bide 14 şubat varBirde 2 Şubat'ta doğuran olursa aşırı güzel bir tarih denk gelmiş olacak.
02.02.2022
Sizin tarihte güzelmiş gerçektenO tarih ne güzelmiş yaaBenim denk gelebilir, sat’a göre 10 şubat gözüküyor ama sezaryen olursa yine olabilir kızımın da 17.02.2017 idi ama denk geldi. Doğum saatimiz de 07.17 olmuştu
Benim pek sevmediğim bir tarih kendisi isteyen doğurabilir tabibide 14 şubat var
Bu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?manuelle yavaş olmaz mı bana hızlı lazım manuel olarak mochi kullanmayı düşünüyorum
Yazıyorlar merak etmeSizin tarihte güzelmiş gerçekten
Doğum belgesine saati yazıyorlar mi ben bakmayı kesin unuturum çünkü.
Benim pek sevmediğim bir tarih kendisi isteyen doğurabilir tabi:)
Benim pek sevmediğim bir tarih kendisi isteyen doğurabilir tabi
Benim kızımın 8 mart Allah kısmet ederse buda 8 şubata gelsin isterim:)Benim pek sevmediğim bir tarih kendisi isteyen doğurabilir tabi
Şöyle ki bir zaman geliyor ki sütün çok artıyor , bebeğe fazla geliyor, o sütü boşaltman gerekir ya acil durumda stok yapmak için ( mesela duştasın ve bebek çılgınlar gibi ağlıyor, eşin de evde diyelim, ona sağdığım sütü ısıtıp, biberonla içirir misin diyorsunBu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?
Yani kesinlikle alınması gereken bir şey mi?
Sıfır bilgim var malesef
Güzel bir tarih benceBenim kızımın 8 mart Allah kısmet ederse buda 8 şubata gelsin isterim:)
Hmmm anladım evet güzel bir şeymişŞöyle ki bir zaman geliyor ki sütün çok artıyor , bebeğe fazla geliyor, o sütü boşaltman gerekir ya acil durumda stok yapmak için ( mesela duştasın ve bebek çılgınlar gibi ağlıyor, eşin de evde diyelim, ona sağdığım sütü ısıtıp, biberonla içirir misin diyorsunve sen banyo keyfine devam ) ya da mastit olmamak için ( fazla süt birikirse ve bebek de toksa, o sütü sağmazsan memen iltihap kapar, taş gibi olur ve kızarır, ateşin çıkar, bunları önlemek için gerekli
Amin hepimizin önce sağlık diğer şeyler teferruat işin eğlencesi..Güzel bir tarih benceinşallah hayırlısıyla gönlünüzdeki olur
Benim büyük ihtimalle ocak olur heralde geç doğarsa şubatı bulur diye düşünüyorumArkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Benimki bundandı gayet de iş görüyorHmmm anladım evet güzel bir şeymiş
Aklımda bulunsun o zaman. Alacaklarım arasına ekleyeyim.Benimki bundandı gayet de iş görüyor
Canım tek duyduğum her ihtimalde ihtiyaç olduğuBu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?
Yani kesinlikle alınması gereken bir şey mi?
Sıfır bilgim var malesef
Ben de bu sıralar araştırıyorum ne alınmalı vs diye.Canım tek duyduğum her ihtimalde ihtiyaç olduğuhamile kalmadan a101 e gelmişti kiwi marka hem masajlı hem süt sağıyor biberonu içinde otomatik şekilde. Alıyım işime mutlaka yarıcaktır dedim aldım. Hatta süt saklama torbam bile var bence alınmalı çook pahalı da değildi 120 tl civarındaydı
Ben ablama 1,5 yil once lansinoh ikili ekektrikliyi 289 a almisim simdi baktimda 682 diyor yuhBenimki bundandı gayet de iş görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?