- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
YaaaaEvet cnm bu da erkek
Valla çok güzel açıklamışsınahaha ben de ilk öyle görmüştüm ama her dk baktığım için artık neresi neresi ezberledimEki Görüntüle 2898799 kırmızı totosu, yeşil dizleri dizlerini kıvırmış mor da ayakları böyle bakınca tam oturdu benimde
Amin hepimizin gönlüne göre versin canıım <3
Bende var cnm oglumdada cok.oluyordu bu haftalarda onun icim tedirgin olmadim batma olunca hemen bi ayagini uzativer rahatlatiyir.Merhaba kızlar. Ya 2 gündür özel bölgemde iğne batar gibi bi batma oluyor. Yaşayan var mı böyle?
Bu hafta full burnum kapali idi demekki haftadan bunu söylemen cok iyi oldu cnmDr.Banu çiftçide izledim 14 . Haftada burun tıkanıklığı oluyomuş bütün gebelerde.bende bu sabah o kadar çok hapşırdım ki eyvah dedim hastamı oluyorum.neyse ki bu haftaya özel bişimiş.bilimsel açıklamasını yaptıda o kadarı aklımda kalmadı
Canim o bendede oluyor. Asaya dogru baski oluyor karnimdada oluyor. Kramplarimiz basladi benim krampimi ulturasondada gordu. Hemen doktoruna soyle sana magnezyum baslatacak o rahatlatir seni.Merhaba kızlar. Ya 2 gündür özel bölgemde iğne batar gibi bi batma oluyor. Yaşayan var mı böyle?
Amiiin cumle evlatlarimiza insaAllahCanım benim Allah hayırlı uzun ömürler versin kuzucuklarına maşallahbenimkilerde 12,5 ve 10,5 yaşındalar. Bebe ile aralarında 13-11 yaş olacak inşllah hayırlısyla Allah nasip ederse Yardımcı olurlar inşallah bize biraz büyükler . Senin küçüğün ana sınıfına gidecek mi bu sene ?
İlk gunden beri bu endişe bendede var. Harekelerini hissedene kadar bu hep böyle olacak sanırım. Surekli göğüslerimi kontrol ediyorum hassasmi diye. Hassasiyet gidince korkuyorum hemen doktora gitmek istiyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin.Kızlar sonraki randevuya gün sayıyorum. Hep içimde acaba iyi mi acaba canlı mı sorusu var. İlk hamileliğimde düşük yaşamıştım 11. Haftada ama meğersem gelişimi 7hafta 3 günde durmuştu. En son 29 temmuzda 10 hafta 6 günken canlı gördüm Allah’a çok şükür. Şimdi bir sonraki 21 Ağustos’ta. Fetal Dna yaptırmıştım doktorum önermişti ikili yapmayalım direkt bunu yapalım demişti. Tamam demiştim, onun da sonucu temiz, kızım olacak inşallah. Şu içimdeki endişelerim bir an önce gitse, evladımı, hepimiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alsak... <3
Kesinlikle babası hala dener oğlum beni seviyormusun diye sorar annemi seviyorum baba der cok farklı gerçekten aşırı düşkün oluyorlar anneye babası çok güzel oynar gezdirir ama adama bi turlu istediğicevabi vermez içten içe gururlanmiyor değilim ne yalan soyleyimOğlanın tadı da başka.bir erkek annesi olarak söyliym çok anneciler hiç kıyamaz benimkide bu süreçte suyumu ilacımı herseyimi getirip birde karnımı okşuyor o kadar sevgi ve şefkat dolu ki .bence bu kız erkek meselesi değil bu tamamiyle sevgiyle büyütülen bir çocuk meselesi :) evlat cinsiyet farketmeksizn çok ayrı bişi.
