Amin amin cnm benimCok sukur bin sükür
Aminnnnn insaAllah canim inaniyorum seninde bir oglusun olacakhaftamiz ayni kontrolun nezaman heyecanla bekliyorum
Amin canım insDarısı bizlere inşallah hepimiz iyi sonuçlar alır sağlıkla alırız bebişleri.
Canim cok sağol.ya ben bebisin hareketleri gorunce bi heyecanlandim soracagim birsuru soruyu sormadan çıktımMaşallah canım çok sevindim gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımızabaş agrin için ne söyledi
Sagol canim ben bebisi seyrederken az daha sormayı unutuyordum tam kalkarken sordum muhtemelen kiz dedi pat diye soyleyecegini hic tahmin etmemistim devlet olunca@burcusami
@Sarem21 geçmiş olsun kızlar.
B Birmuhendisinruyasi gözün aydın canım. Benimde haftaya çarşamba kontrolüm var,inşallah cinsiyeti de söyler
Sagol canim amin insAyy masallah cnm saglikla gelsin prensesin
Bende devlete yaptiracagam cnm ikili testi ne zaman cikar bilmiyorum sonuc
Senin ilk cocugun mu canim tebrik ederim rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsinKızlar 13+0mis bebis hareket ediyordu masallah kıpır kıpırdımuhtemel kız dedi bana cin ve rus takvimi tuttu ramzi tutmadı bende erkek hissediodum şaşırdım hersey yolunda dedi ense kalınlığı falan bakmadi kan verdim ikili test icin 3 hafta sonrada cikar dedi özele gitsem daha mi hızlı sonuc cikar ki
Sagol canim aynenHayırlı olsun canım gözün aydınbak korkuların boşaymış ben özelde 2’li testi randevum olduğu gün verdim ve sonuç 1 gün sonra çıktı , bilgin olsun
Sagol canim evet ilk çocukSenin ilk cocugun mu canim tebrik ederim rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin
Ay masallah bereketi bol olsun kuzununSagol canim evet ilk çocukamin ins
AhahaaCanim cok sağol.ya ben bebisin hareketleri gorunce bi heyecanlandim soracagim birsuru soruyu sormadan çıktımbi ara bas agri halsizlik var cok dedim kullandgim ilaclari sorunca d vit ve demir ilaci yazdi ,tiroite de devam et dedi.akintimi soyledim simdi onun ilacini da kullanma dedi
Sağlıkla gelsin insaallahAminnn canimmmm Allah razi olsun hepimiz saglikla alalim kucagimiza insaAllah
Amin canimAy masallah bereketi bol olsun kuzununcok sevindim
Ya benim hastanede covid aşısını sormadigim aklima geldi en onemlisi oydu benim icin eşim iceri girerkende hatirlatti halbuki onu bile unutmusum sonra indim ama doktor gitmisti bi ara gidip aradan dalip sorucamAhahaabende öyle rapor yazdiracaktim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum on günde bir bir kutu yazıyorlar raporla daha fazla alabiliyorsun dediler bebeğin heyecanindan unuttum çıktım eve geldim eşime kızıyorum niye hatirlatmadin raporu diye
Canım cinsiyeti ben daha hiç sormadım bilmiyorum ama ultrasonu çeviriyor doktorum.kızlar aranızda devlete giden ya da bilgisi olan var mı devlet hakkında. ailemin yanındayım burda özel seçenwgi pek yok o yuzdem devlete gidiyorum burdayken. cinsiyeti kaç haftadan önce söyleyemiyorlar ve ultrasonu bana cevirmedi doktor sizlerde de öyle mi istesem gösterir mi acaba
Cnm bende kan sulandırıcı kullaniyorum kalp atisini duymaya gittigimde çıkardım raporu cok iyi oluyor en fazla 8 kutu veriyorlarAhahaabende öyle rapor yazdiracaktim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum on günde bir bir kutu yazıyorlar raporla daha fazla alabiliyorsun dediler bebeğin heyecanindan unuttum çıktım eve geldim eşime kızıyorum niye hatirlatmadin raporu diye
Ben hamile kalmadan önceye göre sadece 1kilo aldım ama göbek çıkık ya kilo haricinde bence gazdan dolayı öyle ya senin se öyle olabilir bence canım.11. haftasına gelen arkadaşım göbüşler ne durumda büyüdü mü ya benim baya göbeğim çıktı zaten kilo almıştım hamile kalmadan önce kendi göbeğim mi gaz mı bilemiyorum :)sizde durumlar nedir?
Geleceksin canim benim. Bende ogluslarimla gidiyorum kontrole hep. Cok heycanlilardi bugun sormaAmin amin cnm benim
Cumartesi günü canim ben ve kizlarim heycanlabekliyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz
Inşallah rabbimin izniyle canimGeleceksin canim benim. Bende ogluslarimla gidiyorum kontrole hep. Cok heycanlilardi bugun sorma
Valla ben hep ekşi yedim tatlıdan tiksindim. Yüzüm sivilcelenmedi ama biraz yağlandı.Cinsiyeti belli olan kız ve erkek bebiş anneleri hepinizi çok çook tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize. Belirtileriniz neydi acaba çok merak ediyorum bizim cinsiyeti belli değil henüz. Bendeki belirtiler
Yüzüm sivilcelendi
Salçalı yemek canim istiyor
Tatlı kahve çikolata kolonyadan tiksindim
Bulantim ve kusmam olmadı
Koku hassasiyetim fazlalaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?