2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok sukur bin sükür
Aminnnnn insaAllah canim inaniyorum seninde bir oglusun olacak haftamiz ayni kontrolun nezaman heyecanla bekliyorum
Amin amin cnm benim
Cumartesi günü canim ben ve kizlarim heycanla bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz

Maşallah canım çok sevindim gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza baş agrin için ne söyledi
Canim cok sağol.ya ben bebisin hareketleri gorunce bi heyecanlandim soracagim birsuru soruyu sormadan çıktım bi ara bas agri halsizlik var cok dedim kullandgim ilaclari sorunca d vit ve demir ilaci yazdi ,tiroite de devam et dedi.akintimi soyledim simdi onun ilacini da kullanma dedi

Ayy masallah cnm saglikla gelsin prensesin
Bende devlete yaptiracagam cnm ikili testi ne zaman cikar bilmiyorum sonuc
Sagol canim amin insbenim ense kalinligina bakmis ben farkinda degilim 1,4 mm cıkmış bakalim kanlarda iyi çıkar ins bana 3 hafta dediler ama sanmam e nabiza dusuyormus oradan takip edicem

Senin ilk cocugun mu canim tebrik ederim rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin

Ahahaa bende öyle rapor yazdiracaktim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum on günde bir bir kutu yazıyorlar raporla daha fazla alabiliyorsun dediler bebeğin heyecanindan unuttum çıktım eve geldim eşime kızıyorum niye hatirlatmadin raporu diye

Ya benim hastanede covid aşısını sormadigim aklima geldi en onemlisi oydu benim icin eşim iceri girerkende hatirlatti halbuki onu bile unutmusum sonra indim ama doktor gitmisti bi ara gidip aradan dalip sorucam

Cinsiyeti belli olan kız ve erkek bebiş anneleri hepinizi çok çook tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize. Belirtileriniz neydi acaba çok merak ediyorum bizim cinsiyeti belli değil henüz. Bendeki belirtiler
Yüzüm sivilcelendi
Salçalı yemek canim istiyor
Tatlı kahve çikolata kolonyadan tiksindim
Bulantim ve kusmam olmadı
Koku hassasiyetim fazlalaştı

Canım cinsiyeti ben daha hiç sormadım bilmiyorum ama ultrasonu çeviriyor doktorum.
Bazı hastanelerde yapmıyorlar malesef.
Bence söylersen gösterebilir.

Cnm bende kan sulandırıcı kullaniyorum kalp atisini duymaya gittigimde çıkardım raporu cok iyi oluyor en fazla 8 kutu veriyorlar

Ben hamile kalmadan önceye göre sadece 1kilo aldım ama göbek çıkık ya kilo haricinde bence gazdan dolayı öyle ya senin se öyle olabilir bence canım.

Valla ben hep ekşi yedim tatlıdan tiksindim. Yüzüm sivilcelenmedi ama biraz yağlandı.
kahveyi çok severdim ondan tiksindim bi de. Sonuç erkek dedi dr
Ama ben bu belirtilere pek inanmıyorum

bir de ne bulantı ne kusma oldu sadece biraz koku hassasiyetim vardı ve hala var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…