• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim midem bulanmaz ama sarımsak maydonoz ve et kokusu ogurtuyor beni doktor muhtemel kız dedi bu tespit dogru olabilir 😅😂
Maydonozdan ben de tiksindim.
Eti de eskisi gibi iştahla yiyemiyorum bir tuhaf oluyorum.
Bir tek önceden de aşırı sevdiğim sarımsakla aşk yaşamaya devamke :D
bakalim benim ki ne çıkacak.
Civciv çıkacak kuş çıkacak :D :D

Maydonozdan ben de tiksindim.
Eti de eskisi gibi iştahla yiyemiyorum bir tuhaf oluyorum.
Bir tek önceden de aşırı sevdiğim sarımsakla aşk yaşamaya devamke :KK70:
bakalim benim ki ne çıkacak.
Civciv çıkacak kuş çıkacak :KK70: :KK70:
Benim 16sinda randevum var hala dahs erkek olabilir diye düşünüyorum nedense😂

Kızlar ben gece uyurken karnıma destek yastık koymadan yatamaz oldum, sizin de öyle mi 😃☺️ Ve sırt üstü yatardım daha çok, şimdi hep yan yatmak istiyorum yastık desteğiyle 🤔
Bende öyle ufak salon yastığımı aldım ona koyuyorum bacağımı bende kendi kendime hemen hamile trbine erken girdim diye utanıyordum sormaya 🤣

Kızlar ben gece uyurken karnıma destek yastık koymadan yatamaz oldum, sizin de öyle mi 😃☺️ Ve sırt üstü yatardım daha çok, şimdi hep yan yatmak istiyorum yastık desteğiyle 🤔
Bende öyle yapıyorum cnm diğer türlü rahat olamıyorum pek, ama sirt üstü yatıyorum hala sag yada sola yatınca miğdem bulaniyor.. Karar verdim zaten hafta sonu hamile yastığı alicam nasılsa ilerleyen haftalarda lazım olur diyolar l, rahatça yatayım şimdiden deidm

Bende sırt üstü yatiyorum bazen donmemem lazım artık biliyorum ama gece dönmüş oluyorum ve bazen çok rahat oluyor yanlarım aciyor yan yatarken resmen

Aslında eşimle ikimizin de gönlünden geçen kız. Eşimin aile tarafında erkek çoğunlukta olunca eşim de kız olsa güzel olur diyor ama erkekte olsa evlat ne fark eder gerçekten sağlıklı olsun her türlü bağrıma basarım ☺️☺️
Aynı durumdayız canım benim eşimin aile tarafı hepsi erkek gönlümden de kız geçiyor cinsiyeti ne belli değil daha bizimkinin de 😄🙈

Kızlar afgan mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz benim içim kararıyor çocuklarımıza güzel bir türkiyede yaşama hakkı veremiyoruz. Gencecik çocuk bıçaklandı öldü 😔 daha nice kötü olay oldu ve olacak

Kızlar afgan mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz benim içim kararıyor çocuklarımıza güzel bir türkiyede yaşama hakkı veremiyoruz. Gencecik çocuk bıçaklandı öldü 😔 daha nice kötü olay oldu ve olacak
O kadar şey var ki üzülecek önceden bu dünyaya çocuk.getirmek istemiyorum diyenleri anlamıyordum gerçekten çok korkuyorum çocuklarımız için ne olacak nasıl olacak bilmiyorum sürekli kötü şeyler oluyor yanımda haber izletmiyorum eşime ama nereye kadar kacabiliriz gercek hayat sokakta duruyor

Ben de karnım yana çöktüğü için ufak ince bir minderim var onunla göbüşü destekliyorum. 😁
Bana da sırt üstü rahatsız gelmeye başladı sanki. Zaten sola yatınca midem de biraz daha rahatlıyor.

Back