• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar bu 2 ki tarama testi sonucum nasıl bilenler değerlendirebilir mi randevum hafta içi daha doktorla görüsemedim ama meraklandım 😊

Arkadaşlar bu 2 ki tarama testi sonucum nasıl bilenler değerlendirebilir mi randevum hafta içi daha doktorla görüsemedim ama meraklandım 😊
27E87E26-E6DE-4450-A65D-674D76E166EF.webp
27E87E26-E6DE-4450-A65D-674D76E166EF.webp

Kızlar belim çok ağrıyor ya seneler önce çok ağır kazan kaldırmıştım o zamandan beri zaman zaman ağrıyordu fıtık oldu galiba ama hiç doktora görünmek nasip olmadı randevuma daha 2 hafta var hangi bölüme gitmem gerekiyor bunun için 😔
Ortopediye gidebilirsin canim hamilelikte ağrısı oluyor diyorlardı benim sırtımda ağrım yok şimdilik ama son aylarda sıkıntı deniliyor insallah bisey yoktur ciddi

Poouh😆 benim de kız dedi doktor anaaa şimdi bi tuhaf oldum haftaya gideceğim. Ama pıtıgını falan gördü mü yoksa pipi yok diye mi kız demişti o zaman 😂😂😂 canım benim yaa pipi varsa kesindir artık
Yok canım kendi dedi zaten kesin değil kimseye söyleme diye görmemişti pipi ben de görmedim bunda göstermedi açıkçası esim girmiyor içeri beraber öğrenin kağıda yazacağım dedi ben unuttum reçete sanıp açtım kağıdı kapida sok gecirdim😂😂

Olaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlar 😂 korkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora 😂😂
Sağlıkla gelsin inşallah 😇 belirtilerin nelerdi? Bir de ramzi teorisi ve çin takvimine bakmış mıydın ? Tutmuş mu merak ediyorum 😅

Sağlıkla gelsin inşallah 😇 belirtilerin nelerdi? Bir de ramzi teorisi ve çin takvimine bakmış mıydın ? Tutmuş mu merak ediyorum 😅
Agliyciim hic biri tutmadı tahmin yapan arkadaşların hepsi kız demisti Çin takvimi de kızdı nuba bakmislardi arkadaşlar 😂

evet ben de çok merak ettim teorilerde ne çıkıyordu bebişin :)
Sağlıklı ailesine hayırlı evlat olsun minik yakışıklı :KK200: P Poouh
Hepsinde kiz çıkmıştı canim tek Rus takvimi erkek çıkmıştı sanırım bide belirtilerim ilkine göre baya farklıydı yüzde lekelenme yoktu bunda kalçaları buyumustu rüyamda kiz bebek görmüştüm son dk golü attı benim oglum😂😂

Kızlar yorumlayabilir misiniz bilenler 2 li tarama testi sonucum bu arada bu sonuca göre kimi cinsiyeti de öğreniyormuş o nasıl oluyo acaba
2li taramada cinsiyet ogrenilmez canim o fetal dna yaptiranlarda belli olur. Sonuclarin cok cok iyi yaşın da biraz küçük zannimca bizlere göre dicrktim benden 5 yaş kucukmussun 😅

Hepsinde kiz çıkmıştı canim tek Rus takvimi erkek çıkmıştı sanırım bide belirtilerim ilkine göre baya farklıydı yüzde lekelenme yoktu bunda kalçaları buyumustu rüyamda kiz bebek görmüştüm son dk golü attı benim oglum😂😂
Sürprizli bebiş :D sen öyle diyince herkes bir şüphelendi grupta acaba mı diye ben de dahil :D

Boynum ağrımıyor ama bel ağrım 😔 bende bi kendi doktoruma danışayım olmadı genel cerrahiye görünürüm muayene olacağım gün. Gerçi görünsem de hap ilaç kullanamam film çektiremem ne faydası olur bilmiyorum ama belki doktor bir öneride bulunur
Fizik tedavi doktoruna gorun canim. Onlar elleriyle muane ederken anliyorlar fitik olup olmadigini.Senelerdir bel boyun fıtığıyla mücadele ediyorum benimde basladi 4-5 gundur bel agrilarim bugun tutuldum biraz krem fln surdum.

Marhaba ben de Ahmet Gülden ayrıntılı ultrason için randevu aldım memnun kaldın mı acaba ?
Valla canim doktor işin ehli diyor benim kendi doktorum. Ben ikili taramaya gittim. Benim bir degerim riskli cikti ama sanirim o ulturasonda sıkıntı görmediği ve tecrubelerine dayanarak sorun yok dedi. Ama kendi doktorum o degere takilinca bende fetal dna yaptirdim sonuc bekliyorum. Doktor hoş biri ama konusmasi cok hizli oldugu icin surekli efendim hocam fln dedim. Ayrıntılı icin bende randevu aldim ama kararsızım. Size kim onerdi bu doktoru?

Kızlar yorumlayabilir misiniz bilenler 2 li tarama testi sonucum bu arada bu sonuca göre kimi cinsiyeti de öğreniyormuş o nasıl oluyo acaba
Sonuçların iyi görünüyor canım 🙏☘️tabi Dr un daha net bilgi verir. Cinsiyet öğrenilen fetal dna testi yurt dışında yapılıyor ben onu yaptırdım sonucum 10 güne kadar çıkacak benimde inşallah 🙏

Back