- 12 Aralık 2020
- 258
- 115
- 53
Yok canım ben çok ısrarla sordum ama doktor gerçekten hiç göremedim dedi hiç dedi özellikle normalde söylemeyecek bi doktor değil ama bilemedimCanım doktor bişey demedi mi pipi var sanki
Ya bi de kordon değil midir o senceCanım doktor bişey demedi mi pipi var sanki
Amin amin canım inş doktor bakarken her gördüğümü pipi zannettim öyle alışmışım ki ben ısrarla erkek erkek diyorum doktor dedi ben pipi göremedim kıza benziyor dedi kadına dedim şuan kalkıp size sarılabilirimYa demi cnm heycanlanmaz mi insan kalbimiz güm gümaynen cnm insan netlesmeyince sevinemiyor tam anlamiyla
insllah sana bir prenses banada bir prens nasip eder rabbim cnm sağlıkla sevinclerimiz paylasiriz insllah burada
Bu bir oğluşEki Görüntüle 2900050 Eki Görüntüle 2900051
Önemli olan tabi sağlık tahminde bulunmak işin eğlencesi :)
Benim gönlümden de erkek geçiyoBence pipi
Valla ben normalde anlamam sadece bakınca pipi gibi bişey gördümBenim gönlümden de erkek geçiyoama bugün doktor bişey demeyince kızlar genelde geç gösteriyo ya kız bebektir diye düşündüm
Aaa çok ilginç son fotoda pipi var gibi geldi bana uzunYok canım ben çok ısrarla sordum ama doktor gerçekten hiç göremedim dedi hiç dedi özellikle normalde söylemeyecek bi doktor değil ama bilemedim
Kordon olabilir kuşumAaa çok ilginç son fotoda pipi var gibi geldi bana uzun
İnşallah hayırlısı ile erkek bebiştir canımKordon olabilir kuşum
İnşallah hayırlısı canım benimİnşallah hayırlısı ile erkek bebiştir canım
Bir pipi gördüm sankiEki Görüntüle 2900050 Eki Görüntüle 2900051
Önemli olan tabi sağlık tahminde bulunmak işin eğlencesi :)
Kısmetilk defa tahminde bulunycam. bence kız
Doktorun tahmini de o yönde . Duruşu erkeği andırıyor dediBu bir oğluş
Ne göz var sende :))Bir pipi gördüm sanki
Sorma fenaKısmet
Doktorun tahmini de o yönde . Duruşu erkeği andırıyor dedi
Ne göz var sende :))
Canım ben bioderma photoderm 50+ aldım memnunumKızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz doğal içerikli
Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz doğal içerikli
Solante pigma hamileler için olanı en iyisi hassas tenliyseniz eğer ben kızımda hep onu kullandım şimdi missha nın güneş kremi vardı evden pek çıkmadığım için solante almadım ama çıkarsam mutlaka solante alırımKızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz doğal içerikli
solante pregna kullanıyorum canım. hamileler için güneş kremi. ben memnunum.Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz doğal içerikli
Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz doğal içerikli
Canım ben bioderma photoderm 50+ aldım memnunum
Solante pigma hamileler için olanı en iyisi hassas tenliyseniz eğer ben kızımda hep onu kullandım şimdi missha nın güneş kremi vardı evden pek çıkmadığım için solante almadım ama çıkarsam mutlaka solante alırım
solante pregna kullanıyorum canım. hamileler için güneş kremi. ben memnunum.
Eki Görüntüle 2900089
Doktor onerisi ve arastirmalarimin sonucu bunu aldim Canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?