2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar kaç kilo aldınız? Ben hiç almamışım normalmi? Kızımda 4 ayda 4 kilo almıştm 3 aylık olduk ama gram artış yok
Bende kizimda 4 buçuk ayda 4 kilo almıştım ama bulantim yoktu, bu bebeğimde 1 buçuk kilo verdim yarısını alıyorum arada cok karbonhidrat yiyince arada yine eksiye düşüyorum, benim hala bulantilarim var malesef, hatta bugün gündüz de kötüyüm, uzun zamandır sadece akşam kötü oluyodum

manuelle yavaş olmaz mı bana hızlı lazım manuel olarak mochi kullanmayı düşünüyorum
doğru düşünüyosunuz bence çünkü manuel makinalar sağmak icin değil süt toplamak icin (akan sütü) mochi bu anlamda benim işimi görmüştü. makina olarak da lansinoh ikili kullandım. şunu belirtmek istiyorum bi de ilk doğumu olanlara, boş meme süt yapar düşüncesiyle çocuk çok fazla emmediği zamanlarda ben sürekli ama sürekli sağım yapıyordum. birini emdiyse diğerini emmediyse diğerini de sağıyordum mesela. böylelikle sütüm çok fazla arttı ama her şeyin fazlası zarar bu sefer de tazyik sorunu nedneiyle meme reddi oldu neler çektim neler. yani sütüm çok çok artsın diye sağma makinasını kontrolsüzce kullanmayın benim gibi. doula çağırdım sonra o tespit etti sorunun bu olduğunu. cocuğum 1,5 yasında şuan buzluk hala süt dolu süresi geçti atılacak hepsi..

Kızlar kaç kilo aldınız? Ben hiç almamışım normalmi? Kızımda 4 ayda 4 kilo almıştm 3 aylık olduk ama gram artış yok
Hamile kaldığınız ay ve mevsim önemli ben de hiç kilo almadım sıcakta insanın canı istemiyor ama kış olsa kesin 10 kilo alırdım

Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Hiç düşünmedim öyle birşey burdan devam ederim yine. Gerçi benim tahmini doğum tarihi 16 şubat,sezeryan olacağı için en fazla 10 gün öncesi olur ki o da 6 şubat falan olur. Şubat ayından çıkamıyorum yani tabi ani ve aksi bir durum gelişmezse...

Kızlar 13. Haftadan merhaba. Sabah yine lekelenmem geldi. Progestan 200 mg devam ediyorum akşamları fitil olarak. Hala lekelenmesi gelen varmı?
bu gebeliğimde olmadı ama öncekinde ilk 5 ay nerdeyse hep lekelenmem oldu benim. doktora bile gitmez olmuştum kan rengi kırmızı değilse normaldir demişti kıpkırmızı ve yoğun olursa kork demişti

ilk 3 ay almamak çok normal aslında. ben iki kilo aldım ama hem sigara bıraktım o yuzden iştahım açıldı ve mide bulantım olmadıgı için sanırım.
Herkes yemiyosn bebeği aç bırakıyosn deyip duruyo anlatıyorum anlamıyorlar bebek ne kadar ki aç kalacak diyorm depolardan alıyo zaten kandan besleniyor diyorm sen yemezsen nerden beslenecek diyolar. Laf anlatamıyorum. Gram da almayınca bende bi soraym dedim normalmi diye
Bende hala doğru düzgün beslenemiyorm içim almıyo gramda artş olmadığı için bi ben mi böyleyim dedim
7 kilo vermişim canım..
Çok vermişsn
Hamile kaldığınız ay ve mevsim önemli ben de hiç kilo almadım sıcakta insanın canı istemiyor ama kış olsa kesin 10 kilo alırdım
Evet kızımda kıştı şimdi yemek yemek içimden gelmiyo çok farkediyomş

Ah keşke yiyebilsek cnm ama yok özelikle akşam yemekleri yemeyi öyle cok ozledim ki.. Sorma yok bebek beslenmez bilmem ne bende cok duydum bunları ama Allaha şükür bak büyüyor miniklerimiz

Ah keşke yiyebilsek cnm ama yok özelikle akşam yemekleri yemeyi öyle cok ozledim ki.. Sorma yok bebek beslenmez bilmem ne bende cok duydum bunları ama Allaha şükür bak büyüyor miniklerimiz
Çok şükür iyiler sağlıklı lar canm. Ben zaten sıkıntı yapmıyorm kimse durduk yere aç kalmaz ki zaten bizden aldıkları ne kadar açta yatsak o alacağını alıyor. Bende akşamları meyve salatası yapıyorm yoğurt bal o biraz açlığı yatıştırıyo hem rahatsız etmiyor leblebi derken bişeyler geçiyo boğazımdan. Suyu içemiyorm mahvediyor o biraz sıkıntı veriyo.

Sat baz alınır fakat bebek sat den 2 hafta be üzeri büyükse ozaman bebeğin ölçü üne göre baz alınıp onun haftasına göre doğum olabilir deniyor . Doktorun yapacağı kemik ölçümlerinde plesentasından belli olacaktır o için rahat olsun

Evet ya çok alıştık biz buraya bırakamayız bence de . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağ Salim bebeklerimize musmutlu kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…