• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar merhaba. Belim tutuldu :( gitmediğim doktor kalmadı sadece parol içebilirsin diyorlar. ay parol içeceğime 'ALlah'ım geçsin diye dua ederim aynı şey. ağrı dan fazlası tutulmuş yatakta dönemiyorum. oturup kalkmak araba kullanmak işkence. soru şu sizce sıcak press mi yoksa soğuk mu iyi gelir. imdaaaat

Arkadaşlar merhaba. Belim tutuldu :KK43: gitmediğim doktor kalmadı sadece parol içebilirsin diyorlar. ay parol içeceğime 'ALlah'ım geçsin diye dua ederim aynı şey. ağrı dan fazlası tutulmuş yatakta dönemiyorum. oturup kalkmak araba kullanmak işkence. soru şu sizce sıcak press mi yoksa soğuk mu iyi gelir. imdaaaat
Geçmiş olsun canım benim, evet parol bazı ağrılarda pek etki göstermiyor. Sıcak pressi bele ve kasıklara çok önermezler gebelikte, kaş yapayım derken göz çıkarmayasın Allah korusun, iyi araştır istersen. Karabiberli ılık zeytinyağıyla masaj yaptırt birine

Arkadaşlar merhaba. Belim tutuldu :KK43: gitmediğim doktor kalmadı sadece parol içebilirsin diyorlar. ay parol içeceğime 'ALlah'ım geçsin diye dua ederim aynı şey. ağrı dan fazlası tutulmuş yatakta dönemiyorum. oturup kalkmak araba kullanmak işkence. soru şu sizce sıcak press mi yoksa soğuk mu iyi gelir. imdaaaat
canım benim eşimde ayı problemi yaşıyor sürekli en kötü gidip miğne yaptırıyoruz sen yaptırabilr misin gebelikten dolayı bilmiyorum ama eşim 3 gün uzanır kalkmaz anca öyle düzelir çok geçmiş olsun

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ne durumdasınız bana aile hekimim fazla enfeksiyon var dedi hastaneye randevu bulamıyorum evde yapılabilecek birşey var mı?

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ne durumdasınız bana aile hekimim fazla enfeksiyon var dedi hastaneye randevu bulamıyorum evde yapılabilecek birşey var mı?
Bende var çok mu az mı bilmiyorum ama doktor ilaç vermedi.
Bol bol su iç dedi.
Bir de suyun içine birkaç damla limon sık diyenler olmuştu burda da.

Tabiki vardı kızımda çok sivilcelendim, bulantı kusmam oldu 4. Aya kadar, erik aş eriyordum onda kış ayında erik buldurup yemiştim.
bunda kusmam hiç olmadı hafif bulantılarım bir iki şeyden tiksinmem oldu, sivilcelenmedim cildim kurudu. 10. Haftadan sonra pıtır pıtır seyirmeler hareketlenmeler başladı. Birde sürekli canım tatlı istiyor ikisi arasında çok büyük farklar yaşadım yani. 🤗🤗
yaşayan daha güzel biliyor bakalım bizim nasıl olacak hayırlısı allahtan 🥰🌼

Bende var cnm ama doktorum daha dönüş yapmadı muhtemelen ya suyu bol ic dicek yada ilac vericek

Geçmiş olsun canım benim, evet parol bazı ağrılarda pek etki göstermiyor. Sıcak pressi bele ve kasıklara çok önermezler gebelikte, kaş yapayım derken göz çıkarmayasın Allah korusun, iyi araştır istersen. Karabiberli ılık zeytinyağıyla masaj yaptırt birine
o zaman soğuk masaj yaptırayım biraz eşime valla bitmiş durumdayım. teş ederim.

canım benim eşimde ayı problemi yaşıyor sürekli en kötü gidip miğne yaptırıyoruz sen yaptırabilr misin gebelikten dolayı bilmiyorum ama eşim 3 gün uzanır kalkmaz anca öyle düzelir çok geçmiş olsun
maalesef iğne yapmıyorlar. inanın merdivenleri usul usul çıkıyorum.

Zaten yaş takıntım falan yok canım , ilk tanıştığım insanlar küçük çaplı kriz geçiriyor çünkü en fazla 19-20 gösteriyormuşum 😄☺️🧿😜 sağlıklı olsun da tek tek gelsin bence, öteki bebeğindeki sorunun kaynağı neymiş, araştırıldı mı ?
Aynen öyle canım amin inşallah.
Canım kendiliğinden genetik bozuklugi vardı iskelet bozukluğu birde bizde gem alındı bizden kaynaklı dendi ama temiz geldi genimiz yoksa tüp Bebek öneriyorlardi doğuştan rahatsız doğdu yanı canım.

Merhaba arkadaşlar, kadın olmak ve özel sektörde çalışmak çok zor ..
Çalıştığım yerden çok dertliiyim..
Hepinizin malumu bu aralar mide bulantısı tavan , bu ay bir kere oda sabaha kadar uyuyamadığım için işe gelmedim. Dün insan kaynakları sorumlusu CADI geldi yanıma nasılsın falan, iyim bulantı hariç sıkıntım yok dedim.Seni ücretsiz izne çıkaralım dedi.Bende gerek yok dedim zaten paraya ihtiyacım olacak falan senin iyiliğin için hayatım evinde geçir bu süreci demezmi..Dünden beri deliriyorum.
Resmen hamileyim diye işi bırakıp gitmemi istiyorlar.Ama direnebildiğim kadar direneceğim.
Bana demiyor senin rapor alma hakkın var git rapor al. Ama ücretsiz izin al demeyi biliyor.Stresten bebek etkilenecek diyede ödüm kopuyor.

Muayenede mi gördü doktorun cnm idrar tahlili mi vermiştin
İdrar tahlili vermiştim canım
İdrarda yanma var mı dedi ben de pek olmuyor dedim onun üzerine su iç bol bol dedi.
Bende hamilelik öncesi de çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama tekrardan çıktı demek ki.
Hamilelik döneminde sık rastlanıyormuş

Merhaba arkadaşlar, kadın olmak ve özel sektörde çalışmak çok zor ..
Çalıştığım yerden çok dertliiyim..
Hepinizin malumu bu aralar mide bulantısı tavan , bu ay bir kere oda sabaha kadar uyuyamadığım için işe gelmedim. Dün insan kaynakları sorumlusu CADI geldi yanıma nasılsın falan, iyim bulantı hariç sıkıntım yok dedim.Seni ücretsiz izne çıkaralım dedi.Bende gerek yok dedim zaten paraya ihtiyacım olacak falan senin iyiliğin için hayatım evinde geçir bu süreci demezmi..Dünden beri deliriyorum.
Resmen hamileyim diye işi bırakıp gitmemi istiyorlar.Ama direnebildiğim kadar direneceğim.
Bana demiyor senin rapor alma hakkın var git rapor al. Ama ücretsiz izin al demeyi biliyor.Stresten bebek etkilenecek diyede ödüm kopuyor.
Ne kadar pislik insanlar. Bunlar böyle böyle birde kadın olacak. Bende isyerinde kokudan dolayi cok sıkıntı cekiyorum. Oda kalabalik herkes surekli ya kahve iciyor ya kolonya sıkıyor dayanamıyorum artik kokulara kimsenin umrunda degiliz.

Back