Ben genital nub biliyorum ve hiç belli olmuyor canım malesefYorum yapan yok mu
Herkesin kendi düşüncesi tabi ama bana göre herkesin hikayesi bambaşka bebeklerin kendi karakterleri var ve tek bir doğru yok, baksanıza doktorlar bile kendi aralarında çatışıyorlarCovid var gelmeyin desen yada tek tek alsan
Söylemişti eğitimini ama unuttum açıkcasıEğitimi bebek üstüne değil diye hatırlıyorum. Çok uzun süre bebek istemiş olmamış, doğal yolla hamile kalma sürecinde boş durmamış ne kadar yayın kaynak varsa okumuş. Mantık çerçevesinde değerlendirmeler yapıyor ve gerçekten aşırı mantıklı Modern hayatta var olan zaman kısıtlılığından doğan ticari yönlendirmeleri mantık çerçevesinde yıkıyor desem yeridir. Tüketim toplumu olmaktan kaynaklanan ve evrimsel sürece karşı olan uygulamaları güzel bir eleştiriyle "düzeltiyor" bence. Kapital sistemin anneleri nasıl esiri ettiğini (bu çıkarımı yaptım ben) çok tatlı dille yüzüne çarpıyor insanın. He amaaaa belki ben de beceremem belki uğraşmak istemem belki o olur belki şu olur amacım kimseyi yermek değil
Youtube da var dicektim bulmuşsun
Ben 40ı çıkana kadar kimseye doğurduğumu ilan etmeyi düşünmüyorumBence asıl sorun sonlandırma gibi
Tek tek almak daha stresli de benim kv fena ilkinde bana son dk haber ederdi geliyorlar ben yardım ederim sana diye bende direk cocuk doğar doğmaz bütün akrabalara durum paylaşıp ziyaretçi kabul etmiyoruz derim hastalık var diye yazarım anlasınlar artık bi zahmet diye düşünüyorum bizde az değiliz
Bir arkadaşıma sordum cnm o da terliyorum ama şekerden kaynaklı mıdır bilmiyorum dedi 27. Haftada o. Gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor şu an. Bir açlık birde tokluk şekerine Baktır istersen aklında kalmasınKızlar bisey soracağım size ben suyu bulantim olmadığı zaman içmeye çalışıyorum ve içtiğim an bi bardagi dikiyorum o an tepeme sonra bildiğiniz ter döküyorum aniden yarım saat boyunca saçlarım falan ıslanıyor terden o derece terliyorum bunun bobreklerle veya şekerle bi alakası olabilir mi neden böyle oluyor olabilir sizde var mı böyle yaşayan
Canım sana atsam bana tahminde bulunur musun nub a göre Dr erkeğe benziyor ama değişebilir demiştiBen genital nub biliyorum ve hiç belli olmuyor canım malesef
Çikolata yiyip yattım ufak kipirtilar duydum ,kelebek kanadı çırpınışları gibi sanırım bebeğimin hareketiydibenim de var ama ara ara 2 3 gun olmuyor ben de telşalanıyorum. tatlı bişey yiyip dinlenme modunda uzanıyorum. bazen olmuyor bazen oluyor mesela gecen 3 gun denedim olmadı. dün oldu.
doktorum da çok erken hissedemezsin dedi inanmadı ama ben eminim gibi. bu haftalarda bazen günlerce uyuyorlar. ondan hissedemiyorsundur canım.
