Simdi tek tek o favorilerimi cikaracagim bende listemden isim listesi sil baştan hatta direk aklimda yiğit ve Fatih var da erkek ismi hemen koyacak gibiyimAhahaha bakalım hayirlisi olsun canim saglikli olsun iyi olsunda erkege dönsünyok canım almıyorum bekletiyorum kesin diyene kadar
Ahahha garip olur ben kızım diye sevmeye baslamistim ay garip olur yani benim oyle bisey olsa erkek ismi belli dağhan olacak onda kesindik kızda degildik hala düşünüyorumSimdi tek tek o favorilerimi cikaracagim bende listemden isim listesi sil baştan hatta direk aklimda yiğit ve Fatih var da erkek ismi hemen koyacak gibiyim
Benim de belim bacağım ağrıyor karnımda bel agrim bugun başladıKızlar belim çok ağrıyor ya seneler önce çok ağır kazan kaldırmıştım o zamandan beri zaman zaman ağrıyordu fıtık oldu galiba ama hiç doktora görünmek nasip olmadı randevuma daha 2 hafta var hangi bölüme gitmem gerekiyor bunun için
Poouh
Demi insan öyle özlüyor ki her gün gidip göresi geliyorInsallah canim sağlıklı olsunlarda keşke başka şey istemiyorum ay her gördükçe bebek isteğim tazeleniyor cocugu ultrasondan içime basasim geliyor allahim vakitlice kavuştursun bizi
Amin canımGünaydın kızlarbi çoğumuz 2.trimestera girdi inşallah sıkıntısız Atlatırız, ınsallah Bulantilairmiz, sıkıntılarımız biter.. Allahın izniyle bebeklerimizin hareketlerini de hissetmeye başlayıp rahatlariz
Ayyy çok heyecanlı oluyor yaKontrole geldim kızlar ölücem heyecandan kalbim ağzımda atıyor 1 aydır görmüyorum kuzumu neler yapacak bakalım uyaniktir inşallah
Yok cnm artik doğrudur. Hep diyodum erken ogrenildi değişen mutlaka olacaktir diyee . Saglikla gelsin paşa ❤Olaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlarkorkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora
Boynum ağrımıyor ama bel ağrımBenim de belim bacağım ağrıyor karnımda bel agrim bugun başladıcanım ben belim boynum cok ağrıyordu beyin cerrahina gitmistim ben boyun düzleşmesi çıkmıştı
Muhtemelen erkek yukarı doğru çıkıntısı var gibi duruyor
Ayy bende gün sayiyorum ikinci hamilelik hiç geçmiyormuş. Vakit su olsa sağlıkla gecsede kavussam bebeğime, bir guzel emzirsem sarilsam hep bunlar aklimdaInsallah canim sağlıklı olsunlarda keşke başka şey istemiyorum ay her gördükçe bebek isteğim tazeleniyor cocugu ultrasondan içime basasim geliyor allahim vakitlice kavuştursun bizi
Aynen canim maalesef hamileyken hicbir faydasi olmuyorBoynum ağrımıyor ama bel ağrımbende bi kendi doktoruma danışayım olmadı genel cerrahiye görünürüm muayene olacağım gün. Gerçi görünsem de hap ilaç kullanamam film çektiremem ne faydası olur bilmiyorum ama belki doktor bir öneride bulunur
Hahahahahkilo belirtmediğiniz için 150 kg olarak yazdım, bilginize
Benim 10+3de 33.8 mm 13+0da 66.5 mm cikti canım11+2 itibaren - 12. Hafta bitiminde bebeğinizin boy ölçümü kaçtı hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?