• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O tarih ne güzelmiş yaa 😃☺️ Benim denk gelebilir, sat’a göre 10 şubat gözüküyor ama sezaryen olursa yine olabilir 🥰😃 kızımın da 17.02.2017 idi ama denk geldi. Doğum saatimiz de 07.17 olmuştu 😄
Sizin tarihte güzelmiş gerçekten ☺️
Doğum belgesine saati yazıyorlar mi ben bakmayı kesin unuturum çünkü 🤣🤣.

Benim pek sevmediğim bir tarih kendisi isteyen doğurabilir tabi 🤣🤣:)

Benim pek sevmediğim bir tarih kendisi isteyen doğurabilir tabi 🤣🤣
1628515540388.png

Bu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?
Yani kesinlikle alınması gereken bir şey mi?
Sıfır bilgim var malesef 😅
Şöyle ki bir zaman geliyor ki sütün çok artıyor , bebeğe fazla geliyor, o sütü boşaltman gerekir ya acil durumda stok yapmak için ( mesela duştasın ve bebek çılgınlar gibi ağlıyor, eşin de evde diyelim, ona sağdığım sütü ısıtıp, biberonla içirir misin diyorsun 😄 ve sen banyo keyfine devam ) ya da mastit olmamak için ( fazla süt birikirse ve bebek de toksa, o sütü sağmazsan memen iltihap kapar, taş gibi olur ve kızarır, ateşin çıkar, bunları önlemek için gerekli 👍🏻

Şöyle ki bir zaman geliyor ki sütün çok artıyor , bebeğe fazla geliyor, o sütü boşaltman gerekir ya acil durumda stok yapmak için ( mesela duştasın ve bebek çılgınlar gibi ağlıyor, eşin de evde diyelim, ona sağdığım sütü ısıtıp, biberonla içirir misin diyorsun 😄 ve sen banyo keyfine devam ) ya da mastit olmamak için ( fazla süt birikirse ve bebek de toksa, o sütü sağmazsan memen iltihap kapar, taş gibi olur ve kızarır, ateşin çıkar, bunları önlemek için gerekli 👍🏻
Hmmm anladım evet güzel bir şeymiş 😅😅

Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de 🥰
Benim büyük ihtimalle ocak olur heralde geç doğarsa şubatı bulur diye düşünüyorum 🤭 ama yine de şubat grubundayım 🙃

Bu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?
Yani kesinlikle alınması gereken bir şey mi?
Sıfır bilgim var malesef 😅
Canım tek duyduğum her ihtimalde ihtiyaç olduğu 😊 hamile kalmadan a101 e gelmişti kiwi marka hem masajlı hem süt sağıyor biberonu içinde otomatik şekilde. Alıyım işime mutlaka yarıcaktır dedim aldım. Hatta süt saklama torbam bile var 😂😂 bence alınmalı çook pahalı da değildi 120 tl civarındaydı 😊

Canım tek duyduğum her ihtimalde ihtiyaç olduğu 😊 hamile kalmadan a101 e gelmişti kiwi marka hem masajlı hem süt sağıyor biberonu içinde otomatik şekilde. Alıyım işime mutlaka yarıcaktır dedim aldım. Hatta süt saklama torbam bile var 😂😂 bence alınmalı çook pahalı da değildi 120 tl civarındaydı 😊
Ben de bu sıralar araştırıyorum ne alınmalı vs diye.
Hiç bilgim yok o yüzden öğrenmem iyi oldu ☺️☺️

Back