2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim bulantım yok kızımda da olmamıştı ama hep açım daha bu haftalardan hiç normal DEĞİL bu kadar aç hissetmem valla 9 ay ne yaparım bilmiyorum zaten daha yeni zayıflamıştım hemen geri aalıcam
vallahı aynen yaa hıc doymuyorum ben yıyorum yıyorum acım heppp :KK43: 18 kılo vermıstım sımdıden 5 kılosunu almısım zaten nabıcam boyleeee :KK43:

günaydın güzel anneler.
benim gündüz kasık ağrım kalmadı denecek kadar az .
ama geceleri çok oluyo sızlıyo gibi :KK43: başka olan varmı ?lekelenme kanama yok.

günaydın güzel anneler.
benim gündüz kasık ağrım kalmadı denecek kadar az .
ama geceleri çok oluyo sızlıyo gibi :KK43: başka olan varmı ?lekelenme kanama yok.
Biraz buyuduklerinde kasık ağrısı geçiyor canim endiselenme benimde günlük oluyor 4 5 gün olmuyor mesela

Acile gitme imkanı n varsa simdiden git bence. Yinede gönlünü ferah tut canim. Cunku nice kanamasi olup da saglikla doguranlar var.
Sabah ailehekimine gittim kadın doğuma yönlendirdi.ben kimyasal diye astan kabullendi gün için gece gitmek istemedim evde başka çocuk da olunca sabaha erteledim.
Cnm nasilsin benimde lekenmem oldu beta hcg degerime baktirdim yukselmisti insllah birsey olmaz cnm doktor protestan verdi onu içiyorum ben
Lekelenme bildiğin regl kanaması gibi devam ediyor şu an öğleden sonra kızımı kayinvalidmee bırakıp Dr a gideceğim randevu bulamadım kendi Dr um da uzakta hava oldukça bozuk ve ağrım var tek başıma uzağa gitmeyi gözüm almadı.aile hekimi devlet hastanesinde genetik testi yaptırmaya yönlendirdi daha öncesinde bir mol bir kimyasal gebeliğim var çünkü

Sabah ailehekimine gittim kadın doğuma yönlendirdi.ben kimyasal diye astan kabullendi gün için gece gitmek istemedim evde başka çocuk da olunca sabaha erteledim.

Lekelenme bildiğin regl kanaması gibi devam ediyor şu an öğleden sonra kızımı kayinvalidmee bırakıp Dr a gideceğim randevu bulamadım kendi Dr um da uzakta hava oldukça bozuk ve ağrım var tek başıma uzağa gitmeyi gözüm almadı.aile hekimi devlet hastanesinde genetik testi yaptırmaya yönlendirdi daha öncesinde bir mol bir kimyasal gebeliğim var çünkü
Anladim cnm, insallah onemli bi sıkıntı yoktur 🤲benimde ilk gebeligim kotu bittigi icin inlem amacli progestan ve kan sulandirici hap ve iğnesini kullanıyorum

Merhaba, bende pzt günü 202 değerle hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim olacak. Bugun test yaptırdıgımda 354 çıktı %75 bi artış var böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu, doktor yeterli olacağını söyledi ama aklıma takıldı

Herkese merhaba. Ben de kısmetse 2022 şubat annesi olacağım tahmini doğum tarihi 19 Şubat dün kesemizi gördük çok şükür 4+3 te:) 7 yaşında bir oğlum var dün öğrendi kardeşi olacağını çok mutlu oldu. Sırada kalp atışını duymak var inşallah.
hoşgeldın canım. benımde bır oğlum var 7 yaşında cok sevınıyor önceden hıc ıstemezdı :) sımdı gelıp gıdıp karnımı öpüyor ne zaman doğucak dıyor :) sankı ılk gıbı heycanlı beklıyoruz bızdeeee

hoşgeldın canım. benımde bır oğlum var 7 yaşında cok sevınıyor önceden hıc ıstemezdı :) sımdı gelıp gıdıp karnımı öpüyor ne zaman doğucak dıyor :) sankı ılk gıbı heycanlı beklıyoruz bızdeeee
Hoşbuldum:) benimki çok uzun zamandır istiyordu aslında ama bu kadar sevineceğini tahmin edememiştim:) üç yıl önce de bir gebeliğim olmuştu ama ne yazık ki düşükle sonuçlandı. şimdi de hem inanılmaz heyecanlıyım hem de biraz korku içindeyim bu sebeple yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince:)

