• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gyno dediğin fitil demi? Ben kullandım başı gyno idi sonunu hatırlamıyorum muhtemelen odur herhangi bi etkisi yok hamilelikte rahatlıkla kullanılabilecek bi ilaç o. Kızımda da kullandım onu ben folik asiti 3 aydan sonra kesip diğer vitaminlere devam ediyoruz normalde doktora gidene kadar kesebilirsin folik asiti gittiğinde sorarsın onu da ☺️
Yok canim demir ilaci o fitil degil😅içeriğinde demir folik asit diyor.

Ne kadar pislik insanlar. Bunlar böyle böyle birde kadın olacak. Bende isyerinde kokudan dolayi cok sıkıntı cekiyorum. Oda kalabalik herkes surekli ya kahve iciyor ya kolonya sıkıyor dayanamıyorum artik kokulara kimsenin umrunda degiliz.
Maalesef canım bunu bana söyleyen de söylemesini isteyende kadın ve anne..Ne diyim bilemiyorum..
Bugün bağlı çalıştığım kişiye söyledim (ve bir erkek kendisi) İK bana böyle dedi diye bunlar vicvdansız dedi menfaatleri biten kişiyi silip atıyorlar sakın kabul etme dedi.

İdrar tahlili vermiştim canım
İdrarda yanma var mı dedi ben de pek olmuyor dedim onun üzerine su iç bol bol dedi.
Bende hamilelik öncesi de çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama tekrardan çıktı demek ki.
Hamilelik döneminde sık rastlanıyormuş
Bende de olmuyor yanma falan arada sari akıntı geliyodu ondan verdim enfeksiyon cikti, bebeği etkilemesinden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla yaşayan cok kişi var hamielikte, yarın randevum benim de ins güzel haberler alirim bende cnm

Merhaba arkadaşlar, kadın olmak ve özel sektörde çalışmak çok zor ..
Çalıştığım yerden çok dertliiyim..
Hepinizin malumu bu aralar mide bulantısı tavan , bu ay bir kere oda sabaha kadar uyuyamadığım için işe gelmedim. Dün insan kaynakları sorumlusu CADI geldi yanıma nasılsın falan, iyim bulantı hariç sıkıntım yok dedim.Seni ücretsiz izne çıkaralım dedi.Bende gerek yok dedim zaten paraya ihtiyacım olacak falan senin iyiliğin için hayatım evinde geçir bu süreci demezmi..Dünden beri deliriyorum.
Resmen hamileyim diye işi bırakıp gitmemi istiyorlar.Ama direnebildiğim kadar direneceğim.
Bana demiyor senin rapor alma hakkın var git rapor al. Ama ücretsiz izin al demeyi biliyor.Stresten bebek etkilenecek diyede ödüm kopuyor.
Gerek yok hayatım deseydiniz
Hiç stres yapmayın, bir şey yapamazlar.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ne durumdasınız bana aile hekimim fazla enfeksiyon var dedi hastaneye randevu bulamıyorum evde yapılabilecek birşey var mı?
3 litre suyun içine bir kaç damla limon sıkın doktora gidene kadar hergün için söktürüyor direkt çok faydasını görürsünüz

Valla canim hic kan testi istemedi direk başladı ona da devam et dedi anlamadim valla zaten heyecandan soracağım herseyi unutmusum birdahakine not alip gidicem
Ben artık hep not alıp gidiyorum gerçekten, aklıma geldikçe evde yazıyorum, yoksa orda hiç bişey gelmiyo aklıma ayy tühh şunu soracaktım diyorum, böyle çok iyi oluyor 😄😄

Ya işin aslı doğum sonrası zaten çıkacağım ama bu kadar zorlamalarını anlamıyorum neden yani neden..
seni çıkaramazlar hamile hamle seni çıkarırlarsa ciddi tazminat ödemek zorunda kalırlar o yüzden mobing yapıyor kendi rızanla çıkman için ama sen kulak arkası et duyma bile neden çıkacakmışsın keyfinden bu halde çalışmıyorsun sonuçta paraya ihtiyacın var ki çalışıyorsun ..bence haklarını güzelce öğren ona göre davran rapor al gerekirse

seni çıkaramazlar hamile hamle seni çıkarırlarsa ciddi tazminat ödemek zorunda kalırlar o yüzden mobing yapıyor kendi rızanla çıkman için ama sen kulak arkası et duyma bile neden çıkacakmışsın keyfinden bu halde çalışmıyorsun sonuçta paraya ihtiyacın var ki çalışıyorsun ..bence haklarını güzelce öğren ona göre davran rapor al gerekirse
Teşekkür ederim cnm zaten kadın tam bir kadın düşmanı mobingin kitabını yazar.18.haftamı bekliyorum heyet raporu alıcam yoksa böyle çekilecek gibi değil.

Back