- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Benim midem bulanmaz ama sarımsak maydonoz ve et kokusu ogurtuyor beni doktor muhtemel kız dedi bu tespit dogru olabilirBen de psikopat gibi yağın içine koyduğum sarımsakları kokluyorum erkek geliyor herhalde
Maydonozdan ben de tiksindim.Benim midem bulanmaz ama sarımsak maydonoz ve et kokusu ogurtuyor beni doktor muhtemel kız dedi bu tespit dogru olabilir
Benim 16sinda randevum var hala dahs erkek olabilir diye düşünüyorum nedenseMaydonozdan ben de tiksindim.
Eti de eskisi gibi iştahla yiyemiyorum bir tuhaf oluyorum.
Bir tek önceden de aşırı sevdiğim sarımsakla aşk yaşamaya devamke
bakalim benim ki ne çıkacak.
Civciv çıkacak kuş çıkacak
Son haftalarda değişenleri bile okudum ben ya çok gerginBenim 16sinda randevum var hala dahs erkek olabilir diye düşünüyorum nedense
Sen erkek mi istiyordun canım ? Sürekli erkek hissettiğini söylüyorsunBenim 16sinda randevum var hala dahs erkek olabilir diye düşünüyorum nedense
Bende öyle ufak salon yastığımı aldım ona koyuyorum bacağımı bende kendi kendime hemen hamile trbine erken girdim diye utanıyordum sormayaKızlar ben gece uyurken karnıma destek yastık koymadan yatamaz oldum, sizin de öyle miVe sırt üstü yatardım daha çok, şimdi hep yan yatmak istiyorum yastık desteğiyle
Bende öyle yapıyorum cnm diğer türlü rahat olamıyorum pek, ama sirt üstü yatıyorum hala sag yada sola yatınca miğdem bulaniyor.. Karar verdim zaten hafta sonu hamile yastığı alicam nasılsa ilerleyen haftalarda lazım olur diyolar l, rahatça yatayım şimdiden deidmKızlar ben gece uyurken karnıma destek yastık koymadan yatamaz oldum, sizin de öyle miVe sırt üstü yatardım daha çok, şimdi hep yan yatmak istiyorum yastık desteğiyle
Aslında eşimle ikimizin de gönlünden geçen kız. Eşimin aile tarafında erkek çoğunlukta olunca eşim de kız olsa güzel olur diyor ama erkekte olsa evlat ne fark eder gerçekten sağlıklı olsun her türlü bağrıma basarım
Aynı durumdayız canım benim eşimin aile tarafı hepsi erkek gönlümden de kız geçiyor cinsiyeti ne belli değil daha bizimkinin deAslında eşimle ikimizin de gönlünden geçen kız. Eşimin aile tarafında erkek çoğunlukta olunca eşim de kız olsa güzel olur diyor ama erkekte olsa evlat ne fark eder gerçekten sağlıklı olsun her türlü bağrıma basarım
İnşallah gönlümüzden geçen nasip olurAynı durumdayız canım benim eşimin aile tarafı hepsi erkek gönlümden de kız geçiyor cinsiyeti ne belli değil daha bizimkinin de
Ay bende öyle yatıyorum tedirgin olsamda vazgeçemiyorumBen halâ yüz üstü yatıyorum ama ilerleyen aylarda bu mümkün olmayacakters dönmüş kaplumbağa rolüne gireceğiz
İnşallah canım bir an önce öğrenelim de rahatlayalim.İnşallah gönlümüzden geçen nasip olur
O kadar şey var ki üzülecek önceden bu dünyaya çocuk.getirmek istemiyorum diyenleri anlamıyordum gerçekten çok korkuyorum çocuklarımız için ne olacak nasıl olacak bilmiyorum sürekli kötü şeyler oluyor yanımda haber izletmiyorum eşime ama nereye kadar kacabiliriz gercek hayat sokakta duruyorKızlar afgan mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz benim içim kararıyor çocuklarımıza güzel bir türkiyede yaşama hakkı veremiyoruz. Gencecik çocuk bıçaklandı öldüdaha nice kötü olay oldu ve olacak
Ben de karnım yana çöktüğü için ufak ince bir minderim var onunla göbüşü destekliyorum.Kızlar ben gece uyurken karnıma destek yastık koymadan yatamaz oldum, sizin de öyle miVe sırt üstü yatardım daha çok, şimdi hep yan yatmak istiyorum yastık desteğiyle
Dualarimiz seninle canımSon haftalarda değişenleri bile okudum ben ya çok gergin
Ben de yarın gideceğim ikili tarama için Allah'ın izniyle dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?