2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen öyle beden kendini doğum sonrasına hazırlıyormuş ama bunun için çok erken yaa.

Darısı bizlere inşallah hepimiz iyi sonuçlar alır sağlıkla alırız bebişleri.

Maşallah canım çok sevindim gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza baş agrin için ne söyledi

Allah hepsine hayırlı uzuN ömürler versin sağlıkla inşallah canım. Benimde 3. Bebiş nasipse , iki kızım var 10,5 -12,5 yaşında . Uzun zaman sonra tekrar başa sarıyoruz yoğun istek üzerine mide bulantısı bi kaç kez oldu dahada olmadı çok şükür iştahım çok açık maşallah Hemende kilo almaya başladım her sabah yürüyüş yapmaya başladım doktorumun da izniyle . Baş ağrısı ve alerji ile başım dertte . İkisi de birbirine bağlantılı . Yemek yapmamda yada günlük hayatımda çok bi olumsuzluk yok çok şükür büyük kızımda 4,5 aya kadar kustum halsiz yattım serum falan aldım Allah şükür bunda onları yaşamıyorum şimdilik . Diğer kızlarımla bisiklet sürme yüzme yürüyüş vs herşeyi yapıyoruz onların özel ders kurs vs leri var onların peşinde şöförlük yapıyorum İzmir’de yaşıyorum kendi başlarına bırakamıyorum da böyle işte canım benimde .sen nerde yaşıyorsun

Gerçi Ankara’ya geldim dedin şimdi hatırladım

Kızlar benim 2’li tarama testimin sonucu çıktı, çok şükür doktor bir sorun yok dedi. İnşallah ayrıntılı ultrason da güzel geçer
Hadi gözün Aydın darısı başımıza hayırlı sonuçlar alırız inşallah , ayrıntılı ultrason ne zaman ? Cinsiyeti görebildi mi peki bi yorum yaptı mı

Merhaba kızlar bayramdan beri giremiyodum bugün bi haberle geleyim dedim. Cinsiyet belli oldu Allah kısmet ederse oğlumuz olacak inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağ Salim zamanında kucağına versin Rabbim inşallah. Darısı bizim başımıza Bugün mü belli oldu annesi , doktor kesin mi yorum yaptı , kimi doktor söylemiyormuş dedikleri için bi heveslenmeyeyim diyorum ama 12+2 de belli olur mu acaba ? Yada 13+0 da

Moralini bozma canım benimde varmış doğumdan sonra öğrendim

Merhaba canım amin inşallah darısı hepimizin başına Evet bugün öğrendik. Benim drum da 14te tamamlanıyo öncesinde söylemem demişti ama bugün baktı gördüm emin oldum o yüzden söylüyorum yoksa yine söylemezdim dedi bu arada 12+4 bugün

Merhaba kızlar bayramdan beri giremiyodum bugün bi haberle geleyim dedim. Cinsiyet belli oldu Allah kısmet ederse oğlumuz olacak inşallah
Maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Mevlâm.

Masallah paşaya sağlıkla gelsin inşllah darisi bize olsun

Ayy masallah cnm saglikla gelsin prensesin
Bende devlete yaptiracagam cnm ikili testi ne zaman cikar bilmiyorum sonuc

Hadi gözün Aydın darısı başımıza hayırlı sonuçlar alırız inşallah , ayrıntılı ultrason ne zaman ? Cinsiyeti görebildi mi peki bi yorum yaptı mı
Teşekkürler Ayrıntılı 20.haftalarda yapılıyordu diye hatırlıyorum. Cinsiyeti salı günkü kontrolde belli olmuştu, erkek

Ay ay ne güzel iki kızın varmış maşallah onlara ben Ankara’da yaşıyorum, ama annem Aydın’lı. Bir ayağımız Aydın-Kuşadası’nda İnşallah bu da erkek olur o zaman, o duyguyu da tatmış olursun benim arada başım ağrıyor işte, mide bulantım yok şükür, iştahlıyım ama henüz kg almadım, kontrollü yiyorum genelde . İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Benimki erkekmiş salı günü öğrendim. Nasipse inşallah bir kızım bir oğlum olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…