2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla çok güzel açıklamışsın ben de hiç anlayamıyorum bu resimlerden bi şey, bazen doktor bak burası eli burası ayağı diyo hee evet diyorum ama bazen hiç benzetemiyorum hayırlı uğurlu olsun tam bir mucize, sağlıkla gelsin prenses

Merhaba kızlar. Ya 2 gündür özel bölgemde iğne batar gibi bi batma oluyor. Yaşayan var mı böyle?
Bende var cnm oglumdada cok.oluyordu bu haftalarda onun icim tedirgin olmadim batma olunca hemen bi ayagini uzativer rahatlatiyir.
Bu hafta full burnum kapali idi demekki haftadan bunu söylemen cok iyi oldu cnm

Merhaba kızlar. Ya 2 gündür özel bölgemde iğne batar gibi bi batma oluyor. Yaşayan var mı böyle?
Canim o bendede oluyor. Asaya dogru baski oluyor karnimdada oluyor. Kramplarimiz basladi benim krampimi ulturasondada gordu. Hemen doktoruna soyle sana magnezyum baslatacak o rahatlatir seni.

Kızlar sonraki randevuya gün sayıyorum. Hep içimde acaba iyi mi acaba canlı mı sorusu var. İlk hamileliğimde düşük yaşamıştım 11. Haftada ama meğersem gelişimi 7hafta 3 günde durmuştu. En son 29 temmuzda 10 hafta 6 günken canlı gördüm Allah’a çok şükür. Şimdi bir sonraki 21 Ağustos’ta. Fetal Dna yaptırmıştım doktorum önermişti ikili yapmayalım direkt bunu yapalım demişti. Tamam demiştim, onun da sonucu temiz, kızım olacak inşallah. Şu içimdeki endişelerim bir an önce gitse, evladımı, hepimiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alsak... <3

Amiiin cumle evlatlarimiza insaAllah evlatlarimiz babalarindan daha cok yardimci olurlar bize eminim gidecek canim bu sene ana sinifina basliyo. Buyukte 7ye gecti. Bu sene nasil olacak bakalim virusten dolayi

İlk gunden beri bu endişe bendede var. Harekelerini hissedene kadar bu hep böyle olacak sanırım. Surekli göğüslerimi kontrol ediyorum hassasmi diye. Hassasiyet gidince korkuyorum hemen doktora gitmek istiyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin.

Kesinlikle babası hala dener oğlum beni seviyormusun diye sorar annemi seviyorum baba der cok farklı gerçekten aşırı düşkün oluyorlar anneye babası çok güzel oynar gezdirir ama adama bi turlu istediğicevabi vermez içten içe gururlanmiyor değilim ne yalan soyleyim

Kızlar 13. Haftadan merhaba. Sabah yine lekelenmem geldi. Progestan 200 mg devam ediyorum akşamları fitil olarak. Hala lekelenmesi gelen varmı?

Yemin ederim aynısı. Göğsüm de hassasiyet var mı? Ay yok gibi? Yok şimdi geldi hassas gibi? İnan evde deli gibiyim. Midemde ekşime devam ediyor acaba bu o iyi demek mi, devamlı kafamda sorular... inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım birbirimize dua edelim...

bende de oluyor o bak bak burası diyor ama aslında anlamadan evet diyorum çok teşekkür ederiim canıım sağlıkla kucağımıza alalım

Kızlar şunu anladimki. Mide bulantisiymis halsizlikmis mutsuzlukmus. Kiz bebekmis erkek bebekmiş. Hepsi boş gerçekten tek duam evladımın sağlıklı olması şuanda ve kendime cok kızıyorum bu yakınmalarım için gerçekten hepsine razıyım. Yeterki o iyi olsun. Bugun fetal dna icin kan verdim 10 gün nasil gecer bana bilmiyorum. İkili teste kafsyı cok takmiştim ondanmi boyle riskli oldu bi degerim onuda bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı hepsi gelip gecicek unutcaksiniz yeterki evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar.

Amin canım inşaallah. Rabbim herkese nasip etsin evladını kucağına Hayırlısıyla ve sağlıkla almayı İnşaallah.

Canim endişelenme 4 5 gün önce geçti hassasiyet bende de biraz rahatlamasi lazimmis artık çok stresliysen doktora git bence ben şimdiye kadar her hafta çağırdı doktor gittim ama kayıp olunca insan sakin kalamıyor üzülme

Bu hisler hamiellegin ilk aylarinda her annede oluyor insallah bir kac haftaya bebisin kıpırdanmalari hissetmeye baslayinca rahatlayacağız ❤

Oğlum hep ikinizide cok seviyorum diyor bu gune kadar hic annemi yada babami demedi. Babasina cok düşkün banada düşkün şükürler olsun. Eşime diyorum sen dur bir de kiz ise bebisimiz daha düşkünü geliyor sana gülüyor. Not: oglum o kadar babacıki adam nefes alamiyor evde iken

Ben de tam olarak böyleyim Her dakika göğüsümü kontrol ediyorum, midem ekşiyince rahatlıyorum resmen iyi olsunlar da herşeye razıyız valla. Sağlıkla doğsunlar kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…