2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar rabbim nasibimizde olani alnimiza yazdı.
Elimizren geldikce tevekkul edelim , kul olarak üstümüze düşen tedbirleri alalim iinsallah.
Anne karninda artik bebisler ruh halimizi hissediyor ben surekli enbiya süresi yusuf suresi dinliyorum
Bunun yaninda meditasyon yapiyorum.
Klasik muzik açıyorum.
Midem o kadar fenaki aksam ustu olunca hemen kendimi dışarı atip biraz yuruyup bi yerlerde oturuyorum oglusumda oynugor bende temiz hava aliyorum.
Bu yazdıklarımın hepsini ilk hamilelgimde birisi yazsa idi moralim bozulurdu yaa ben niye yapamıyorum diye.
Diyeceğim o ki her anin tadini çıkarın kaygı elbet olcak ama kaygiyla bas etme yollari arayin. Bu cumleleri kurmak icin 2 inci cocugu beklemeyin benim gibi

Aynı his aynı duyguları yaşıyorum sizinle. Kız bebek kıyafeti bakarken,erkek kıyafetlerine gidiyo gözüm çünkü ona alışığım. Dediğiniz gibi çok yakında alışırız yeterki sağlıkla gelsinler

Kızlar benim bir iki gündür sag kulak memesinin orasi kalp atar gibi atıyor böyle bi sikayeti olan var mi tikandi mi acaba dedim yarin kulak burun boğaza gidicem temizler belki

Çok şükür canım son aylar gidip gelmek zor oluyor ama doğum sonrası daha önemli diye gidiliyor rabbim sağlık verir inşallah devam edebilirim

canım inşallah güzel gelecek sonuçların. Ben kızımda da bunda da ikili falan yaptırmadım. çok kafaya takan kaygılı biriyim zaten. kafamı bunlara yormayıp güzel günlere odaklanıyorum. herşey olacagına varıyot. hamileliği özlüyorsun sonra. keşke tadını cıkartsaydım diye.

Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
benim sezeryan oldugu için ocak ayının 3. haftası olacak zaten. iki grubu da okuyorum. ocak bana göre ilerde burası bana göre biraz geride kalıyor. ama hiç önemli degil.keyif alıyorum buradan.

benim sezeryan oldugu için ocak ayının 3. haftası olacak zaten. iki grubu da okuyorum. ocak bana göre ilerde burası bana göre biraz geride kalıyor. ama hiç önemli degil.keyif alıyorum buradan.
Sezaryen olunca tahmini doğum tarihinden 2 hafta önce mi aliyorlar hep?

Amiiin cumle evlatlarimiza insaAllah evlatlarimiz babalarindan daha cok yardimci olurlar bize eminim gidecek canim bu sene ana sinifina basliyo. Buyukte 7ye gecti. Bu sene nasil olacak bakalim virusten dolayi
Oo maşallah Allah zihin açıklığı versin , of bende korkuyorum allahım beterinden saklasın ya sağlıkla huzurla sevinçle kavuşalım inşallah canım

Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
benim son adet tarihine göre 18 şubattı dr bebek 4 gün önde olduğu için 15 şubat dedi benim de sezaryen olacak o yüzden büyük ihtimal şubatın ilk haftası gerçekleşir doğum yani buralardayım bende..

Kızlar bebeğim haftasını adete göre mi ultrasona göre mi dusunmemiz lazım... Benim daha önce hep adetle birebir gitti ve adete göre düşündük... Ama bu farklı gidiyor ve ben tahminen erken yumurtladim...bilemedim... Ultrason mu adet tarihimi baz alınacak doğumda...

Sezaryen olunca tahmini doğum tarihinden 2 hafta önce mi aliyorlar hep?
Benim doğumum da sezaryen olmak zorunda olmuştu. 23 şubattı otomatik hesaplamada, 17 şubatta doğdu kızım. 2 hafta değil de 5-6 gün oynuyor canım genelde. 39+3’ te doğurmuştum 3.390 gr

Ultrason baz alınır canım

Benim doğumum da sezaryen olmak zorunda olmuştu. 23 şubattı, 17 şubatta doğdu kızım. 2 hafta değil de 5-6 gün oynuyor canım genelde. 39+3’ te doğurmuştum 3.390 gr
Oy maşallah
Benden bir rapor istedi de doktorum.
Doğumdan 2 hafta önce getirirsin demişti. Acaba 2 hafta önce mi alınıyor dedim. Gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek.

Benim de şuan geride bebeğin haftası.
Zaman geçtikçe bebek ilerlerse değişebiliyormuş. Belki sizinki de normale dönebilir erken yumurtlamada nasıl oluyor bilmiyorum gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…