2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O tarih ne güzelmiş yaa Benim denk gelebilir, sat’a göre 10 şubat gözüküyor ama sezaryen olursa yine olabilir kızımın da 17.02.2017 idi ama denk geldi. Doğum saatimiz de 07.17 olmuştu
Sizin tarihte güzelmiş gerçekten
Doğum belgesine saati yazıyorlar mi ben bakmayı kesin unuturum çünkü .

Bu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?
Yani kesinlikle alınması gereken bir şey mi?
Sıfır bilgim var malesef
Şöyle ki bir zaman geliyor ki sütün çok artıyor , bebeğe fazla geliyor, o sütü boşaltman gerekir ya acil durumda stok yapmak için ( mesela duştasın ve bebek çılgınlar gibi ağlıyor, eşin de evde diyelim, ona sağdığım sütü ısıtıp, biberonla içirir misin diyorsun ve sen banyo keyfine devam ) ya da mastit olmamak için ( fazla süt birikirse ve bebek de toksa, o sütü sağmazsan memen iltihap kapar, taş gibi olur ve kızarır, ateşin çıkar, bunları önlemek için gerekli

Hmmm anladım evet güzel bir şeymiş

Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Benim büyük ihtimalle ocak olur heralde geç doğarsa şubatı bulur diye düşünüyorum ama yine de şubat grubundayım

Bu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?
Yani kesinlikle alınması gereken bir şey mi?
Sıfır bilgim var malesef
Canım tek duyduğum her ihtimalde ihtiyaç olduğu hamile kalmadan a101 e gelmişti kiwi marka hem masajlı hem süt sağıyor biberonu içinde otomatik şekilde. Alıyım işime mutlaka yarıcaktır dedim aldım. Hatta süt saklama torbam bile var bence alınmalı çook pahalı da değildi 120 tl civarındaydı

Ben de bu sıralar araştırıyorum ne alınmalı vs diye.
Hiç bilgim yok o yüzden öğrenmem iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…