- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Cnm benim dogumum nasipse ocakda en bastan biliyorum. O zaman ocak grubuna yazdim onlar baya sohbeti derinlestirmeslerdi en iyisi subat grubu oldu bnm icin..Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Temmuz anneleri grubunda idim.oglum da 8 temmuz tahmini dogum tarihim idi ama ben 10 haziranda dogum yaptim :)Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Oglumda hep öndeydi ama doktor bana hep son adet tarihini baz aldirdi. Ama su da var 36 haftalikken dogum yaptigimda oglum.hep onde olduğu icin 38 39 haftalik gibi doğdu.Kızlar bebeğim haftasını adete göre mi ultrasona göre mi dusunmemiz lazım... Benim daha önce hep adetle birebir gitti ve adete göre düşündük... Ama bu farklı gidiyor ve ben tahminen erken yumurtladim...bilemedim... Ultrason mu adet tarihimi baz alınacak doğumda...
Burdan devam ederiz ya alıştık çünkü az çok birbirimizi bilmeye tanımaya da başladık. Diğer gruplar bana zor gelir şahsenCnm benim dogumum nasipse ocakda en bastan biliyorum. O zaman ocak grubuna yazdim onlar baya sohbeti derinlestirmeslerdi en iyisi subat grubu oldu bnm icin..
Sezeryan doğum yapacağım insallah kismetse.
Birde oğlumu 36 haftalikken kucağıma aldim rahim seklimden dolayi erken doğum riskim.vyar.
Hayır tabiki 9 ayı acısıyla tatlısıyla burada birlikte geçirip başka hiç bir yere gidemem ölümüne şubatçıyımArkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
İşte biz de tahmin yapıyoruz da bakalım Allah ne nasip edecekTemmuz anneleri grubunda idim.oglum da 8 temmuz tahmini dogum tarihim idi ama ben 10 haziranda dogum yaptim :)
Ben de ölümüne ŞubatçıyımHayır tabiki 9 ayı acısıyla tatlısıyla burada birlikte geçirip başka hiç bir yere gidemem ölümüne şubatçıyımAma ben kesin Ocakta doğururum öyle hissediyorum kızımda da 38 e girdim doğum başlamıştı gene öyle olacak gibi hissediyorum niyetse
Ben lansinohun elektrikli ikili süt sağma makinasını kullandım ama göğüs uçlarını çok tahriş ediyor ve gerçekten canımı yakıyordu. Üstelik şuan çok pahalı ve inanın hiç gerek yok. Ben şimdi gözüme lansinoh un tekli elektrikli süt sağma makinasını kestirdim hem ufak az parçalı hemde çok portatif el altında bulunabilecek bişey diğeri çok büyüktü ve çok parçalıydı temizliği herşeyi ayrı dert.kızlar merhaba nasılsınız :) sizlere sorum olacakdı süt sağma makinası olarak önerileriniz neler acaba :)
Benimde 22 Ocak doğum tarihimBen de ölümüne Şubatçıyımbenim kendi doğum ayım da Şubat hep çok sevmişimdir o yüzden. Nasip işte
Hayırlısıyla gelsin inşallah minik Ocak Şubat önemli değil
22 ocaksa bence senden duyma ihtimalimiz varBenimde 22 Ocak doğum tarihimçok heyecanlıyım gruptan ilk kim haber verecek doğumunu acaba
Ben zaten başı çekmeyi çok severim (istemesemde) herşeyin başını bi şekilde çekiyorum22 ocaksa bence senden duyma ihtimalimiz var
Ya çok heyecanlı olur o günler. Peş peşe patır patır doğuracağız
YaaBen zaten başı çekmeyi çok severim (istemesemde) herşeyin başını bi şekilde çekiyorumAblamla aynı zamanlarda hamile kalmıştık doktor sezaryan günü vermişti ona o zaman oh be ablasın sen doğur önce de senin telaşın çekilsin ayağımın altından demiştim. Büyük konuşma yarın doğurursan görürüm dedi gecesine doğurdum şaka gibi ama gerçekti keşke azcık geç doğursam ama hiç inancım yok buna dair
Kendi yazımı düzeltiyorum lansinoh değil medela kullanmıştım aklım lansinoha kaymış. şuan beğendiğim lansinoh hem uygun fiyatlı ben küçük. Onun temizliğinden ve büyüklüğünden gına gelmişti ve çok acıtıyordu göğüslerimi.Ben lansinohun elektrikli ikili süt sağma makinasını kullandım ama göğüs uçlarını çok tahriş ediyor ve gerçekten canımı yakıyordu. Üstelik şuan çok pahalı ve inanın hiç gerek yok. Ben şimdi gözüme lansinoh un tekli elektrikli süt sağma makinasını kestirdim hem ufak az parçalı hemde çok portatif el altında bulunabilecek bişey diğeri çok büyüktü ve çok parçalıydı temizliği herşeyi ayrı dert.
Lansinoh’un manuel süt sağma mak gayet işimi görmüştü, elektrikliye gerek yok bence hem gereksiz pahalıkızlar merhaba nasılsınız :) sizlere sorum olacakdı süt sağma makinası olarak önerileriniz neler acaba :)
O tarih ne güzelmiş yaaBirde 2 Şubat'ta doğuran olursa aşırı güzel bir tarih denk gelmiş olacak.
02.02.2022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?