Merhaba, bende pzt günü 202 değerle hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim olacak. Bugun test yaptırdıgımda 354 çıktı %75 bi artış var böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu, doktor yeterli olacağını söyledi ama aklıma takıldı
Bazılarının artışı fazla bazılanının ki az oluyor. %60 ve üzeri artışlar normal kabul ediliyor diye bir makalede okumuştum.
Gönlünüzü ferah tutun. Yakın zamanda keseyi görürsünüz inşallah :)

gece sol tarafımda şiddetli sancı girdi, çok korkuttu 10 dakika sonra gecti
kalp atışını falan duyana kadar sanırım diken üstünde gibi hissedeceğim.

ben de dün stresten buna çok benzer bir şey yaşadım. Sağ tarafıma yatınca iğne batar gibi oldu 1-2 dk sonra geçti.
sağlıklı kalp atışlarını duyardınız inş yakın zamanda :KK200:

Herkese merhaba. Ben de kısmetse 2022 şubat annesi olacağım tahmini doğum tarihi 19 Şubat dün kesemizi gördük çok şükür 4+3 te:) 7 yaşında bir oğlum var dün öğrendi kardeşi olacağını çok mutlu oldu. Sırada kalp atışını duymak var inşallah.
Hoşgeldin:)
İlk testle ikinci arasında saat farkı varsa da değişik çıkıyormuş. Biri akaşama doğru diğeri sabahsa mesela. Gönlünü ferah tut🥰

Amin cnm rabbim hepimizin gönlündeki dualari yasamayi nasip etsin🤲😇

Allah razı olsun kuzum 🥰ya senin annede varsa genetik oluyor sende olmazsa senin cocuklarinda olur ama muhakkak 😉ama belli mi olur cnm doktora gittiginde gizlenmis bir bebis daha çıkar 🤗ya biz çok istiyorduk eşimle cocuklarla insllah olir doktorumda onaylarsa ikiz annesi olmak cok guzel olacak🤲💙💙🤲Rabbim seninde gönlündeki guzellikleri nasip etsin cnm😇
Çok sağol canım 🥰🥰😍 bir kızım var , bir de sağlıklı bir bebeğim daha olsun başka bir şey istemem kuzum , ama tabii öyle bir durum olursa da başım üstüne , kısmet😃🤗 amiiiin…🧿🙏💕

ben de dün stresten buna çok benzer bir şey yaşadım. Sağ tarafıma yatınca iğne batar gibi oldu 1-2 dk sonra geçti.
sağlıklı kalp atışlarını duyardınız inş yakın zamanda :KK200:

Gece yatarken bana da oluyor böyle şeyler. Bazen sağda bazrn solda valla anlamadım. Bu gün kontrole gidicem tabi yağmurdan gidebilirsem. İstanbulda acayip yağmur yağıyor maşallah😅

İkiz herkesin hayali sanirim🙃 tabiki zor olur ama bencede çok güzel olurdu olsa. 😊 Ama bildigim kadariyla ikizlik geni babadan gelir. Yani anne tarafinda ikiz olmasi pek etkilemiyor. Bizde de var anne tarafinda araştırınca boyle bisey bulmustum🌼
Valla hiç öyle hayalim yok kuzum yaa 🤗 benim kayınvalidemin de kardeşlerinden biri ikiz mesela, annem de tek yumurta ikizi 😃 olasılık bizde çok fazlaydı ama denk gelmedi demekki, tek tek gelsinler bana valla eminim çok güzeldir ama çok yorucu bence yaa ben almayayım 😃 Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıklı bir evladım daha olsun başka bir şey istemem, zaten defteri kapatırım ben artık sonra, 2 çocuk bana yeter 😍🧿

X