2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Cnm benim dogumum nasipse ocakda en bastan biliyorum. O zaman ocak grubuna yazdim onlar baya sohbeti derinlestirmeslerdi en iyisi subat grubu oldu bnm icin..
Sezeryan doğum yapacağım insallah kismetse.
Birde oğlumu 36 haftalikken kucağıma aldim rahim seklimden dolayi erken doğum riskim.vyar.

Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Temmuz anneleri grubunda idim.oglum da 8 temmuz tahmini dogum tarihim idi ama ben 10 haziranda dogum yaptim :)

Oglumda hep öndeydi ama doktor bana hep son adet tarihini baz aldirdi. Ama su da var 36 haftalikken dogum yaptigimda oglum.hep onde olduğu icin 38 39 haftalik gibi doğdu.

Burdan devam ederiz ya alıştık çünkü az çok birbirimizi bilmeye tanımaya da başladık. Diğer gruplar bana zor gelir şahsen

Hayırlısıyla doğsun inşallah

Hayır tabiki 9 ayı acısıyla tatlısıyla burada birlikte geçirip başka hiç bir yere gidemem ölümüne şubatçıyım Ama ben kesin Ocakta doğururum öyle hissediyorum kızımda da 38 e girdim doğum başlamıştı gene öyle olacak gibi hissediyorum niyetse

Ben de ölümüne Şubatçıyım benim kendi doğum ayım da Şubat hep çok sevmişimdir o yüzden. Nasip işte
Hayırlısıyla gelsin inşallah minik Ocak Şubat önemli değil

kızlar merhaba nasılsınız :) sizlere sorum olacakdı süt sağma makinası olarak önerileriniz neler acaba :)
Ben lansinohun elektrikli ikili süt sağma makinasını kullandım ama göğüs uçlarını çok tahriş ediyor ve gerçekten canımı yakıyordu. Üstelik şuan çok pahalı ve inanın hiç gerek yok. Ben şimdi gözüme lansinoh un tekli elektrikli süt sağma makinasını kestirdim hem ufak az parçalı hemde çok portatif el altında bulunabilecek bişey diğeri çok büyüktü ve çok parçalıydı temizliği herşeyi ayrı dert.

Ben de ölümüne Şubatçıyım benim kendi doğum ayım da Şubat hep çok sevmişimdir o yüzden. Nasip işte
Hayırlısıyla gelsin inşallah minik Ocak Şubat önemli değil
Benimde 22 Ocak doğum tarihim çok heyecanlıyım gruptan ilk kim haber verecek doğumunu acaba

bende çift mi alsam tek mi alsam kararsız kaldım açıkcası işe başlayacağım ücretli bitince yarım gün çalışmayı planlıyorum hangisi daha pratik olur bilemedim spectra diye bir ürün var kullanan var mı acaba aranızda

22 ocaksa bence senden duyma ihtimalimiz var
Ya çok heyecanlı olur o günler. Peş peşe patır patır doğuracağız
Ben zaten başı çekmeyi çok severim (istemesemde) herşeyin başını bi şekilde çekiyorum Ablamla aynı zamanlarda hamile kalmıştık doktor sezaryan günü vermişti ona o zaman oh be ablasın sen doğur önce de senin telaşın çekilsin ayağımın altından demiştim. Büyük konuşma yarın doğurursan görürüm dedi gecesine doğurdum şaka gibi ama gerçekti keşke azcık geç doğursam ama hiç inancım yok buna dair

Yaa
Abla çok öngörülüymüş
Doğum sancısı çok mu feci bir şey?

Kendi yazımı düzeltiyorum lansinoh değil medela kullanmıştım aklım lansinoha kaymış. şuan beğendiğim lansinoh hem uygun fiyatlı ben küçük. Onun temizliğinden ve büyüklüğünden gına gelmişti ve çok acıtıyordu göğüslerimi.

Oğlumda 2014 ocak annelerindeydim 8 aralıkta dogurdum ocak annelerinden hiç ayrilmadim oraya alışmıştim çünkü. Şimdi de isteğim 02.02.2022 tarihi ama nerdeee ben o güne kadar beklemem ocak 20 gibi doğururum bence. İnşallah bu kez apar topar doğuma girmem çok kötü oluyor öylesi

Birde 2 Şubat'ta doğuran olursa aşırı güzel bir tarih denk gelmiş olacak.
02.02.2022
O tarih ne güzelmiş yaa Benim denk gelebilir, sat’a göre 10 şubat gözüküyor ama sezaryen olursa yine olabilir kızımın da 17.02.2017 idi ama denk geldi. Doğum saatimiz de 07.17 olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…