Arkasını dönmüş sanki değil mi?pek anlaşılmıyor ama içime erkek doğdu , öyle hissettim❤
Bu bana ramazanda orucumu açtığımda olur. Önce terler, sonra üşürüm. Kan şekeri aniden yükselince oluyor bnde yada vücut çok hararet yapınca. Bence seninde öyle biseydr.Kızlar bisey soracağım size ben suyu bulantim olmadığı zaman içmeye çalışıyorum ve içtiğim an bi bardagi dikiyorum o an tepeme sonra bildiğiniz ter döküyorum aniden yarım saat boyunca saçlarım falan ıslanıyor terden o derece terliyorum bunun bobreklerle veya şekerle bi alakası olabilir mi neden böyle oluyor olabilir sizde var mı böyle yaşayan
Erkek hissettim cnm gönlüne göre versin inşallah rabbimYorum yapan yok mu
Tabi canim evlat evlattir erkegi kizi yok ama insan gönlündeki olsun istiyor insllah tatlımı tatlı bir bir prensesin olur cnmAslında eşimle ikimizin de gönlünden geçen kız. Eşimin aile tarafında erkek çoğunlukta olunca eşim de kız olsa güzel olur diyor ama erkekte olsa evlat ne fark eder gerçekten sağlıklı olsun her türlü bağrıma basarım
Kesinlikle tiroid değerlerine baktır canım. Hipertiroid olmuş olabilirsin, gebelikte tiroid değerlerin hep belli aralıkta olmalı, çok önemli atlama sakınKızlar bisey soracağım size ben suyu bulantim olmadığı zaman içmeye çalışıyorum ve içtiğim an bi bardagi dikiyorum o an tepeme sonra bildiğiniz ter döküyorum aniden yarım saat boyunca saçlarım falan ıslanıyor terden o derece terliyorum bunun bobreklerle veya şekerle bi alakası olabilir mi neden böyle oluyor olabilir sizde var mı böyle yaşayan
Tabii insanın gönlü bir tarafa daha çok kayıyor.Tabi canim evlat evlattir erkegi kizi yok ama insan gönlündeki olsun istiyor insllah tatlımı tatlı bir bir prensesin olur cnm
Bizim taraftada hep kiz bebis var erkek bebek nadir
Yok kuzum daha bellii olmadi doktor erkek tahmininde bulundu bakalim iki kizim var oğluş olursa cok güzel olurTabii insanın gönlü bir tarafa daha çok kayıyor.
Amin inşallah
Senin cinsiyet belli olmuş muydu benim hafıza kötü de hatırlayamıyorum özür dilerim
Bende zaten sınırda cikiyorda ilkinde de böyle oluyordum diyet yaptığım halde oda yaz aylarında oluyordu kışın olmuyordu hatırlamıyorum ama aklıma geldi şimdi içinde çok erken değil mi şeker için bilemedimBir arkadaşıma sordum cnm o da terliyorum ama şekerden kaynaklı mıdır bilmiyorum dedi 27. Haftada o. Gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor şu an. Bir açlık birde tokluk şekerine Baktır istersen aklında kalmasın
Belliyken bulunurum tabi canım at tabiCanım sana atsam bana tahminde bulunur musun nub a göre Dr erkeğe benziyor ama değişebilir demişti
Tiroidlerim normaldi bi sorun çıkmamıştı 2 aydır tahlil yapılmadı herhalde amaKesinlikle tiroid değerlerine baktır canım. Hipertiroid olmuş olabilirsin, gebelikte tiroid değerlerin hep belli aralıkta olmalı, çok önemli atlama sakın
Bende yaptiramiyorum aşı ki aşıdan ziyade benim psikolojim müsait değil böyle şeylere ilkinde fazlasiyla aldım boyumun ölçüsünüBen 40ı çıkana kadar kimseye doğurduğumu ilan etmeyi düşünmüyorumzten doktoruma aşıyı sordum ne sağlık bakanlığı ne başka bir kurum hamilelere yüzde yüz öneride bulunamıyo çünkü çalışma yok dedi. Yaptırma diyemedide kibarlaştırdı risk alamıcam ne zihnen ne bedenen
Aletim var evde olmazsa kendim ölceyim bu bulantiyla açlık tahlili vermem imkansızBir arkadaşıma sordum cnm o da terliyorum ama şekerden kaynaklı mıdır bilmiyorum dedi 27. Haftada o. Gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor şu an. Bir açlık birde tokluk şekerine Baktır istersen aklında kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?