan gidebilirsem. İstanbulda acayip yağmur yağıyor maşallah😅
Benimde gece bu şekilde sancılar oluyor birde dinlenmeme rağmen belim çok ağrıyor 😒

Yumurtlamanin 22 gunu cikti cnm
Ilk gun 55
Iki gun sonra 208
5 gun sonrada 5020 cikti cnn dünde keseyi ufakta olsa karindan gördük vajinal istemedim orda daha net görünürdü
Masallah deger baya guzel artmis ikiz olma ihtimali yuksek benimde gonlum cok ister Rabbim hayirlisini nasip etsin degerim okadar cok artmadi 27 mayista yumurta catladi 8 haziranda 86ydi beta 11 haziranda 340 oldu saglikla gelsin insallah kuzularimiz

Benimde gece bu şekilde sancılar oluyor birde dinlenmeme rağmen belim çok ağrıyor 😒
Ben gün aşırı yürüyüş yaptım bu hafta. 14bin adım civarı yürüdüm. Öyle çok tempo tutamadım ama genede çok iyi geldi. Bebek gibi uyuyorum valla. Normalde uykuya dalma sorunum vardı çünkü. Bir de bu yürüşleri yapmasam gazdan kalp krizi geçiririm kesin🤣

Ben gün aşırı yürüyüş yaptım bu hafta. 14bin adım civarı yürüdüm. Öyle çok tempo tutamadım ama genede çok iyi geldi. Bebek gibi uyuyorum valla. Normalde uykuya dalma sorunum vardı çünkü. Bir de bu yürüşleri yapmasam gazdan kalp krizi geçiririm kesin🤣
Ayyy evett çok gaz yapıyor. 🤭🤭 Bir de utanıyorum eşimin yanında yapmaya bazen kendimi balkona atıyorum bazen banyoya atıyorum 🤭🤭😂😂

Herkese merhaba. Ben de kısmetse 2022 şubat annesi olacağım tahmini doğum tarihi 19 Şubat dün kesemizi gördük çok şükür 4+3 te:) 7 yaşında bir oğlum var dün öğrendi kardeşi olacağını çok mutlu oldu. Sırada kalp atışını duymak var inşallah.
Maşallah benimde 19 şubat ama biz göremedik keseyi pazartesi gidecez inşallah sizin erken mi döllenme oldu acaba? 4+1 de gitmiştik değerim 146 çıkmıştı

Maşallah benimde 19 şubat ama biz göremedik keseyi pazartesi gidecez inşallah sizin erken mi döllenme oldu acaba? 4+1 de gitmiştik değerim 146 çıkmıştı
29 mayısta döllenme oldu muhtemelen son adet tarihim 15 mayıstı. Doktorum şu an görünmeyebilir dedi ama çok minicik de olsa göründü vajinal muayenede

Merhaba kızlar. 7 haziranda kan testimde betahcg 2580 çıktı. 11 haziranda özelde bi doktora gittim kese ve bebeği gördük. Ancak bugün 16 haziranda devlet hastanesine gittim. Keseyi gördü ancak bebeği göremedim dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bugün gene beta hcg için kan verdim henüz sonucu çıkmadı. Sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu ?

Yaa ağlatacaksin şimdi cnm 😪Allah razi olsun cnm o senin kalbinin temizligi insllah ikizdir 💙💙🤲🤲dualar sayesinde sende saglikla duyaksin bebeklerinin kalbini inaniyorum ben🥰😘💗💗
İnsaAllah canimm insaAllah umudumuz olmasa yasayamayiz. Rabbim umitlarimizi bosa cikarmasin. Burda 15gun sonra gelisti ikinci kese doktor kaybolmaya baslamis dedi ama simdi ikizlerim kucagimda diye bir suru yorum okudum. Döllenmeyle ilgiliymis sanirim ikimci kese gec gelisebiliyomus insaAllah oyledir benimkide🤲 yarin sabah baska bi doktora gidecem bakalim o ne diyecek. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Bende senden guzel haberler bekliyorum 🤲💙🤲💙

Merhaba kızlar. 7 haziranda kan testimde betahcg 2580 çıktı. 11 haziranda özelde bi doktora gittim kese ve bebeği gördük. Ancak bugün 16 haziranda devlet hastanesine gittim. Keseyi gördü ancak bebeği göremedim dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bugün gene beta hcg için kan verdim henüz sonucu çıkmadı. Sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu ?
Devletteki makineler eski oldugu icin ozeldeki gibi detayli goremeyebiliyolar. İlk seferde kese ve bebek gorulduyse bir sıkıntı olacagini sanmiyorum. Kalp atislarinida duyarsin yakinda insaAllah canim

İkiz herkesin hayali sanirim🙃 tabiki zor olur ama bencede çok güzel olurdu olsa. 😊 Ama bildigim kadariyla ikizlik geni babadan gelir. Yani anne tarafinda ikiz olmasi pek etkilemiyor. Bizde de var anne tarafinda araştırınca boyle bisey bulmustum🌼
Benim esim tarafinda kimse yok ama benim annem ikizmis kardesi yasamamis 😔 banada ikiz dedi doktor dun gittigimde ikinci keze hic gelismemis kendiliginden kaybolur dedi. Yarin baska bi doktora gidecem bakalim Rabbim ne gosteriyo

Kızlar doktordan çıktım şimdi. 6+4 8mm ama devlette vajinal bakmıyolar nedense. Kalp atışını duyamadı ama yerleşimi ve büyümesi gayet iyi haftaya gel dedi. Tekrar idrar vericem ve duruma göre haftaya ilaç verebilirmiş. Gene sönük bir randevu. İnsanın gözünün içine bile bakmıyolar😐 Doktorlarada hak veriyorum 5dk bir hasta alıyolar ama bana da bilgi vermesi lazım genede. Sormasam ağzını açmıcak. Enabızda yazsa gene önemli değil ama ben de takip etmek istiyorum ne oluyo ne bitiyo. Bir de şu tüm sülalesiyle hastaneye gelenler yok mu🧟

29 mayısta döllenme oldu muhtemelen son adet tarihim 15 mayıstı. Doktorum şu an görünmeyebilir dedi ama çok minicik de olsa göründü vajinal muayenede
Aynıymışız canım maşallah ben tam adet günü gittim ondan görülmedi sanırım pazartesi gitcem nasip olursa. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Devletteki makineler eski oldugu icin ozeldeki gibi detayli goremeyebiliyolar. İlk seferde kese ve bebek gorulduyse bir sıkıntı olacagini sanmiyorum. Kalp atislarinida duyarsin yakinda insaAllah canim
İnşallah canım. Şimdi betahcg çıktı da değer 15399. Acaba sizlerin nasıldı 6. Hafta da biliyor musunuz ?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Hep aynı saatte ve aynı laboratuvarda verirseniz daha sağlıklı bir sonuç alırsınız. Ben ilk kanımı akşam sekizde vermiştim, takip için her gittiğimde 2 günde bir akşam 8'de kan veriyorum daha matematiksel bir artış oluyor
Aslında bende hep aynı yerde aynı saatte verdim ama artış oranı düşük çıktı inşallah bi sorun yoktur

X