- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin İnşallahGünaydın canım bende öyleyim bulantılarım halsizliğim yetmezmiş gibi grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum...Sabr ediyorum bakalım hayrolsun inşallah..
Aynı his aynı duyguları yaşıyorum sizinle. Kız bebek kıyafeti bakarken,erkek kıyafetlerine gidiyo gözüm çünkü ona alışığım. Dediğiniz gibi çok yakında alışırız yeterki sağlıkla gelsinlerEvet doktorlar ve prensipleriHepsi değişik değişik ama bence sizin kızınız olacak tereddüt ediyorsunuz inanamıyorsunuz bende öyleyim kızdan sonra erkek olma fikrine hala alışamadım hiç oğlum diyemiyorum sanki yabancı bi kelime bana tanıdık olmayan benim olmayan birşey gibi geliyor dil alışkın değil ya hatta benimsemek için geçen sefer takım almıştım sanki başkasına hediye almışım o kadar garipsiyorum ama geçecek alışıcaz benimseyeceğiz bir kaç haftaya alışırız
Çok şükür canımOo maşallahişiniz rahatsa sizde rahatça gidip gelebiliyorsanız ne güzel. Benm işim minibüs ile gidip geliniyordu birde lazer yaptığım için çıkmak zorunda kaldım. Çalışmayı isterdim ama nasip önemli olan bebişlerimizin sağlığı
canım inşallah güzel gelecek sonuçların. Ben kızımda da bunda da ikili falan yaptırmadım. çok kafaya takan kaygılı biriyim zaten. kafamı bunlara yormayıp güzel günlere odaklanıyorum. herşey olacagına varıyot. hamileliği özlüyorsun sonra. keşke tadını cıkartsaydım diye.Kızlar şunu anladimki. Mide bulantisiymis halsizlikmis mutsuzlukmus. Kiz bebekmis erkek bebekmiş. Hepsi boş gerçekten tek duam evladımın sağlıklı olması şuanda ve kendime cok kızıyorum bu yakınmalarım için gerçekten hepsine razıyım. Yeterki o iyi olsun. Bugun fetal dna icin kan verdim 10 gün nasil gecer bana bilmiyorum. İkili teste kafsyı cok takmiştim ondanmi boyle riskli oldu bi degerim onuda bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı hepsi gelip gecicek unutcaksiniz yeterki evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar.
benim sezeryan oldugu için ocak ayının 3. haftası olacak zaten. iki grubu da okuyorum. ocak bana göre ilerde burası bana göre biraz geride kalıyor. ama hiç önemli degil.keyif alıyorum buradan.Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Sezaryen olunca tahmini doğum tarihinden 2 hafta önce mi aliyorlar hep?benim sezeryan oldugu için ocak ayının 3. haftası olacak zaten. iki grubu da okuyorum. ocak bana göre ilerde burası bana göre biraz geride kalıyor. ama hiç önemli degil.keyif alıyorum buradan.
bir aksilik olmazsa 38 artı ya da 39 artı. ben 39 a kadar beklemek istiyorum doktor da uygun bulursaSezaryen olunca tahmini doğum tarihinden 2 hafta önce mi aliyorlar hep?
Hmm anladım hayirlisi olsun inşallahbir aksilik olmazsa 38 artı ya da 39 artı. ben 39 a kadar beklemek istiyorum doktor da uygun bulursa
amin canım hepimize inşallahhHmm anladım hayirlisi olsun inşallah
Sağ salim kucaginiza almak nasip olsun
Oo maşallah Allah zihin açıklığı versin , of bende korkuyorum allahım beterinden saklasın ya sağlıkla huzurla sevinçle kavuşalım inşallah canımAmiiin cumle evlatlarimiza insaAllahevlatlarimiz babalarindan daha cok yardimci olurlar bize eminim gidecek canim bu sene ana sinifina basliyo. Buyukte 7ye gecti. Bu sene nasil olacak bakalim virusten dolayi
benim son adet tarihine göre 18 şubattı dr bebek 4 gün önde olduğu için 15 şubat dedi benim de sezaryen olacak o yüzden büyük ihtimal şubatın ilk haftası gerçekleşir doğum yani buralardayım bende..Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Benim doğumum da sezaryen olmak zorunda olmuştu. 23 şubattı otomatik hesaplamada, 17 şubatta doğdu kızım. 2 hafta değil de 5-6 gün oynuyor canım genelde. 39+3’ te doğurmuştumSezaryen olunca tahmini doğum tarihinden 2 hafta önce mi aliyorlar hep?
Ultrason baz alınır canımKızlar bebeğim haftasını adete göre mi ultrasona göre mi dusunmemiz lazım... Benim daha önce hep adetle birebir gitti ve adete göre düşündük... Ama bu farklı gidiyor ve ben tahminen erken yumurtladim...bilemedim... Ultrason mu adet tarihimi baz alınacak doğumda...
Sağ salim inşallahbenim son adet tarihine göre 18 şubattı dr bebek 4 gün önde olduğu için 15 şubat dedi benim de sezaryen olacak o yüzden büyük ihtimal şubatın ilk haftası gerçekleşir doğum yani buralardayım bende..
Oy maşallahBenim doğumum da sezaryen olmak zorunda olmuştu. 23 şubattı, 17 şubatta doğdu kızım. 2 hafta değil de 5-6 gün oynuyor canım genelde. 39+3’ te doğurmuştum3.390 gr
Benim de şuan geride bebeğin haftası.Kızlar bebeğim haftasını adete göre mi ultrasona göre mi dusunmemiz lazım... Benim daha önce hep adetle birebir gitti ve adete göre düşündük... Ama bu farklı gidiyor ve ben tahminen erken yumurtladim...bilemedim... Ultrason mu adet tarihimi baz alınacak doğumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?