Yemin ederim aynısı. Göğsüm de hassasiyet var mı? Ay yok gibi? Yok şimdi geldi hassas gibi? İnan evde deli gibiyim. Midemde ekşime devam ediyor acaba bu o iyi demek mi, devamlı kafamda sorular... inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım birbirimize dua edelim...İlk gunden beri bu endişe bendede var. Harekelerini hissedene kadar bu hep böyle olacak sanırım. Surekli göğüslerimi kontrol ediyorum hassasmi diye. Hassasiyet gidince korkuyorum hemen doktora gitmek istiyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin.
bende de oluyor o bak bak burası diyor ama aslında anlamadan evet diyorumValla çok güzel açıklamışsınben de hiç anlayamıyorum bu resimlerden bi şey, bazen doktor bak burası eli burası ayağı diyo hee evet diyorum ama bazen hiç benzetemiyorum hayırlı uğurlu olsun tam bir mucize, sağlıkla gelsin prenses
Amin canım inşaallah. Rabbim herkese nasip etsin evladını kucağına Hayırlısıyla ve sağlıkla almayı İnşaallah.Yemin ederim aynısı. Göğsüm de hassasiyet var mı? Ay yok gibi? Yok şimdi geldi hassas gibi? İnan evde deli gibiyim. Midemde ekşime devam ediyor acaba bu o iyi demek mi, devamlı kafamda sorular... inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım birbirimize dua edelim...
Canim endişelenme 4 5 gün önce geçti hassasiyet bende de biraz rahatlamasi lazimmis artık çok stresliysen doktora git bence ben şimdiye kadar her hafta çağırdı doktor gittim ama kayıp olunca insan sakin kalamıyor üzülmeYemin ederim aynısı. Göğsüm de hassasiyet var mı? Ay yok gibi? Yok şimdi geldi hassas gibi? İnan evde deli gibiyim. Midemde ekşime devam ediyor acaba bu o iyi demek mi, devamlı kafamda sorular... inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım birbirimize dua edelim...
Bu hisler hamiellegin ilk aylarinda her annede oluyor insallah bir kac haftaya bebisin kıpırdanmalari hissetmeye baslayinca rahatlayacağız ❤Kızlar sonraki randevuya gün sayıyorum. Hep içimde acaba iyi mi acaba canlı mı sorusu var. İlk hamileliğimde düşük yaşamıştım 11. Haftada ama meğersem gelişimi 7hafta 3 günde durmuştu. En son 29 temmuzda 10 hafta 6 günken canlı gördüm Allah’a çok şükür. Şimdi bir sonraki 21 Ağustos’ta. Fetal Dna yaptırmıştım doktorum önermişti ikili yapmayalım direkt bunu yapalım demişti. Tamam demiştim, onun da sonucu temiz, kızım olacak inşallah. Şu içimdeki endişelerim bir an önce gitse, evladımı, hepimiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alsak... <3
Çok şükür çok sevindimKızlar gidip ikili test risk raporunu aldim şükür bir sıkıntı yok bende
Amin canım inşallah, Allah bebeklerimize sağlık sıhat versin yeter ki. Biz onlar için her şeyi çekmeye hazırız...Bu hisler hamiellegin ilk aylarinda her annede oluyor insallah bir kac haftaya bebisin kıpırdanmalari hissetmeye baslayinca rahatlayacağız ❤
Oğlum hep ikinizide cok seviyorum diyor bu gune kadar hic annemi yada babami demedi. Babasina cok düşkün banada düşkün şükürler olsun. Eşime diyorum sen dur bir de kiz ise bebisimiz daha düşkünü geliyor sana gülüyor. Not: oglum o kadar babacıki adam nefes alamiyor evde ikenKesinlikle babası hala dener oğlum beni seviyormusun diye sorar annemi seviyorum baba der cok farklı gerçekten aşırı düşkün oluyorlar anneye babası çok güzel oynar gezdirir ama adama bi turlu istediğicevabi vermez içten içe gururlanmiyor değilim ne yalan soyleyim
Ben de tam olarak böyleyimYemin ederim aynısı. Göğsüm de hassasiyet var mı? Ay yok gibi? Yok şimdi geldi hassas gibi? İnan evde deli gibiyim. Midemde ekşime devam ediyor acaba bu o iyi demek mi, devamlı kafamda sorular... inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım birbirimize dua edelim...
Sagol canimÇok şükür çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?